Verneverdige bygninger som denne er ekstra viktig å passe på ved hjelp av el-sjekk i Trondheim

El-sjekk i Trondheim

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Visste du at Trondheim nå har den dyreste strømmen i Europa deler av døgnet. Da er det vel dumt å la den gå til spille? En av måtene å unngå det på, er å sørge for at det elektriske anlegget er i tipp-topp stand, men hvordan gjør du det? Bor du i Trondheim nå bør du vurdere en el-sjekk.

Hva dekker en el-sjekk i Trondheim?

Hvis du bor i Trondheim kan du nyte godt av el-sjekk gjennom Din Elektrikers partnere. På en sjekk av det elektriske anlegget i ditt hjem går vi blant annet gjennom følgende:

 • Inntakssikringer
 • Sikringsskap
 • Jordingssystem
 • Apparater og utstyr
 • Defekte komponenter i el-anlegget
 • Bruk av skjøteledninger

Etter kontrollen får du en rapport over resultatet; en tilstandsrapport. Her fremkommer eventuelle feil eller mangler. Din Elektriker kan også ta ansvar for utbedringen om du ønsker å få det ut av verden umiddelbart.

For å få et uforpliktende pristilbud kan du skrive telefonnummeret ditt øverst i feltet på denne siden. Da kommer vi tilbake til deg umiddelbart.

Hvorfor er el-sjekk viktig?

For et mer utfyllende svar på hvorfor el-sjekk er viktig, bør du lese vår artikkel om hva el-sjekk er. Her kommer en oppsummering av de viktigste punktene:

 • Du reduserer brannfare
 • Du reduserer fare for strømbrudd i egen bolig
 • Du kan spare penger på forsikringen
 • Du kan spare penger ved å ta grep før feil og skader utvikles i det elektriske anlegget
 • Du kan spare penger på fravær av strømlekkasje

Viktigheten av el-sjekk i Trondheim

Trondheim har omlag 163 trehus, og de eldste verneverdige boligene er fra 1681. Dette gjør de spesielt utsatt for brann. Derfor er rutinemessige el-sjekker / el-kontroller ekstra viktig i denne byen.

I tillegg har Trondheim nå den dyreste strømmen i Europa. Lite tyder på at dette vil endre seg på kort sikt, noe som betyr at det er mye å spare på å sørge for at strøm ikke går til spille nettopp for deg som bor i Trondheim. Fra kl. 1700-1800 koster det over 6 kroner for en kilowattime i 2023.

Bør jeg velge el-sjekk eller el-kontroll i Trondheim?

En el-sjekk søker å avdekke synlige feil og mangler, mens en el-kontroll krever en sertifisert kontrollør (som er godkjent av NEK) for en mer omfattende undersøkelse. Hva betyr dette for deg? Hvis du vil spare penger bør du kontakte forsikringsselskapet ditt i Trondheim for å sjekke hvilke kriterier de setter for å gi reduksjon på forsikringen. Fordeler på forsikringen kan være en faktor som bør være med i vurderingen når du skal velge variant av elektrisk kontroll.

Om du derimot vil legge mest mulig kvalitet i kontrollen bør du gå for el-kontroll da denne går over mer enn bare "synlige feil". På den måten reduserer du risiko for brann og svikt i det elektriske anlegget. Når du har etablert kontakt med oss kan vi gi deg råd i forhold til din spesifikke situasjon slik at du får hjelp til hva nettopp du bør velge.

Din Elektriker hjelper deg i Trondheim

Din Elektriker har sertifisert fagfolk til å gjennomføre både el-kontroll og el-sjekk for deg. Det er alltid lurt å velge et seriøst og etablert elektro-firma med lang fartstid og erfaring. Din Elektrikere har sertifiserte partnere med fagbrev, erfaring og faglig tyngde. Vi vet hva jobben krever og finner rett person til ditt prosjekt i Trondheim.

Finn en elektriker