Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

Ring oss på 48 91 24 64

Elektriker vitser – Virkelige historier og gåter

Skal jeg fortelle deg en vits? Strøm pris?

Skal jeg fortelle deg en annen...?

Hva slags vits ville en elektriker skrevet? Hmm, kanskje noe med strømmen, eller Lillestrøm? Ok, jeg vet: Det var kanskje ikke så morsomt, men bare vent litt. Vi kan fremdeles sjokke deg hvis du leser litt videre. Men mens vi venter på kontakt med det indre elektriske geniet.

5 dårlige vitser

Hvorfor kan ikke jeg være stad på å ikke betale strømregninga når Strømstad?

Før jeg lar deg lese de virkelige gode vitsene, vil jeg be deg om en tjeneste. Kan du assosiere de dårlige vitsene på denne siden med alle andre elektriker firmaer enn Din Elektriker? Også vil jeg be deg om å assosiere de gode vitsene med Din Elektriker.

Hvorfor kan ikke Dean Martin trekke kabler i veggen når Dean Elektriker?

Ok, du er snart i mål og fortjener hvert øyeblikk en god vits. Jeg må bare få ut noen av de dårlige først. Teknikken her er jo at jeg bygger opp til en elektrisk atmosfære som knitrer av spenning for noen virkelige gode elektriker vitser. OK, jeg lover at dette blir den siste skikkelig dårlige, og at jeg skal "jorde de til kvalitet" og god humor.

Hvorfor var lyspæra så trist? Fordi den hadde oppdaget sin mørke side.

Er denne litt bedre? Bare hør:

Hvordan vet en elektriker at han har jobbet for lenge? Når han mister helt gnisten.

Eller denne:

Hvorfor slo elektrikeren opp med dama si...? Fordi hun var skikkelig turn-off.

Jeg tror de blir litt bedre hele tiden? Vi er snart der nå at de nesten begynner å bli litt bra, er vi ikke. Hvis du liker spenning, så bør du absolutt fortsette å lese.

Din Elektriker har i alle fall all rett til å skrive dårlig vitser fordi alle våre elektriker-partnere er registrert i El-gjøglingsregisteret. Du kan ta kontakt med vår elektriker-vitse-vakt ved å skrive telefonnummeret ditt nederst på siden, så rykker vi ut til deg for å fortelle en god vits. De gode vitsene fortelles så langt lageret rekker. Når det er tomt fortsetter vi med dårlige vitser helt til vi blir kastet ut.

Men vet du forresten hvorfor elektrikere ikke er redde for å se skrekkfilmer alene? Fordi de har overspenningsvern, vel. 😊

To sanne historier og vitser

Ok, før jeg mister deg som leser, vil jeg gjerne fortelle en sann historie som skjedde med meg da jeg var ute på oppdrag:

På min tidligere jobb hadde vi en kjempestor fyr som veide 150 kg. Navnet hans var Kenneth. Han var berømt på jobben for å spise junk food, og når han svettet var det nesten så ille at han endret farge på klærne sine. Og lukta trenger jeg ikke engang forklare noe om...

Vi hadde nettopp begynt å vanke på en lokal kebab-sjappe i lunsjen. Vi hadde kanskje spist der 3-4 ganger. En dag, midt i lunsjen, reiste Kenneth seg for å gå på do. Da eieren av sjappa så dette ropte han ut:

«Nei, ikke do. Være så snill! Do lage veldig grisete og vond lukt på bad. Do ta en annen do, please. Vi har ikke sterk såpe»

Alle fikk seg en god latter, men Kenneth så ikke ut som han synes det var så morsomt. Men sånn er det jo med vitser. De må tas på en litt spesiell moral som vi gjerne kaller for «altruisme».

Ah, det minner meg om en annen historie...

Min far var elektriker akkurat som meg. Da han jobbet som elektriker på 70-tallet var det vanlig at noen drakk så mye at de til tider var fulle på jobb. Faren min var en av disse, men en dag bestemte han seg for å slutte fordi han ville se hva han kunne få til hvis han ikke var full. Han gjorde jo allerede en god jobb selv om han var halvfull store deler av tiden. Etter mye strev klarte han å kutte ut alkoholen. Men da han kom på jobb en dag, datt han og brakk beinet. Da han endelig var tilbake på jobb dukket han opp, fullere enn noen gang, og da ristet alle anerkjennende på hodet. Til og med sjefen.

En bra vits ... endelig

OK, jeg skal fortelle flere historier etterpå, men tenkte kanskje jeg skulle holde løftet om noen bra vitser, så her kommer det en:

Det var en advokat, en rørlegger og en elektriker som skulle henrettes i den elektriske stolen i USA. Først var det advokatens tur til å bli henrettet og bøddelen spurte om han hadde noen siste ord før han skulle dø. Til dette sa advokaten «nei». Bøddelen trakk i spaken for å henrette advokaten, men ingen ting skjedde. Ettersom henrettelsen formelt hadde funnet sted og den elektriske stolen ble skrudd på, måtte advokaten frifinnes.

Så var det rørleggeren sin tur. Bøddelen spurte om han hadde et siste ord før han skulle død, men han sa ingen ting. Bøddelen dro i spaken, men ingen ting skjedde denne gangen heller, og rørleggeren måtte gå fri. Til slutt var det elektrikerens tur. Bøddelen spurte elektrikeren om det var noe han ville si før han skulle få 10 000 volt gjennom kroppen. Elektrikeren sa da: «Hvis du bytter om på den røde og blåe ledningen kan det hende den funker denne gangen».

Fem tette og en badehette

  1. Hva slags bil kjører elektrikere? Volts-Wagon.
  2. En elektriker hadde gjort en jobb på et hus. Eieren takket og sa «Her har du 1000 kroner ekstra så kan du ta med dama ut på kino». Elektrikeren takket og dro hjem. Senere på kvelden sto han utenfor døra til eieren igjen. Eieren åpnet og lurte på hva elektrikeren ville. Da sa elektrikeren: «Jeg er her for å ta med dama di på kino, vel...akkurat som du sa».
  3. Hva er forskjellen på lyn og elektrisitet? Elektrisitet må du betale for, mens lynet dreper deg gratis.
  4. Strømmen har blitt så dyr at jeg ikke har råd til den lenger. Vi går mørke tider i møte.
  5. Elektrikeren mista jobben da han nektet å reparere en elektrisk stol i et amerikansk fengsel. Han sa det den var i så dårlig stand at det var rene dødsfella.

OK, da er det badehetta som jeg nevnte i overskriften. Det er ikke lett å lage en vits om en badehette og elektriker på sparket, så jeg håper dere gir meg litt ekstra kreditt hvis jeg klarer det. OK, hva med denne:

Har du hørt om elektrikeren som fikk helt hetta da han fikk sparken?

Hehe, den funker litt dårlig utenfor denne konteksten. Vi må ha en vits som funker helt alene, for seg selv, og ikke bare på denne siden sånn at du kan fortelle den på jobben din senere.

Hvordan putter man en badehette som beskytter mot elektrisk sjokk inn i et skap? Dette er ikke et retorisk spørsmål. Det er faktisk så enkelt som det høres ut: Du lukker opp skapet, legger inn badehetta og lukker skapet.

Hvordan putter du et overpsenningsvern inn i skapet?

Nei, nei, nei...

Du lukker opp døra, tar ut hetta, legger inn overspenningsvernet og lukker skapet.

Husk at vi i Din Elektriker er enda bedre til å hjelpe deg med de elektriske installasjonene i huset enn å fortelle vitser. Vi har ikke engang utdannelse eller kursing innenfor vitsefortellingsyrket, men i forhold til elektriske tjenester har våre elektriker-partnere alle sertifiseringer, kursing og utdannelse som trengs for å gjøre den mest optimale jobben.

Vitse-konkurranse

Til slutt vil vi kunngjøre Din Elektrikers konkurranse: Lag et vittig slagord til Din Elektriker og vinn en Din Elektriker T-skjorte med nettopp det slagordet du lager (hvis du vinner). Når vi har fått inn 1000 forslag trekker vi vinneren. Foreløpig har det kommet inn et forslag:

Din Elektriker – Din skam er vår glede
Har du et oppdrag du skammer deg over fordi boligen er møkkete, skranglete, forfalt, grisete etc tar Din Elektriker oppdraget med glede.

Frode Kullsrud

Din Elektriker – Ditt slagord

Dine ord der du skriver en liten setning som forklarer slagordet.

Ditt Navn

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Vi dekker hele Norge

Flere tips og triks til hjemmet