Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Tips og triks til hjemmet

Topp elektriske sikkerhetstips når du flytter inn i et nytt hjem

Å flytte inn i et nytt hjem kan være en spennende opplevelse, men det er viktig å prioritere elektrisk sikkerhet for å sikre et trygt og sikkert bomiljø. I dette blogginnlegget vil vi gi deg de beste elektriske sikkerhetstipsene for å hjelpe deg med å navigere i overgangen jevnt og unngå potensielle farer.

Sikkerhet ved lading av elbiler i Norge

Norge er en av lederne innen utvikling av ladeinfrastruktur for elbiler. Denne fremgangen er bare mulig med maksimal fokus på sikkerhet. La oss diskutere hvordan ladestrukturen og sikkerhetsteknologiene ser ut i dette skandinaviske landet.

Elektriske reparasjoner: budsjetteringstips og lånemuligheter for huseiere

Luftige Frityrretter med Minimalt Fett: Revolusjonerende Teknikker for Sunnere Matlaging

La teknologien ta hånd om markedsføringen din

Lyser opp lokalsamfunnet med teknologi og energieffektive løsninger

Hvordan elektronikktilbehør kan transformere ditt hjemmekontor til et produktivitetshub

Det er ofte sagt at effektiviteten av et hjemmekontor ligger i verktøyene man benytter. I en tid der hjemmekontorer har blitt standard for mange, blir behovet for høykvalitets elektronikktilbehør mer fremtredende.

Hvordan sammenligne forsikring til huset på best mulig måte

Å velge riktig forsikring kan være en forvirrende prosess. Med et hav av tilbud og detaljerte vilkår kan det være vanskelig å skille de gode alternativene fra de mindre gunstige. Men med riktig tilnærming kan du sammenligne forsikringer effektivt og finne en løsning som best dekker dine behov. Her er en omfattende guide til hvordan du kan sammenligne forsikringer på best mulig måte.

Elektriske feil hjemme: Hva dekker forsikringen?

Elektriske feil hjemme kan være en kilde til stress og bekymring. Men visste du at forsikringen din kan dekke noen av kostnadene knyttet til slike skader? Det er viktig å være klar over hva forsikringen din dekker, og hvordan du kan få mest mulig ut av den. Her er noen viktige ting å huske på når det gjelder elektriske feil hjemme og forsikringsdekning.

Downlights skaper atmosfære og funksjonalitet i hjemmet

Optimalt Romdesign: Belysning, Stikkontakter og Gulvvarme for et Komfortabelt Soverom

Elbillader hjemme: En investering verdt å vurdere

Fem smarte triks for å få billigere strøm i 2024

Det å redusere energiforbruket hjemme er ikke bare en tjeneste for miljøet, det er også en smart økonomisk avgjørelse. Og i jakten på billigst strøm, kan smart teknologi være akkurat det trikset du trenger. Tenk deg et hus som justerer temperaturen til akkurat den riktige graden før du kommer hjem. Disse små endringene kan til sammen gjøre at ser du en betydelig forskjell på strømregningen din.

Alt du trenger å vite om sikringsskap, el-kontroll og belysning

I denne artikkelen vil vi gå gjennom noen vanlige spørsmål og bekymringer som folk ofte har når det gjelder elektrikerarbeid, og gi deg en oversikt over hvilke tjenester en elektriker vanligvis utfører.

Elektriker i Bergen: Finn den beste elektrikeren til riktig pris og tjenester

I denne artikkelen vil vi veilede deg gjennom prosessen med å finne den rette elektrikeren for deg, og gi deg informasjon om hva du bør se etter, tjenester som tilbys, priser og mye mer.

Hvor mye tjener en elektriker i 2023? Inntekt og lønn per år og time

Men hvor mye tjener en elektriker i Norge, både på årsbasis og i timen? I denne artikkelen vil vi se nærmere på inntekten til elektrikere og hvilke faktorer som kan påvirke deres lønn.

Beste elektriker i Trondheim - Hjelp 24/7/365 - Ring uforpliktet

Elektrikertjenester: Hva du bør vite om priser og mye etterspurte tjenester

I denne artikkelen vil vi dekke noen av de mest vanlige spørsmålene og tjenestene folk er på utkikk etter, samt gi deg en idé om hva du kan forvente å betale for disse tjenestene.

Hvordan installere en hjemmekino: Pris, utfordringer og det beste utstyret

I denne artikkelen vil vi utforske kostnadene, utfordringene og det beste utstyret for å skape en hjemmekino som passer dine behov og budsjett.

Overspenningsvern: Kobling i sikringsskapet med 6 steg!

Hvordan kobler du opp et overspenningsvern på 1-2-3? En trinn-for-trinn forklaring for deg som vil ta elektriker' litt hardt i ørene. Eller kanskje du er elektriker og har glemt?

Kobling av lysbryter – En kortfattet forklaring

Hvordan kobler man en 1-polet bryter i forhold til en 2-polet? Eller hva med en 12 volt bryter? Følg vår trinn for trinn forklaring.

Nødstrøm til hus: Alt du bør vite – Type, regler og bruk

Om du trenger nødstrøm til hus eller et aggregat til hytta, er denne omfattende guiden for deg. Vi tar deg gjennom alt du må vite fra påbud til brukervennlighet for en alternativ strømkilde.

Hva er en el-sjekk og hva koster det?

Skal du ha el-sjekk eller el-kontroll? Her lærer du forskjellen og hvilke du bør bruke til hva. Lær hvorfor det dyreste alternativet ofte kan være det smarteste valget!

Hva er god pris på elektriker? – Pr. time og fastpris eksempler

Lurer du på hva pris på elektriker bør ligge på? Hva med alle de forskjellige tjenestene som skal utføres. Sist og ikke minst: Hvordan kan du redusere utgifter til elektriker-jobben?

Oppussing av toalettrom: 12 enkle DIY-oppussingstips

Motta tips og lær hva som skal til for en vellykket oppussing opp toalettrommet. Se pris og undersøk om du gjør tabber som for eksempel...

Varmekabler på kjøkken eller alternativ gulvvarme?

Bør du velge varmekabler til ditt gulv på kjøkkenet, eller er det andre alternativer som passer bedre til dine forhold? Finn ut her med Din Elektriker!

Hvor mange elektriske kurser trengs til kjøkken?

12 tips før du legger inn strøm på kjøkkenet

Spar deg for frustrasjon og pengesløsing! Les våre 12 tips før du legger inn strøm eller renoverer kjøkkenet!

Stikkontakt til kjøkken: Krav, tips, pris

Hvilke krav stilles til stikkontakter på kjøkken, og hva er god praksis? Hva annet må du tenke på? Din Elektriker tar deg gjennom jungelen av informasjon.

Hva gjør du når overbelastningsvern slår ut?

Hva gjør du når overbelastningsvern, eller hovedsikring, slår ut? Og ikke minst: Hvordan løser du problemet? Lær hvilke faktorer i det elektriske anlegget som spiller en rolle!

Hvor mye strøm bruker varmekabler? Pris – utregning – eksempler

Hvor mye strøm bruker varmekablene dine? Her får du svaret, eksempeler, samt våre tips for å bruke mindre strøm.

Hva er GFCI til stikkontakt?

Hva er en GFCI-beholder og hva trener du den til? Hva er forskjellen på en GFCI-bryter og en GFCI-beholder? Her får du svarene.

Termostat vs regulator: Hva er best?

Lurer du på om du bør ha regulator eller termostat i hjemmet ditt? Lær mer om hva som er forskjellen og hva som egner seg hvor!

Er termostat best til bad? Hvordan oppgradere?

Er termostat det beste til badet, eller finnes det tilfeller der det er bedre med regulator? Lær hva du må tenke på ved en eventuell oppgradering fra 1-2-3-bryter.

Elektriske installasjoner på bad – Hva må du vite?

Det er særs strenge regler for elektrisk installasjon på bad. Hva kreves, og hvordan kan baderomsløsningen din bli mest mulig praktisk?

Krav til stikkontakt på bad

Hva er krav til stikkontakter på bad? Hva bør du i tillegg være oppmerksom på selv om det ikke nødvendigvis kreves?

Har du jordfeil i varmekabler? Slik fikser du det

Hvordan sjekke om du har jordfeil i varmekablene, og hvordan kan det utbedres? Lær alt du trenger å kunne om emnet.

Hva er samtidighetsfaktor for bolig? Lær utregningen!

Lær hva samtidighetsfaktor for bolig er, og hvordan man regner den ut. Se hvordan hovedsikringen bestemmes ved hjelp av enkel matematikk.

Hva er komfyrvakt – Pris, lovverk og FAQ (2023)

Hva er komfyrvakt? Har du spørsmål angående din komfyrvakt eller skal du kjøpe ny? Hvilke forskjellige standarder måles de etter? Få svar her!

Hva er samsvarserklæring fra elektriker?

Hva er en samsvarserklæring? Lær mer om hvilken rolle den spiller og hvorfor den er viktig. Hva hvis du ikke har fått erklæring fra elektriker?

Hva er tilsyn av elektrisk anlegg kontra el-kontroll?

Hva er forskjellen på el-tilsyn og el-kontroll? Har du fått varsel fra DLE? Her ser du hva du skal gjøre, samt hva en kontroll fra el-tilsynet innebærer.

Hvordan velge en godkjent elektriker som passer for deg?

Hvordan unngår du å velge en elektriker som etterlater seg feil eller mangler. Vi går gjennom alt du trenger å vite når du er på utkikk etter en god fagmann.

Bytte elektrisk anlegg i leilighet eller hus? Stor guide!

Skal du bytte elektrisk anlegg i leilighet eller hus? Eller kanskje du vil lære mer før du bestemmer deg? I vår detaljerte guide finner du svar på det meste.

Fra en-fase til tre-fase strøm i boligen? Pris og råd i 2023

Vurderer du å oppgradere fra en-fase-strøm til et tre-fase drevet elektrisk anlegg? Lær alt her! Priser, anbefalinger, kartlegging og erfaringer.

Elektriker vitser – Virkelige historier og gåter

Ute etter en elektriker vits? Her er både virkelige og morsomme historier, vitser og gåter.

Hvordan lage strøm hjemme? 8 metoder du bør lese om i 2023

Les om 8 forskjellige måter å produsere fornybar energi i ditt eget hjem. Lær hvordan du kan gå frem for å spare strøm ved hjelp av disse tipsene...

Selge strøm? Kom i gang med 6 steg!

Hvordan kan du enkelt komme i gang å selge strøm? Her får du 6 steg som gjør prosessen enklere.

Hva er forskjellen på likestrøm og vekselstrøm?

Vet du forskjellen på vekselstrøm og likestrøm? Hvis ikke bør du se her. Til slutt forklarer vi også likespenning og vekselspenning ved hjelp av eksempler.

Klar for kontroll av HMS el-sikkerhet i din bedrift?

Er du klar om din bedrift får en obligatorisk stikkprøve med el-sjekk fra DLE? Hvis ikke kan du lære alt du trenger til forberedelsene her.

Forskjellen på sterkstrøm og svakstrøm – Enkelt forklart

Lurer du på forskjellen mellom sterkstrøm og svakstrøm? Her forklarer vi de to begrepene og forskjellen mellom dem på en enkel måte.

Din guide til jordingssystemer

Lær det du trenger å vite om jordingssystemer. Hva det er, hva det består av og hvordan du kan teste det.

Hva er elektrisk strøm? En enkel forklaring

Hva er egentlig elektrisk strøm? Her får du det enkelt og folkelig forklart med eksempler knyttet til dagliglivet. Lær om spening, svakstrøm og sterkstrøm

Elektrisk vs. elektronisk – En enkel forklaring på forskjellen

Hva er forskjellen på "elektrisk" og "elektronisk"? Her går vi gjennom alt fra den semantiske betydningen til hva forskjellen er i praksis.

Isolasjonsmåling av TN-nett og IT nett

Lær hva en isolasjonsmåling er, hvordan du gjennomfører det samt hvordan du gjør en kontinuitetstest i forkant. Hva kjennetegner en slik måling på TN-nett?

Hvordan montere et jordingsspyd?

Hvordan monterer du et jordingsspyd? Lær hvordan, samt hva en hobby-elektrikere kan gjøre selv?

Hva er krav til inntakssikring og inntakskabel? Hvordan oppgradere?

Hva er krav til inntakssikring og inntakskabel? Les mer om hvordan både gamle og nye hus er organisert og hva du må tenke på for å oppgradere disse komponentene.

Hvordan bytte fra ujordet til jordet stikkontakt / elektrisk anlegg?

Hvordan bytter du fra ujordet til jordet stikkontakt / elektrisk anlegg? Lær lover og en enkel fremgangsmåte.

Hovedsikring i hus – Hva trengs? Hvordan oppgradere?

Hva trengs for å oppgradere hovedsikringen til din bolig, og hvor mye koster det? Kom i gang allerede i dag med svar på de spørsmålene du har!

El-kontroll i bolig – Pris, regler og tips med vår guide

Du er selv ansvarlig for å gjennomføre el-kontroll i egen bolig? Jevnlig sjekk reduserer brannfare og kan gi redusert forsikringspremie. Få prisoverslag i dag!

Skjult elektrisk anlegg – Stor guide: pris, råd og lovverk

Hva skal til for å bytte til skjult elektrisk anlegg, hvor mye koster det og når bør du gjennomføre det? Få svar på alle spørsmål med vår altomspennende guide.

Hva hvis jordfeilbryter slår ut? – Finn årsak – Test bryter!

Hva gjør du hvis jordfeilbryter slår ut? Jordfeil kan være både farlig for oss mennesker og brannfarlig. Unngå problemet ved å gå gjennom følgende punkter...

Bytte sikringsskap i 2023 – Tips, priser og forhåndsregler

Er tiden inne for å bytte sikringsskap? Lær alt fra når et sikringsskap bør byttes til hva du kan vente å betale i vår artikkel.

Overspenningsvern i sikringsskap – Hensikt, test og pris

Trenger du overspenningsvern på sikringsskapet? Eller har du det kanskje? Her lærer du alt du trenger å vite om temaet med vår guide der alt er enkelt forklar.

Problemer med komfyrvakt? – Slik løser du det

Har du problemer med komfyrvakten? Her gir vi deg en full gjennomgang med tips til testing ved piping, mangel på respons, restart og overstyring