Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

Ring oss på 48 91 24 64

Fem smarte triks for å få billigere strøm i 2024

Sammenligne strømleverandører

Det første, men kanskje viktigste steget, er å sammenligne tilbud fra ulike strømleverandører. Heldigvis finnes det sider som kan hjelpe til med akkurat dette. Her kan du sammenligne tilbud og finne ut hvem som tilbyr billigst strøm (https://stromsjekk.com/strompriser/billig-strom/), ved at du svarer på noen spørsmål relatert til din bolig, før du får se de ulike tilbudene, med estimerte priser, og informasjon om strømleverandøren. Her kan det være penger å spare ved å bytte strømleverandør.

Følg strømpriser live

En god start for å spare strøm, er å vurdere dine nåværende energivaner. Bruker du for eksempel mye strøm om morgenen eller kvelden? Det kan være verdt å sjekke strømpriser i dag (https://stromsjekk.com/prisudvikling/), for en time for time oppdatering om prisendringer i strømmen i løpet av dagen, dette gir deg mulighet til å optimalisere ditt strømforbruk. Ved å benytte deg av en slik innsikt, kan du planlegge når du bruker energikrevende apparater som vaskemaskin og oppvaskmaskin, utfra når det er billigst.

Smart teknologi for energisparing

Det finnes en rekke smarte dingser som kan hjelpe deg med å spare energi og dermed senke strømregningen. Smarte termostater, lyspærer og stikkontakter kan styres via en app på telefonen din, slik at du kan slå av og på strømmen når du ikke er hjemme. Dette kan være spesielt nyttig for de som glemmer å slå av lys og elektronikk når de forlater huset.

Bytt til LED-pærer

Det er ikke alltid de store overhalingene som gjør størst forskjell. Noen ganger er det de små, enkle byttene som kan føre til de største besparelsene. For eksempel, det å bytte fra vanlige lyspærer til LED-pærer kan virke ubetydelig, men LED-pærer bruker opp til 75% mindre energi og varer 25 ganger lengre. Og mens du er i gang, hvorfor ikke vurdere solcelleladere for dine bærbare enheter, eller å ta i bruk energieffektive strømforsyninger? Hver liten endring er et skritt mot en mer bærekraftig og kostnadseffektiv energiforbruk.

Ta imot profesjonell hjelp: Elektrikernes rolle i å optimalisere strømforbruket

Noen ganger kan det også lønne seg å søke hjelp fra en profesjonell elektriker. Disse ekspertene kan gi deg råd om hvilke energieffektive løsninger som passer best til ditt hjem og hvordan du kan maksimere besparelsene dine. Ikke bare kan de installere de nødvendige enhetene for deg, men de kan også vise deg hvordan du holder oversikt over strømforbruket ditt med smarte systemer. Sammen kan dere lage en plan som passer både for lommeboka og planeten.

Å få billigere strøm i 2024 trenger ikke være komplisert. Ved å sammenligne strømleverandører, følge med på strømprisene live, bruke smart teknologi for energisparing og ta imot profesjonell hjelp, kan du senke strømregningen din og samtidig bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Vi dekker hele Norge

Flere tips og triks til hjemmet