Finn den beste elektrikeren med døgnvakt eleketrikerservice i Oslo og omegn

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett

Se siste innlegg

Har det oppstått uventede problem med strømmen i ditt hjem? Da er det bare å ta kontakt ved å legge igjen ditt telefonnummer i feltet på toppen av denne siden! Vi ringer deg tilbake umiddelbart, og skaffer deg en dyktig elektriker-partner slik at du får ordnet problemet effektivt og innen kort tid.

Vi rykker ut til deg på dagen hvis behovet er til stedet!

Med Din Elektriker kan du i løpet av kort tid få tilgang til diverse tjenester innen sterkstrøm og elektroinstallasjoner. Har du behov for umiddelbar utrykning, kan vi skaffe deg faglærte og kompetente elektrikere. Du kan benytte deg av våre tjenester døgnet rundt, selv om det er helg eller helligdag. Kundeservice settes høyt hos oss, og du kan være sikker på at vi sender en elektriker med godt øye for kvalitet og med god oppfølging i etterkant.

Hos oss er det kun rom for de elektrikerne som innehar relevant utdannelse i elektrofaget, og som har erfaring med diverse oppdrag innen sterkstrøm for husstander.

Utvalg av elektriker tjenester på Ås

På Ås kan du benytte deg av en rekke tjenester, blant annet følgende:

 • Vi bytter ut hele sikringsskapet eller oppgraderer sikringene
 • Monterer varmekabler
 • Installasjon av elektronikk som taklampe, stikkontakter, ovn og varmepumpe
 • Feilsøking i det elektriske anlegget i ditt hjem
 • Gjør en rutinesjekk i hjemmet for bedre brannsikkerhet
 • Installering av avanserte apparater som komfyrvakt, porttelefon, brannvarsling, belysningsutstyr og lignende
 • El-kontroll (Full gjennomgang av det elektriske anlegget)
 • Jordfeil (kan resultere i strømstøt)
 • Vi håndterer feil/dårlig kontakt i stikkontakt
 • Din elektriker utfører også særegne elektroinstallasjoner i ditt hjem - smarthus, ladestasjon til bil og solcellepanel

På Ås har vi elektriker vakt

Vi prioriteter kundeservice høyt, og derfor vi har utviklet dette tilbudet til deg og andre på Ås: Vi rykker ut umiddelbart når det er kritisk. Oppstår det et eller annet problem knyttet til det elektriske anlegget i ditt hjem, kan det være indikasjon på farlige situasjoner er i ferd med å utvikle seg. Det er derfor viktig å reagere fort, og ta kontakt med en av våre hyggelige elektrikere-partnere som rykker ut øyeblikkelig. Vi holder åpent døgnet rundt, sju dager i uka og på helligdager.

Hva er en elektriker vakt?

Din Elektriker skiller seg fra andre elektriker tjenester ved at vi alltid har noen som sitter klar til å ta imot telefoner. En elektriker vakt er altså en spesiell tjeneste som i løpet av minutter lar deg bli koblet opp mot en av våre elektriker-partnere. Du kan deretter velge mellom en øyeblikkelig uttrykning, eller vi kan avtale en tid som passer for både deg og elektrikeren.

Din Elektriker står til disposisjon når behovet er der!

Du kan benytte deg av vår elektriker vakt ved uventede situasjoner knyttet til strøm. En fagmann som rykker ut, vil kunne identifisere en eller flere årsaker til feilen / mangelen. Våre dyktige elektrikere-partnere anbefaler hva som bør gjøres videre, er det alltid du som bestemmer i hvilken grad du vil følge rådet fra vår ekspert.
H3: Ikke bare «nød-elektriker-tjeneste»
Våre fleksible og kompetente elektriker-partnere yter sitt beste for å imøtekomme dine behov. Men Din Elektriker er ikke bare en «nød-tjeneste». Om du velger å sette opp en time med oss på forhånd, får du selvsagt en rabatert pris sammenlignet med pris ved utrykning.

Vi skaffer den beste elektriker-hjelpen på Ås!

Kanskje lurer du på hvordan vi finner den beste elektrikeren for våre kunder? Vi kategoriserer elektrikere i vårt system der vi grundig undersøker de opp mot 5 parametere som brukes internt for å finne den riktige elektrikeren for deg:

 • Tilbakemeldinger fra kunder
 • Fravær av feil
 • Praktisk erfaring
 • Omgjengelighet ovenfor kunder
 • Formelle kvalifikasjoner

Vi må ikke glemme å nevne noe vi synes er grunnleggende i denne sammenheng. Det er nemlig en del sertifisering som må være på plass hos alle fagfolk vi jobber med, for eksempel Sentral Godkjenning. I tillegg er alle våre medarbeidere underlagt håndverkertjenetsteloven. Til slutt er det viktig at elektrikerfirmaet er registrert i Elvirksomhetsregisteret.

Gode tilbakemelding og suksess med oppdragene

At jobben er tilfredsstillende utført konkluderer vi gjerne med når vi i etterkant av et oppdrag finner at kunden er fornøyd. Om ingen feil avsløres, tar vi det som et tegn på suksess. I tillegg lytter vi nøye til våre kunder og sørger for at så mange som mulig legger igjen en tilbakemelding.

Både positive og negative tilbakemeldinger er viktig å få med. Ved hjelp disse forbedrer vi kontinuerlig tjenestene slik at alle våre kunder mottar hjelp av ypperste kvalitet.

Elektrikere med fagbrev og erfaring

Våre elektriker-partnere må ha erfaring i tillegg til formell kompetanse og grunnleggende kvalifisering. Vi videreformidler kun fagfolk som har vært med på ulike elektrikeroppdrag i ett år eller mer. For visse type elektriker tjenester kreves det mer enn et års erfaring.

Behagelige medarbeidere - noe vi vurderer høyt

Både på arbeidsplassen og i ditt eget hjem er vi opptatt av å skape god stemning. Derfor sender vi elektriker-partnerne som er blide og omgjengelige. Normal atferd er noe som er underforstått.

Rammeavtale gir fordeler og rabatter

Ser du etter et fast elektrikerfirma du kan bruke til alle dine forespørsler? Da er rammeavtale noe for deg. Våre kunder kan nyte godt av flere privilegier med vår rammeavtale. Først og fremst får du bestemme rammer som er viktige for deg, og i tillegg får du tilgang til en rekke tjenester til redusert pris. Samarbeidet med oss blir mer forutsigbart med en rammeavtale!

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Finn en elekriker