Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har det oppstått uventede problemer med strømmen i ditt hjem? Vi rykker ut til deg på dagen hvis behovet er til stedet!

Med Din Elektriker kan du umiddelbart få tilgang til diverse tjenester innen elektroinstallasjon og elektrisk vedlikehold for ordinære hjem, utført av faglærte og kompetente elektrikere.

Du kan benytte deg av våre tjenester døgnet rundt, selv om det er helg eller helligdag. Kundeservice settes høyt hos oss, og du kan være sikker på at vi sender en elektriker med godt øye for kvalitet og med god oppfølging i etterkant.

Utvalg av elektriker tjenester på Ås

På Ås kan du benytte deg av en rekke tjenester, blant annet følgende:

På Ås har vi elektriker vakt

Vi prioriteter kundeservice høyt, og derfor vi har utviklet dette tilbudet til deg og andre på Ås: Vi rykker ut umiddelbart når det er kritisk. Oppstår det et problem knyttet til det elektriske anlegget i ditt hjem, kan det være indikasjon på at farlige situasjoner er i ferd med å utvikle seg. Det er derfor viktig å reagere fort, og ta kontakt med en av våre hyggelige elektrikere-partnere. Vi holder åpent døgnet rundt, sju dager i uka.

Hva er en elektriker vakt?

Din Elektriker skiller seg fra andre elektriker tjenester ved at det alltid er noen som sitter klar til å ta imot telefoner. En elektriker vakt er altså en spesiell tjeneste som i løpet av minutter lar deg bli koblet opp mot en av våre elektriker-partnere. Du kan deretter velge mellom en øyeblikkelig uttrykning, eller vi kan avtale en tid som passer for både deg og elektrikeren.

Din Elektriker står til disposisjon når behovet er der!

Du kan benytte deg av vår elektriker vakt ved uventede situasjoner knyttet til strøm. En fagmann som rykker ut, vil kunne identifisere en eller flere årsaker til feilen / mangelen. Våre dyktige elektrikere-partnere anbefaler hva som bør gjøres videre, er det alltid du som bestemmer i hvilken grad du vil følge rådet fra vår ekspert.

Ikke bare «nød-elektriker-tjeneste»

Våre fleksible elektriker-partnere yter sitt beste for å imøtekomme dine behov. Men Din Elektriker er ikke bare en «nød-elektriker-tjeneste». Om du velger å sette opp en time med oss på forhånd, får du selvsagt en rabatert pris sammenlignet med en utrykning.

Vi skaffer den beste elektriker-hjelpen på Ås!

Kanskje lurer du på hvordan vi finner den beste elektrikeren for våre kunder? Vi kategoriserer elektrikere i vårt system der vi grundig undersøker de opp mot 5 parametere som brukes internt for å finne den riktige elektrikeren for deg:

Vi må ikke glemme å nevne noe vi synes er grunnleggende i denne sammenheng. Det er nemlig en del sertifisering som må være på plass hos alle fagfolk vi jobber med. I tillegg er alle våre medarbeidere underlagt håndverkertjenetsteloven. Til slutt er det viktig at elektrikerfirmaet er registrert i Elvirksomhetsregisteret.

Gode tilbakemelding og suksess med oppdragene

Om ingen mangler avsløres etter ferdigstilelse, konkluderer vi med nok et vel utført oppdrag. I tillegg lytter vi nøye til våre kunder og sørger for at så mange som mulig legger igjen en tilbakemelding.

Både positive og negative tilbakemeldinger er viktig å få med. Ved hjelp disse forbedrer vi kontinuerlig tjenestene slik at alle våre kunder mottar hjelp av ypperste kvalitet.

Elektrikere med fagbrev og erfaring

Våre elektriker-partnere må ha erfaring i tillegg til formell kompetanse og grunnleggende kvalifisering. Vi videreformidler kun fagfolk som har vært med på ulike elektrikeroppdrag i ett år eller mer. For visse type elektrikertjenester kreves det mer enn et års erfaring ute i felten.

Behagelige medarbeidere - noe vi vurderer høyt

Både på arbeidsplassen og i ditt eget hjem er vi opptatt av å skape god stemning. Derfor sender vi elektriker-partnerne som er blide og omgjengelige. Normal atferd er en selvfølge.

Rammeavtale gir fordeler og rabatter

Ser du etter et fast elektrikerfirma du kan bruke til alle dine forespørsler? Da er rammeavtale noe for deg. Våre kunder kan nyte godt av flere privilegier med vår rammeavtale. Først og fremst får du bestemme rammene som er viktige for deg, og i tillegg får du tilgang til en rekke tjenester til redusert pris. Samarbeidet med oss blir på den måten forutsigbart!

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet