Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du akutt behov for en autorisert elektriker i Asker? Din Elektriker formidler samarbeidspartnere som garanterer deg kvalitet og et høyt nivå av presisjon.

Elektrikeren kommer til deg, også på kort varsel om det trengs!

Dersom du har behov for øyeblikkelig hjelp, rykker vi ut til deg for å håndtere akutte, så vel som ikke-akutte, oppdrag. Våre tjenester er tilgjengelige i helger og på helligdager, og vi står til disposisjon døgnet rundt.

Du kan være sikker på at Din Elektriker kun kobler deg opp mot faglærte elektrikere, og for din trygghet tilbyr vi god oppfølging i etterkant av jobben.

Tjenester vi kan tilby deg i Asker

Velger du å benytte deg av våre tjenester, kan du være sikker på at du får kompetente og erfarne elektrikere som løser ditt problem med elektrisitet i boligen effektivt!

Alle elektrikere vi engasjerer har all nødvendig erfaring og sertifisering som trengs for å utføre alle typer oppdrag knyttet til elektroinstallasjoner og andre elektriske tjenester i ordinære boliger.

Her ser du hva slags oppdrag vår unike elektriker-service utfører i Asker:

Vårt unike tilbud: Elektriker døgnvakt i Asker

Med vårt tilbud om elektriker-vakt i Asker kan du være trygg på at du får hjelpen du trenger i løpet av timer. Om du er bekymret for at hjemmet ditt står i fare for brann, overledning eller noe annet, haster det med effektiv håndtering av problemet. Derfor har vi gleden av å yte deg hjelp når du virkelig har behov for det. Vi rykker ut med øyeblikkelig hjelp til deg, til og med når andre holder stengt.

Døgnvakt i Asker: Hva betyr det?

Våre elektriker-partnere kobler deg opp mot en solid utdannet og erfaren elektriker døgnet rundt! Opplever du problemer med strøm på nyttårsaften eller første påskedag, er det ikke noe å bekymre seg for! Vi har løsningen, og kan komme umiddelbart for å håndtere alle typer feil i det elektriske anlegget. Våre elektriker-tjenester er tilgjengelige for deg sju dager i uka, 24 timer i døgnet!

Ved akutte feil i det elektriske anlegget trenger du ikke å nøle med å kontakte oss, men du bestemmer selv når du vil gjennomføre utbedringene.

Våre tjenester kan du gjerne benytte også når det ikke er akutt. Derfor pleier vi å si at vi ikke er bare en “nød-elektriker” tjeneste. Om det skjer noe i hjemmet ditt som gjør det nødvendig, kommer vi til avtalt tid. I tilfeller der det ikke er nødvendig med umiddelbart besøk, kan du godt regne med en ekstra hyggelig pris.

Formidling av erfarne elektrikere i Asker

Kanskje du lurer på hvordan vi finner en god elektriker til akkurat deg? Vi må understreke at vår formidling ikke er tilfeldig! Din Elektriker sørger for å yte deg kun best kvalifiserte elektrikere med lang erfaring, uansett hvilke oppdrag det er snakk om. Ikke minst er vi opptatt av at våre kunder får besøk av en hyggelig elektriker de kan prate åpent med. Vårt interne poeng-system hjelper oss med å få en oversikt over de beste elektrikerfirmaene i Asker.

Med oss får du den beste elektrikeren i Asker

For det første har våre elektriker-partnere all sertifisering på plass. Alle medarbeidere er underlagt håndverkertjenesteloven og bruker denne som et grunnleggende kompass.

Videre sender vi deg kun elektrikere som har klart seg tilfredsstillende gjennom vårt strenge kontrollsystem. Vi bruker 5 forskjellige parametere i vår vurdering om elektrikeren er kvalifisert for oppdragene nevnt ovenfor. I vår database er det kun plass for de beste innen sitt fag.

To viktige kriterier - Gode tilbakemeldinger og fravær av feil

Vi sjekker om jobben er utført tilfredsstillende ved å ta hensyn til to viktige ting: Vi undersøker om det er noen mangler som ble avdekket etter den ferdigstilte jobben, og lytter nøye til tilbakemelding fra våre kunder.

Hvis det ikke bli avdekket noen feil i etterkant, kan vi regne med at jobben er levert etter forventninger. Vi henter også mye nyttig informasjon fra både positiv og negativ tilbakemelding. Derfor gir vi vårt beste for at kundene våre legger igjen en omtale etter at de har brukt våre tjenester.

Våre elektrikere har solid erfaring og fagbrev

Bare de beste elektrikere er med på å sikre ditt hjem for eventuelle farer. Derfor er vi opptatt av å skaffe deg elektrikertilbud som er basert på lang erfaring og utdannelse innen elektrofaget. Våre kompetente elektriker-partnere består kun av dyktige og erfarne fagfolk.

Både hygge og kvalitet

Med oss kan du alltid være sikker på at jobben blir utført med høy presisjon. Men visste du at vi legger vekt på at våre elektrikere er blide og hyggelige på arbeidsplassen? Hos Din Elektriker er det slett ikke bare jobben som teller. Hyggelig miljø både på arbeidsplassen og i ditt hjem er noe vi er med på å skape.

Vårt spesialtilbud - rammeavtale som sikrer gode priser

Velger du å samarbeide med oss kan du oppnå bedre priser med vår rammeavtale. spør oss om dette når du blir satt i kontakt med en elektriker-partner, eller les videre!

Gjennom rammeavtale med våre elektriker-partnere tilbyr vi deg diverse tjenester til lavere pris. Du kan bruke flere tjenester sammen eller hver for seg, og du får selv bruke tjenestene i det tempoet du er mest komfortabel med. Har du en forespørsel som er viktig for deg? Har du lyst på mer forutsigbarhet i samarbeidet, gjør vi vårt ytterste for å oppfylle dine behov.

Hvilke fordeler er det med rammeavtale?

Våre elektriker-partnere vil at du skal ha en person du kan henvende deg til. Fordelen med det er at de vil ha kjennskap til hvordan det elektriske anlegget er satt opp i ditt nærområde.

Og det er ikke alt! Velger du å ta i bruk vår rammeavtale, kan vi med stor glede tilby deg våre tjenester til redusert pris.

Har du behov for elektroinstallatør i Asker?

I Asker og omegn har vi et bredt tilbud av tjenester. Noen av dem kan du lese mer om nedenfor. Men først det grunnleggende: Hva er en elektroinstallatør? Elektroinstallatør har i oppgave å installere elektriske applikasjoner og hjelpe til med vedlikehold av dem. Her kan det være snakk om installasjoner av for eksempel sikringsskap, el-bil eller komfyrvakt, men også mindre krevende installasjoner som sokkel-lamper eller annet.

El-kontroll av bolig i Asker

Vår anbefaling er at du alltid gjennomfører el-kontroll av bolig selv om det ikke har oppstått noen alvorlige feil. Det kan være mange grunner til at et elektrisk anlegg ikke lenger er godt egnet for husstanden. Vi oppdager eksempelvis ofte at det elektriske anlegget er misdimensjoner for hjem, eller at sikringsskapet blir utdatert. I tillegg kan også strømnettverket bli oppdatert med tiden, og da kan det elektriske anlegget bli ytterligere utdatert. Det er viktig at du holder øye med disse endringene, og at vi løser eventuelle feil i tide, for din egentrygghets skyld.

Her er noen tegn som kan tyde på at rutine-sjekk bør gjennomføres:

Legger du merke til noen av forandringer nevnt ovenfor, anbefaler vi at du tar kontakt med våre erfarne elektriker-partnere slik at vi kan finne et passende tidspunkt for befaring. Vi finner en dyktig elektriker som gjennomgår alle potensielle farer i ditt hjem.

Velger du å gjennomføre rutinesjekk av bolig, kan du i tillegg spare penger hos mange forsikringsselskap. Gjennom innlevering av tilstandsrapport hvert femte år kan du oppnå lavere priser hos de fleste forsikringsselskap. Derfor lønner det seg å sørge for at det elektriske anlegget i boligen din fungerer som det skal.

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet