Finn den beste elektrikeren med døgnvakt eleketrikerservice i Oslo og omegn

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett

Se siste innlegg

Er du på utkikk etter en elektriker i Bærum? Din Elektriker skaffer deg en elektriker som utfører jobben punktlig og med høy kvalitet.

En erfaren elektriker stilles til din disposisjon når det haster som mest!

Fornøyde kunder er noe som motiverer oss! Derfor setter vi din trygghet og dine behov øverst, 24 timer i døgnet, 7 dager i uka! Både på natt- og kveldstid, på helligdager og i helgen kan du ta kontakt med oss og være trygg på at partneren du blir koblet opp mot utfører jobben raskt og effektivt. Høy kvalitet og god kundeservice er noe vi er stolte av.

Alle typer oppdrag innen elektroinstallasjoner og elektrisk vedlikehold for hjem håndterer elektriker-partnerne våre med høy presisjon. Vi skaffer deg kun kompetente elektrikere med lang erfaring og fagbrev, noe som er viktig for å sikre autorisert kompetanse.

Et utvalg av tjenester vi tilbyr i Bærum

 • Vi bytter eller oppgraderer sikringsskap for deg
 • Vi legger dine varmekabler
 • Vi monterer diverse elektronikk (varmepumpe,stikkontakter, ovn, taklampe, el-bil ladere)
 • Vi gjennomfører rehabilitering av det elektriske anlegget
 • Vi gjør feilsøking og kartlegging av mangler i det elektriske anlegget
 • Vi kjører rutinesjekk i forhold til brannsikkerhet
 • Vi installerer avanserte elektriske apparater (brannvarsling, komfyrvakt, belysningsutstyr, porttelefon, adgangskontroll med mer)
 • Vi sjekker for jordfeil (oppstår ved feil eller isolasjonssvikt og kan resultere i at du får strøm av å berøre elektronikk)
 • Vi kontrollerer problemer med feil eller dårlig stikkontakt
 • Vi hjelper med alle spesielle elektroinstallasjoner som smarthus, ladestasjon til elbil og solcellepanel tar vi hånd om

Vi tilbyr elektriker-vakt i Bærum

Vi har etablert en elektriker-vakt som er operativ 24 timer i døgnet i ditt nærområde.

En elektriker-døgnvakt er en enestående tjeneste. Dersom uhellet skulle være ute, er alt du trenger å gjøre å skrive telefonnummeret ditt i feltet øverst på siden for å etablere kontakt med oss.

Problemer med elektrisk utstyr forekommer ofte når vi minst venter det, og øyeblikkelig hjelp med vår døgn-vakt sikrer effektivt ditt hjem for farer. Våre tjenester i Bærum kan du benytte deg av selv når andre el-virksomheter holder stengt.

Vårt elektriker-tilbud er mye mer enn én “nød-elektriker” tjeneste. Du kan ta kontakt også når det ikke haster. Da kommer vi til deg etter avtalt tid. Når du velger å bestille våre tjenester på forhånd, har vi enda hyggeligere priser.

Hvilke egenskaper bør en god elektriker ha?

Gjennom vårt eget interne system har vi etablert et system for å holde øye med hvilke elektrikerfirmaer i Bærum som kan tilby de mest kvalifiserte medarbeidere. Vår formidling er dermed ikke tilfeldig! Vi undersøker grundig hvilke elektrikere som har positiv tilbakemelding fra kunder og tilstrekkelig erfaring. I tillegg skal de være hyggelige å samarbeide med.

Ikke minst jobber vi kun med fagfolk som har all sertifisering på plass, så at du kan være trygg på at du får faglært hjelp.

Den beste elektrikeren i Bærum

Har du en definisjon på en god elektriker? Følgende mener vi er grunnleggende: En god elektriker vet at han er underlagt håndverkertjenesteloven og har all nødvendig sertifisering. Dessuten må virksomheten stå i Elvirksomhetsregisteret.

Din Elektriker bruker et internt poeng-system basert på 5 kriterier. Gjennom disse vurderer vi kontinuerlig hvem som kvalifiserer til å bli en “klar-for-oppdrag”-kandidat i vår database.

I Bærum har våre elektrikere gode tilbakemeldinger

Lurer du på hvordan vi finner ut om jobben er tilfredsstillende utført? Det er to måter å sjekke det på. Den første er å fravær av mangler etter ferdigstilt jobb, og den andre er å vurdere både positive og negative tilbakemeldinger fra kunder.

Blir det ikke avdekket noen feil i etterkant av et oppdrag, kan vi normalt sett konkludere med at jobben ble utført etter kundens forventninger. Positive og negative tilbakemeldinger blir loggført og tatt med i betraktning når vi skal finne den beste elektrikeren i Bærum til ditt prosjekt. Vi oppfordrer deg derfor å legge igjen en tilbakemelding av din opplevelse med oss, og på den måte bidra til at også andre finner en elektrikertjeneste de blir fornøyd med.

Fagbrev og erfaring

Kun elektrikere med relevant utdanning og ett eller flere år med erfaring innen tjenester vi tilbyr sender vi til deg. I tillegg, for din egen trygghet, engasjerer vi kun elektriker-partnere som har den faglige tyngden til å sikrer ditt hjem for potensielle farer.

Både kompetanse og hygge

Hos oss er det ikke bare viktig at du blir fornøyd med resultatene av oppdraget vi løser. Vi vil at du skal føle deg trygg og glad i hjemmet ditt! At våre elektrikere følger god skikk og oppfører seg hyggelig både på arbeidsplassen og i ditt hjem er noe vi legger stor vekt på. Faktisk så stor vekt at vi har gjort også dette til et normgivende kriterium i vårt system for vurdering av elektrikere.

Med vår rammeavtale kan du sikre deg bedre priser

Visste du at du kan komme med dine ønsker og behov om hva du håper på fra oss som en formidler av elektrikertjenester? Det kan være garanti på responstid, fast timepris på elektrikertjeneste eller noe annet som du synes er viktig. Velger du å benytte deg av våre tjenester, kan rammeavtalen også gi deg tilgang til tjenester, og andre tilbud, til privilegert pris. Tjenestene kan benyttes hver for seg eller samlet, og du får velge tempoet du benytter deg av dem. Det vi ønsker å etterstrebe er å gi vårt ypperste for å imøtekomme dine behov.

Hva kan du få med rammeavtale?

Det følger en rekke fordeler med vår rammeavtale! Våre solide partnere står til disposisjon når du har behov for å henvende deg til en ekspert innen elektrofaget! Vi gjør vårt beste for å levere tjenester av aller høyeste kvalitet, og formidler en elektriker som etter hvert vil ha kunnskap om ditt borettslag og det elektriske anlegget i ditt nærområde.

Trenger du autorisert elektroinstallatør i Bærum?

Elektriker-partnerne våre sørger for elektroinstallasjon av sikringsskap, smart-teknologi, el-bil eller noe så enkelt som å henge opp en taklampe. Nedenfor tar vi en titt på en av de viktigste tjeneste vi leverer i din kommune.

Rutinesjekk av bolig - både trygghet og sparing

Lurer du på hvordan du kan spare penger med å engasjere en elektriker? Regelmessig el-kontroll er svaret. Over tid kan det oppstå problemer som tyder på at noe er i veien med det elektriske anlegget i ditt hjem. Her er noen tegn:

 • Du får øye på misfarge eller skade på ledninger, stikkontakter og brytere
 • Støpsler og stikkontakter blir varmere enn det som er vanlig
 • Varme sikringer eller sikringer som går ofte

Når det elektriske anlegget fungerer optimalt, sparer du penger. Men hvis anlegget ikke er dimensjonert for det faktiske strømbruket, eller hvis sikringsskapet blir utdatert, kan det oppstå både høye regninger og alvorlige feil.

Legger du merke til noen av avvikene ovenfor, bør du ta kontakt med oss fortest mulig. Oppdager vi problemet i tide, blir det både mindre kostbart å utbedre. Så snart du tar kontakt med oss setter vi opp en avtale med våre elektriker-partnere og gjennomfører en omfattende sjekk i ditt hushold. Våre elektrikere kan bytte, reparere eller oppgradere enheter av det elektriske anlegget i ditt hus, noe som vanligvis skjer i etterkant av sjekken. Det er likevel alltid du som bestemmer hva som skal utføres, og når.

Tilstandsrapport du får fra elektrikeren kan gis til forsikringsselskapet. Dersom de har en ordning med rabatt for en jevnlig utført el-kontroll, vil du kunne spare en del kroner på sikt.

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Finn en elektriker