Finn den beste elektrikeren med døgnvakt eleketrikerservice i Oslo og omegn

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett

Se siste innlegg

Har du opplevd uventede strømbrudd, eller har du mistanke om andre farer forbundet til elektrisitet i ditt hjem? Din Elektriker skaffer deg en elektriker-partnere som utfører jobben punktlig og med høy kvalitet.

En erfaren elektriker stilles til din disposisjon når det haster mest!

Fornøyde kunder er noe som motiverer oss mest! Derfor setter vi din trygghet og dine behov på første plass, 24 timer i døgnet, 7 dager i uka! Både på natt- og kveldstid, på helligdager og i helgen kan du ta kontakt med oss og være trygg på at elektrikeren du blir koblet opp mot utfører jobben raskt og effektivt. Høy kvalitet og god kundeservice er noe vi er stolte av.

Alle typer oppdrag innen svakstrøm og elektroinstallasjoner håndterer elektrikerne våre med høy presisjon. Vi skaffer deg kun kompetente elektrikere med lang erfaring og fagbrev, noe som er viktig for de aktuelle arbeidsoppgavene.

Et utvalg av tjenester vi tilbyr i Bærum

 • Vi bytter eller oppgraderer sikringsskap for deg
 • Vi Legger dine varmekabler
 • Montering av diverse elektronikk (varmepumpe,stikkontakter, ovn, taklampe, el-bil ladere)
 • Vi gjennomfører rehabilitering av det elektriske anlegget
 • Vi gjør Feilsøking og kartlegging av mangel i det elektriske anlegget
 • Vi kjører rutinesjekk i forhold til brannsikkerhet
 • Vi installerer avanserte elektriske apparater (brannvarsling, komfyrvakt, belysningsutstyr, porttelefon, adgangskontroll med mer)
 • Vi sjekker for jordfeil (oppstår ved feil eller isolasjonssvikt og kan resultere i at du får strøm av å berøre elektronikk)
 • Vi kontrollerer problemer med feil eller dårlig stikkontakt
 • Alle spesielle elektroinstallasjoner som smarthus, ladestasjon til elbil og solcellepanel tar vi hånd om

Vi tilbyr elektriker hjelp i Bærum

Er du engstelig for at problemer i el-anlegget kan føre til brann, overledning eller en annet, Kan det være viktig å reagere fort. Derfor har våre elektrikere vakt 24 timer i døgnet i Bærum

Problemer med elektrisk utstyr forekommer ofte når vi minst venter det, og øyeblikkelig hjelp med vår elektriker vakt sikrer effektivt ditt hjem for farer. Våre tjenester i Bærum kan du benytte deg av både på natt- og kveldstid, døgnet rundt, og når andre el-virksomheter holder stengt.

Hva betyr det at elektrikere har døgnvakt i Bærum?

En elektriker døgnvakt er en enestående tjeneste som våre kunder kan benytte seg av. Dersom uhellet skulle være ute, har våre fagarbeidere vakt 24 timer i døgnet, sju dager i uka. Alt du trenger å gjøre er å skrive telefonnummeret ditt i feltet øverst på siden, og en av våre fagfolk rykker ut til deg øyeblikkelig, ved behov. Første juledag eller annen høytid? Vi er der likevel for deg.

Din elektriker løser effektivt alle typer akutte problemer knyttet med strøm. Oppstår det feil som forårsaker strømbrudd, er det som regel noe som ikke kan vente, og vår elektriker vakt rykker ut.

Vårt elektriker-tilbud er mye mer enn én “nød-elektriker” tjeneste. Du kan selvsagt ta kontakt også når det ikke haster. Da kommer vi til deg etter avtalt tid. Når du på den måten velger du å bestille våre tjenester på forhånd, har vi enda hyggeligere priser.

Hvilke egenskaper bør en god elektriker ha?

Gjennom vårt eget system etablert internt holder vi øye med hvilke elektrikerfirmaer i Bærum som kan tilby de best kvalifiserte medarbeidere. Vår formidling er dermed ikke tilfeldig! Vi undersøker grundig hvilke elektrikere som har positiv tilbakemelding fra kunder, og tilstrekkelig erfaring. I tillegg skal de være hyggelige å samarbeide med. Vi jobber kun med fagfolk som har all sertifisering på plass, så at du kan være trygg på at du får kvalifisert hjelp.

Den beste elektrikeren i Bærum


Har du en definisjon på en god elektriker? Følgende mener vi er grunnleggende: En god elektriker vet at han er underlagt håndverkertjenesteloven og har all nødvendig sertifisering på plass. Det betyr for eksempel sertifikater som Sentral Godkjenning. Dessuten må el-virksomheten stå i Elvirksomhetsregisteret.

Din Elektriker bruker et internt poeng-system basert på 5 kriterier. Gjennom disse vurderer vi kontinuerlig hvem som kvalifiserer til å bli en “klar-for-oppdrag”-kandidat i vår database.

I Bærum har våre elektrikere gode tilbakemeldinger

Lurer du på hvordan vi finner ut om jobben er tilfredsstillende utført? Det er to måter å sjekke det på. Den første er å fravær av feil etter den ferdigstilte jobben, og den andre er å vurdere både positive og negative tilbakemeldinger fra kunder.

Blir det ikke avdekket noen feil i etterkant av ferdigstilt oppdrag, kan vi konkludere med at jobben ble utført etter kundens forventninger. Positive og negative tilbakemeldinger blir loggført og tatt med i betraktning når vi skal finne den beste elektrikeren i Bærum til ditt prosjekt. Vi oppfordrer deg derfor å legge igjen en tilbakemelding av din opplevelse med oss, og på den måte bidra til at også andre finner en elektrikertjeneste de blir fornøyd med.

Fagbrev og erfaring

Kun elektrikere med relevant utdanning og ett eller flere år med erfaring innen tjenester vi tilbyr sender vi til deg. For din trygghet engasjerer vi kun elektriker-partnere som har den faglige tyngden til å sikrer ditt hjem for potensielle uhell.

Både kompetanse og hygge

Hos oss er det ikke bare viktig at du blir fornøyd med resultatene av oppdraget vi løser. Vi vil at du skal føle deg trygg og glad i hjemmet ditt! At våre elektrikere følger god skikk og oppfører seg hyggelig både på arbeidsplassen og i ditt hjem er noe vi legger stor vekt på.

Med vår rammeavtale kan du sikre deg bedre priserVisste du at du kan komme med dine ønsker og behov om hva du håper på fra oss som en fastleverandør av elektrikertjenester? Det kan være garanti på responstid, fast timepris på elektrikertjeneste eller noe annet som du synes er viktig. Velger du å benytte deg av våre tjenester, kan rammeavtalen også gi deg tilgang til tjenester, og andre tilbud, til privilegert pris. Tjenestene kan benyttes hver for seg eller samlet, og du får velge tempoet du benytter deg av dem. Det vi ønsker å etterstrebe er å gi vårt ypperste for å imøtekomme dine behov.

Hva kan du få med rammeavtale?

Det følger en rekke fordeler med vår rammeavtale! Våre solide partnere står til disposisjon når du har behov for å henvende deg til en ekspert innen elektrofag! Vi gjør vårt beste for å levere tjenester av aller beste kvalitet, og formidler en elektriker som etter hvert vil ha kunnskap om ditt borettslag og det elektriske anlegget i ditt nærområde.

Trenger du autorisert elektroinstallatør i Bærum?

Elektriker-partnerne våre sørger for elektroinstallasjon av sikringsskap, smart-teknologi, el-bil eller noe så enkelt som en taklampe. Nedenfor kan du ta en kikk på hvilke type el-installasjoner som er mest populære i Bærum.

Rutinesjekk av bolig - både trygghet og sparing

Lurer du på hvordan du kan spare penger med å engasjere en elektriker? Regelmessig
el-kontroll er svaret. Over tid kan det oppstå problemer som tyder på at noe er i vei med det elektriske anlegget i ditt hjem. Her er noen tegn:

 • Du får øye på misfarge eller skade på ledninger, stikkontakter og brytere
 • Støpsler og stikkontakter blir varmere enn det som er vanlig
 • Varme sikringer eller sikringer som går ofte

Når det elektriske anlegget fungerer optimalt, sparer du penger. Men hvis anlegget ikke er dimensjonert for det faktiske strømbruket, eller hvis sikringsskapet blir utdatert, kan det oppstå både høye regninger og alvorlige feil.

Legger du merke til noen av avvikene ovenfor, bør du ta kontakt med oss fortest mulig. Oppdager vi problemet i tide, blir det både mindre kostbart å utbedre. Så snart du tar kontakt med oss setter vi opp en avtale med våre elektriker-partnere og gjennomfører rutine-sjekk i ditt hushold. Våre elektrikere kan bytte, reparere eller oppgradere enheter av det elektriske anlegget i ditt hus, noe som vanligvis skjer i etterkant av sjekken. Det er likevel alltid du som bestemmer hva som skal utføres, og når.

Tilstandsrapport du får fra elektrikeren kan gis til forsikringsselskapet. Dersom de har en ordning med rabatt for en jevnlig utført el-kontroll, vil du kunne spare en del kroner på sikt.

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Finn en elekriker