Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Er du på jakt etter en elektriker i Drammen? Gjennom vårt samarbeid med flere dyktige elektriker rundt om i landet skaffer vi deg kvalifisert faghjelp umiddelbart!

Våre elektriker-partnere utfører alle oppdrag med høy kvalitet og presisjon.

Din Elektriker kobler deg effektivt opp mot en faglært elektriker med erfaring. Tjenestene du har behov for kan utføres 24 timer i døgnet, både i helger og på helligdager. Med våre autoriserte medarbeidere kan du være trygg på at vi rykker ut øyeblikkelig til deg, og at vi gir deg god oppfølging etter den gjennomførte jobben. Kundeservice er noe vi prioriterer høyt.

Hvilke tjenester du kan få i Drammen

Din Elektriker tilbyr et bredt utvalg av tjenester i Drammen. Elektrikerne vi skaffer til veie har høy kompetanse og lang erfaring innen svakstrøm og elektroinstallasjoner for ordinære boliger. De utfører oppdragene effektivt med stort fokus på trygghet i ditt hjem.

Et utvalg av tjenester som vår elektriker-service utfører i Drammen er som følger:

Din elektriker har døgnvakt i Drammen

Problemer med elektrisitet kan oppstå fra tid til annen der elektriske anlegg har noen år på baken. Derfor holder vår elektriker-døgnvakt i Drammen og omegn åpent på natt- og kveldstid, når andre er stengt. Om du tror at hjemmet ditt står i fare for brann, overledning eller annet, rykker vi ut til deg for å fikse problemet så fort som mulig. Vår elektriker-vakt i Drammen skaffer deg en avtale med en autorisert elektriker på dagen.

Hva er en elektriker døgnvakt?

En elektriker døgnvakt minner litt om vakttelefonen til politi eller brannvesenet. Midt på natten eller første juledag er Din Elektriker parat til å rykke ut til deg og sørge for at hjemmet ditt igjen blir trygt 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Få hjelp når du har behov for det

En av de vanligste henvendelsene vi får, er knyttet til uventede strømbrudd eller mistanke om en eller flere alvorlige feil i det elektriske anlegget. Noen feil og mangler bør tas med en gang. Du bestemmer selv hva som prioriteres, og vår elektriker-tjeneste står klar for å utføre definerte oppdrag.

Din elektriker tilbyr mer enn bare “nød-elektriker”-tjenester. Har det oppstått et problem som ikke er akutt, tar vi også hånd om saken. Vi utfører jobben når det passer best for deg. Du kan avtale tid med en av de erfarne elektriker vi samarbeider med, og motta kvalifisert hjelp til en hyggelig pris.

Erfaring og tilbakemelding er viktig

Våre kunder kan være sikre på at vi kun anbefaler kompetente og dyktige elektrikere som utfører alle tjenester nevnt ovenfor. Vi sørger for å finne hyggelige fagfolk med solid erfaring og positive tilbakemeldinger fra kunder.

Vi sikrer deg den beste elektrikeren i Drammen

Vi kobler deg opp mot det beste elektrikerfirma i Drammen. Hvordan finner vi den beste elektrikeren? I vår bok er det noen krav som må oppfylles. Det er nødvendig at alle våre medarbeidere innehar all sertifisering som trengs i forhold til formell kompetanse. I tillegg er alle underlagt håndverkertjenesteloven. Bedriften der elektrikeren jobber må også være registrert i Elvirksomhetsregisteret.

I vårt interne system har vi 5 parametere som vi bruker til kontinuerlig vurdering av medarbeidere. På den måten holder vi øye på hvem som oppfyller kravene i vår database.

Positive tilbakemeldinger og fravær av feil

Vi regner med at jobben er utført tilfredsstillende på bakgrunn av to kriterier. Hvis det ikke blir avdekket noen mangler etter det utførte oppdraget, konkluderer vi med at jobben er utført etter kundens forventninger.

Tilbakemelding fra kunder er vårt andre kriterium. Vi lytter nøye deg som kunde og din erfaring med elektrikerne vi engasjerer. I tillegg får vi mye av akkurat din tilbakemelding som gjør at vi skaper et godt grunnlag for andre kunder til å finne en elektriker de kan stole på. Derfor vil vi oppfordre deg til å legge inn en kommentar på internett der du forteller om din erfaring med oss.

Elektrikere er faglærte og har lang erfaring

Elektrikere vi engasjerer sikrer ditt hjem for potensielle farer. Derfor sørger vi for at våre medarbeidere har solid erfaring og utdanning slik at de kan utføre diverse oppgaver knyttet til strøm. Din Elektriker kobler deg kun opp mot de som har hatt ulike elektriske oppdrag i et eller flere år og har utdannelse innen elektrofaget.

Blide elektrikere

Hos oss er det selvfølgelig viktig at jobben er tilfredsstillende utført. Det er imidlertid ikke bare selve jobben som teller, men også at du blir møtt med et smil. Derfor er det viktig for oss at våre partnere oppfører seg hyggelig og følger god skikk. Vi satser på å skape et godt arbeidsmiljø samt behagelig stemning i ditt hjem.

Med rammeavtale kan du få bedre priser i Drammen

Velger du å samarbeide med oss, kan våre elektriker-partnere skaffe deg en unik rammeavtale. Vårt spesielle tilbud om rammeavtale innebærer en rekke tjenester til redusert pris. Det er mulig å benytte seg av en eller flere tjenester, hver for seg eller samlet. Vi vil gjerne høre hva som er viktigst for deg, og prøve å imøtekomme dine behov. I alle tilfeller kan du slå av en prat med en av våre hyggelige elektrikere og finne den beste løsningen for deg.

Hvilke fordeler er det med rammeavtale?

Fordelene med å inngå rammeavtale med våre elektriker-partnere er mange, men her er en oversikt over de viktigste:

Med rammeavtale får du først og fremst en person du kan henvende deg til for alle bekymringer knyttet til den elektriske standen til din leilighet. I tillegg kan du være sikker på at elektrofagarbeideren blir kjent med det elektriske anlegget i akkurat ditt nabolag. Sist, men ikke minst får du både rabatt på varer og tjenester og tilgang til spesialtilbud som kun er tilgjengelig for deg som har rammeavtale hos oss.

Har du behov for elektroinstallatør i Drammen?

Elektroinstallatører hjelper deg med å vedlikeholde og installere elektriske applikasjoner i ditt hjem. Et eksempel kan være installasjon av sikringsskap. Nederst får du en oversikt over de mest benyttede tjenester vi leverer i Drammen og omegn.

Vi kjører en el-kontroll av din bolig i Drammen

Gjennomføring av el-kontroll hvert femte år har mange fordeler. Oppdatering av strømnettverket skjer med jevne mellomrom, og det er viktig at vi ikke venter til det elektriske anlegget i hjemmet ditt blir utdatert.

Sikringsskapet er sentralt for boligen, og trygghet bør alltid komme først. Kanskje er det problemer med jordingsvarsler, overspenningsvern eller annet? Hyppig opplever man også at det elektriske anlegget i huset er uegnet til det faktiske strømforbruket. Derfor er det lurt å gjennomføre en el-kontroll.

Ikke minst lønner det seg å være sikker på at hjemmets elektriske anlegg fungerer optimalt. En rekke forsikringsselskaper kan tilby deg rabatt hvis du leverer tilstandsrapport regelmessig.

Om du får øye på noen ting som ikke er som det skal, kan det være et tegn på at det er på tide å gjøre en rutine-sjekk i din bolig:

Så snart du tar kontakt med oss setter vi opp en avtale med en av våre elektriker-partnere. Deretter får du en gjennomgang av potensielle farer i ditt hjem når det passer best for deg. I noen tilfeller må du utbedre feil / mangler, eller elektriske enheter må byttes ut. Fagmannen vil i etterkant av sjekken gi deg anbefaling, men det er alltid du som bestemmer hva som skal gjøres og i hvilket tempo.

El-bil-lader installasjon i Drammen

Har du lyst til å lade din el-bil hjemme? Er du bosatt i Drammen område, kan du sammen med våre dyktige elektriker-partnere komme til løsning som passer best for deg.

Et par ting må du tenke på før du får installert ladestasjon i ditt hjem:

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet