Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Har du problemer med strømmen i egen bolig? Med Din Elektriker på laget, kan du være sikker på at vi finner den best egnede elektrikeren på Fornebu, uansett hvilke utfordringer du måtte ha med det elektriske anlegget i hjemmet ditt. Din Elektriker har et bredt nettverk av erfarne og velutdannede elektriker-partnere som kan komme til deg på kort varsel.

Om det er natt- eller kveldstid rykker vi ut umiddelbart hvis du trenger oss.

Våre elektriker-partnere jobber hardt for å skaffe deg elektriker-tjenester av den aller beste kvaliteten. Velger du å benytte deg av oss som leverandør, kobler Din Elektriker deg opp mot de dyktigste elektrofagarbeiderne på Fornebu! En rekke tjenester innen elektrisk vedlikehold for ordinære bliger og elektroinstallasjoner er tilgjengelig for deg på dagen! Vi prioriterer våre kunder, og derfor kan du ta kontakt med oss døgnet rundt, både i helger og på helligdager. Vi vil gjøre vår ytterste for å håndtere problemet ditt effektivt og på kortest mulig tid.

Alle tjenester vi tilbyr blir utført av fagfolk med ett eller flere års erfaring innen faget. Det er viktig for oss at du får kvalifisert hjelp når det trengs. For å komme i gang kan du skrive nummeret ditt i feltet ovenfor.

Tjenestene som tilbys på Fornebu

Våre elektrikere har vakt på Fornebu

Om du har behov for våre tjenester, er det bra å vite at de er tilgjengelige for deg 24 timer i døgnet. Med vår elektriker-vakt er huset ditt sikret for alle farer som kan forekomme på dagtid, samt kvelds- eller nattestid. Ofte får vi henvendelser knyttet til overledning eller uventede strømbrudd.

Hva betyr elektriker døgnvakt?

Når uhellet er ute har vi alltid en elektriker-partner på vakt, klar til å bistå. Dette er altså en vakt-tjeneste som kan benyttes når uventede og akutte problemer oppstår på samme måte som du kan ringe politi og brannvesenet gjennom en vakttelefon. Elektriker døgnvakt på Fornebu kommer når du virkelig har behov. Våre fagfolk er alltid klare for å identifisere og reparere alle typer feil og mangler som kan forekomme i det elektriske anlegget i boligen din.

Vår erfaring med formidling av elektrikere på Fornebu

Lurer du på hvordan vi finner en god elektriker til deg? Våre
kunders oppfatning er veldig viktig for oss, og vårt interne system hjelper oss under evalueringen av de beste kandidatene. På den måten finner vi et elektrikerfirma til deg som du kan stole på. Firmaet har medarbeidere med lang erfaring samt positive tilbakemeldinger fra kunder. Samtidig kan du regne med at vi kun sikrer deg fagfolk med riktige kvalifikasjoner, uansett hvilke tjenester du har behov for.

For våre kunder: De dyktigste elektrikerne på Fornebu

Hva slags grunnlag vi bruker til vurdering av elektrikere? Vi har noen krav hver elektriker må oppfylle for å kunne bli sendt til deg på oppdrag. Først og fremst tar vi utgangspunkt i lov og forskrifter. Alle våre medarbeidere er underlagt håndverkertjenesteloven og jobber i samsvar med den. I tillegg står de alle oppført i Elvirksomhetsregisteret. Sist, men ikke minst innehar de all nødvendig sertifisering som sikrer at jobben blir utført med høy kvalitet og innenfor lovens rammer.

Vi bruker et internt system der vi har 5 kriterier som anvendes til vurdering av medarbeidere. Vi vurderer dem regelmessig, og dette gir grunnlag for en objektiv framstilling av hvilke kvaliteter elektrikeren har. Det er med andre ord bare de som scorer tilfredsstillende som får komme til deg og yte hjelp.

Null feil i etterkant og positiv vurdering fra kunder

Etter ferdigstilt oppdrag gjør vi en rutinesjekk for å sikre at ingen feil har blitt begått. Om alt er på plass, regner vi med at elektrikeren løste problemet effektivt og på en god måte.

Tilbakemelding vi får fra våre kunder er kritisk når det gjelder kvalitetsvurdering. Vi gjør vårt ytterste for at du og andre kunder legger igjen en tilbakemelding. I omtalen kan du både fortelle oss om positive og det negative opplevelser. Slik får vi vite om det er noe du vil endre i måten vi arbeider på. Vi lærer mye av din feedback, og tar både med ros og kritikk med videre. Med tilbakemelding hjelper du ikke bare oss, men også andre kunder som leter etter profesjonell elektrikerhjelp på Fornebu.

Har du behov for en elektroinstallatør på Fornebu?

En elektroinstallatør er en person som tar seg av avanserte elektriske installasjoner. Men han kan også hjelpe til med enklere dagligdags installasjoner som de fleste trenger i hjemmet fra tid til annen. Her er noen av de vanligste forespørslene vi får av slike elektriske installasjoner på Fornebu:

El-kontroll

El-kontroll er ikke en installasjon pr. definisjon, men det er viktig for alle hjem at man fra tid til annen får en gjennomgang fra kvalifisert kontrollforetak. Det anbefales at sjekken gjennomføres hvert femte år, og dette gir også en reduksjon i forsikringspremie hos en del forsikringsselskaper.

Smarthus på Fornebu?

Skal du bygge nytt hus eller totalrenovere? Da kan det være lurt å tenke litt fremover. Hvorfor ikke oppgradere til smarthus? Hvis du venter med denne oppgraderingen til senere, vil det som oftest koste mer. Her er noen av de tingene vi kan gjøre for deg i denne forbindelse:

Installasjon av el-bil lader

Har du en drøm om å lade din egen bil i garasjen om natta? Hvorfor ikke gjøre drømmen til virkelighet? Våre elektriker-partnere på Fornebu er klare til å skreddersy en løsning som passer for deg og din familie.

Her er noen ting du bør huske på i forbindelse med installasjonen:

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet