Finn den beste elektrikeren med døgnvakt eleketrikerservice i Oslo og omegn

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett

Se siste innlegg

Har du problemer med strømmen i egen bolig? Med Din Elektriker kan du være sikker på at vi finner den best egnede elektrikeren på Fornebu, uansett hva problematikken gjelder. Din Elektriker har et bredt nettverk av erfarne og velutdannede elektriker-partnere som kan komme til deg på kort varsel.

Om det er natt- eller kveldstid rykker vi ut umiddelbart hvis du trenger oss.

Våre elektriker-partnere jobber hardt for å skaffe deg elektriker-tjenester av den aller beste kvaliteten. Velger du å benytte deg av oss som leverandør, kobler Din Elektriker deg opp mot de dyktigste elektrofagarbeiderne på Fornebu! En rekke tjenester innen sterkstrøm og elektroinstallasjoner er tilgjengelig for deg på dagen! Vi prioriterer våre kunder, og derfor kan du ta kontakt med oss døgnet rundt, både i helger og på helligdager. Vi vil gjøre vår ytterste for å håndtere problemet ditt effektivt og på kortest mulig tid.

Alle tjenester vi tilbyr blir utført av fagfolk med ett eller flere år erfaring innen faget. Det er viktig for oss at du får kvalifisert hjelp når det trengs.

For å komme i gang kan du skrive nummeret ditt i feltet ovenfor, så ringer vi deg tilbake umiddelbart.

Tjenestene som tilbys på Fornebu

 • All type rehabilitering/utskiftning av ditt gamle sikringsskap
 • Installasjon av varmekabler og ulike typer elektronikk (taklampe, stikkontakter, ovn, varmepumpe, lader for el-bil)
 • Kartlegging av feil i det elektriske anlegget
 • Rutinesjekk av brannsikkerhet i boligen
 • Montering av sammensatt elektronisk utstyr (brannvarsling, adgangskontroll, belysningsutstyr, styringssystemer, porttelefon, komfyrvakt)
 • Håndtering av jordfeil (som kan forårsake at du får støt når du bruker elektronikk)
 • Reparasjon av feil eller dårlig kontakt i stikkontakt - livsfarlig for små barn

Våre elektrikere har vakt på Fornebu

Om du har behov for våre tjenester, er det bra å vite at de er tilgjengelige for deg 24 timer i døgnet. Med vår elektriker vakt er huset ditt sikret for alle farer som kan forekomme på dagtid, samt kvelds- eller nattestid. Oppstår det mistanke om kritiske feil i det elektriske anlegget. Ofte får vi henvendelser knyttet til overledning eller uventede strømbrudd.

Hva betyr elektriker døgnvakt?

Når uhellet er ute har vi alltid en elektriker-partner på vakt, klar til å bistå. Dette er altså en vakt-tjeneste som kan benyttes når uventede og akutte problemer oppstår på samme måte som du kan ringe politi og brannvesenet gjennom en vakttelefon. Elektriker døgnvakt på Fornebu kommer når du virkelig har behov. Våre fagfolk er alltid klare for å identifisere og fjerne alle typer feil som kan forekomme i det elektriske anlegget i boligen din.

Vår erfaring med formidling av elektrikere på Fornebu

Lurer du på hvordan vi finner en god elektriker til deg? Våre
kunders oppfatning er veldig viktig for oss, og vårt interne system hjelper oss under evalueringen av de beste kandidatene. På den måten finner vi et elektrikerfirma til deg som du kan stole på. Firmaet har medarbeidere med lang erfaring samt positive tilbakemeldinger fra kunder. Samtidig kan du regne med at vi kun sikrer deg fagfolk med riktige kvalifikasjoner, uansett hvilke tjenester du har behov for.

For våre kunder: De dyktigste elektrikerne på Fornebu

Hva slags grunnlag vi bruker til vurdering av elektrikere? Vi har noen krav hver elektriker må oppfylle for å kunne bli sendt til deg på oppdrag. Først og fremst tar vi utgangspunkt i lov og forskrifter. Alle våre medarbeidere er underlagt håndverkertjenesteloven og jobber i samsvar med den. I tillegg innehar de all sertifisering som sikrer at jobben blir utført med høy kvalitet. Til sist står de alle oppført i Elvirksomhetsregisteret.

Vi bruker et internt system der vi har 5 kriterier som anvendes til vurdering av medarbeidere. Vi vurderer dem regelmessig, og dette gir grunnlag for en objektiv framstilling av hvilke kvaliteter elektrikeren har. Det er med andre ord bare de som scorer tilfredsstillende som får komme til deg og yte hjelp.

Null feil i etterkant og positiv vurdering fra kunder

Etter ferdigstilt oppdrag gjør vi en rutinesjekk for å være sikre på at ingen feil har blitt utført. Om alt er på plass, regner vi med at elektrikeren løste problemet effektivt og på en god måte.

Tilbakemelding vi får fra våre kunder er kritisk når det gjelder kvalitetsvurdering. Vi gjør vårt ytterste for at du og andre kunder legger igjen en tilbakemelding. I omtalen kan
du både fortelle positive og det negative opplevelser. Slik får vi vite om det er noe du vil endre i måten vi arbeider på. Vi lærer mye av din feedback og tar alt fra ros til kritikk med i beregning. Med tilbakemelding hjelper du ikke bare oss, men også andre kunder som leter etter profesjonell elektrikerhjelp på Fornebu.

Har du behov for en elektroinstallatør på Fornebu?

En elektroinstallatør er en person som tar seg av avanserte elektriske installasjoner. Men han kan også hjelpe til med enklere dagligdags installasjoner som de fleste trenger i hjemmet fra tid til annen. Her er noen av de vanligste forespørslene vi får av slike elektriske installasjoner på Fornebu:

El-kontroll

El-kontroll er ikke en installasjon pr. definisjon, men det er viktig for alle hjem at man fra tid til annen får en gjennomgang fra kvalifisert kontrollforetak. Det anbefales at sjekken gjennomføres hvert femte år, og dette gir også en reduksjon i forsikringspremie hos en del forsikringsselskaper.

Smarthus på Fornebu?

Skal du bygge nytt hus eller totalrenovere? Da kan det være lurt å tenke litt fremover. Hvorfor ikke oppgradere til smarthus. Hvis du venter med denne oppgraderingen til senere, vil det som oftest koste mer. Her er noen av de tingene vi kan gjøre for deg i denne forbindelse:

 • Hjelpe deg å redusere energiforbruket
 • Bedre komfort i boligen med de løsningene du ønsker
 • Forslag til løsninger for å gjøre boligen din mer praktisk
  Større sikkerhet
 • Kontroll av diverse elementer i boligen ved å bruke mobil eller datamaskin

Installasjon av el-bil lader

Har du en drøm om å lade din egen bil i garasjen om natta? Hvorfor ikke gjøre drømmen til virkelighet? Våre elektriker-partnere på Fornebu er klare til å skreddersy en løsning som passer for deg og din familie.

Her er noen ting du bør huske på i forbindelse med installasjonen:

 • Det er lurt å installere eget kontaktpunkt for strømforsyning til lading av el-bil
 • Det er lurt med et dedikert ladeuttak for lading
 • Sikringsskapet bør undersøkes før du installerer løsningen
 • Vi anbefaler en laderobot til ladeboksen for best kvalitet

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Finn en elekriker