Finn den beste elektrikeren med døgnvakt eleketrikerservice i Oslo og omegn

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett

Se siste innlegg

Er du på jakt etter en elektriker på Langhus du kan stole på? Vi kobler deg direkte opp mot våre elektriker-partnere som kan hjelpe deg om forespørselen er av akutt karakter eller ikke.

Hvordan fungerer tjenesten?

For at en elektriker-partner skal ringe deg, trenger du å skrive telefonnummeret ditt øverst på denne siden. Deretter vil vår elektriker-vakt ringe deg opp umiddelbart. Du kan nå velge om du vil motta assistanse ved utrykning, eller sette opp en time ved en senere anledning.

Trenger du hjelp på dagen? Din Elektrker står til disposisjon.

Har du behov for øyeblikkelig hjelp ved feil med strøm i ditt hjem? Gjennom våre elektriker-partnere får du faglærte medarbeidere med høy kompetanse. Vi kobler deg
direkte opp mot de dyktigste og mest erfarne elektrikere på Langhus! Kundeservice er veldig viktig for oss, og det å imøtekomme dine behov er noe vi er opptatt av. Derfor sikrer vi deg elektriker-tjenester av høy kvalitet og god oppfølging i etterkant av den gjennomførte jobben.

Kompetanse og lang erfaring er noe vi setter høyt på prioritetslisten. Av den grunn finner vi en elektriker som håndterer problemer med sterkstrøm i ditt hjem effektivt.

Et utvalg av tjenester på Langhus

Her er noen av de vanligste tjenestene Din Elektrikers partnere yter på Langhus. Det betyr imidlertid ikke at vi kun gjør disse oppgavene. Med din Elektriker får du en totalleverandør av alle tenkelige elektriker tjenester for private boliger:

  • Utskifting av gamle sikringsskap eller oppgradering av sådan
  • Montering av varmekabler
  • Installasjon av en rekke former for elektronikk (stikkontakter, taklampe, ovn, varmepumpe, lader for el-bil)
  • Feilsøking av problemer knyttet med det elektriske anlegget i hjemmet
  • Rutinesjekk angående brannsikkerhet
  • Utføring av avansert elektrisk installasjon som komfyrvakt, belysningsutstyr, porttelefon, brannvarsling, styringssystemer og lignende
  • Fiksing av jordfeil (ved berøring av apparater i ditt hjem, kan du få støt hvis det finnes feil i det elektriske anlegget)
  • Kartlegging av eventuell feil/dårlig kontakt i stikkontakt (kjempealvorlig når små barn er i nærheten)
  • Montering av ladestasjon til bil, installasjon av smarthus eller solcellepanel

Elektriker vakt på Langhus og store deler av landet

Brannalarmen går, jordfeilbryter slår ut, overspenningsvern kicker inn og du får mistanke om en alvorlig feil i det elektriske systemet. Høres det kjent ut? Med vår elektriker vakt kan du være sikker på at du får hjelp på minuttet, hvis det trengs! Våre elektrikere har vakt 24 timer i døgnet, i helger og på helligdager. Når det haster mest for deg, og når andre har stengt, er det bare å ta kontakt med oss. En eller flere fagmenn fra vårt team av dyktige elektrikere-partnere kommer til deg umiddelbart for å få alt under kontroll.

På Langhus-område og store deler i Norge kan du være sikker på at uventede strømproblemer
blir håndtert døgnet rundt! Våre dyktige elektrikere har vakt 24 timer i døgnet, og den viktigste oppgave - å sikre ditt hjem for farer om det er midt på natta eller første påskedag.

På Langhus kan du alltid få hjelp!

Ved uventede strømbrudd, kan det innimellom være nødvendig med øyeblikkelig håndtering. Derfor har våre elektrikere vakt og står klare for å løse alle typer oppdrag innen sterkstrøm til bolig. Har du mistanker om andre feil som du vil prioritere? Vi sørger for at du som kunde får kvalifisert hjelp og utrettet de tjenestene som er aller mest nødvendig.

“Gjennom våre elektriker-partnere skaffer vi deg hjelp på dagen når uhellet er ute”

Selv om vi er stolte av vår “nød-elektriker” tjeneste, har Din Elektriker også en tjeneste som sikrer deg elektriker hjelp når det passer best for deg. Ved å legge igjen ditt telefonnummer ovenfor, vil vi ta kontakt med deg en kompetent medarbeider etter avtalt tid.

Nøkkelen til suksess er tilbakemelding og erfaring

Din Elektriker håper at du som kunde legger igjen tilbakemelding etter den gjennomførte jobben. Det hjelper oss under utvelgelsesprosessen av de beste elektrikerfirma på Langhus og andre steder.

I tillegg holder vi øye med elektrikere med relevant erfaring. Ved alle tjenester vi utfører (nevn ovenfor) kan du være sikker på at du får den beste og mest kvalifiserte hjelpen tilgjengelig. I tillegg er det ikke bare jobben som teller hos oss. Våre elektrikere følger god skikk og vil at du skal ha det trivelig.

På Langhus kobler vi deg kun opp mot de beste elektrikerne!

Det er grunnleggende at alle våre medarbeidere er underlagt håndverkertjenesteloven. I tillegg må de levere attester og formelle sertifiseringsbevis for å kunne få utført oppdrag vi tilbyr deg. Det innebærer sertifikater som bl.a. Sentral Godkjenning. For selskapet betyr det at de er registrert i Elvirksomhetsregisteret.

I vår database er det kun rom for de som presterer best. Derfor bruker vi vårt interne-system for å lage en oversikt over hvilke elektrikere som presterer best og kan utføre oppdrag innen svakstrøm og elektroinstallasjoner. De får med det status “klar for oppdrag” ut i fra et internt graderingssystem som brukes for å vurdere alle vår elektriker partnere.

Gode tilbakemeldinger gir gode elektrikere på Langhus!

Positiv tilbakemelding er noe vi ofte får fra deg som kunde. Likevel synes vi at det er viktig at du sier ifra hvis det er noe vi kan forbedre. Derfor tar vi gjerne imot både positive og negative tilbakemeldinger slik at kunder kan få et altomfattende tilbud av ypperste kvalitet.

Det er viktig at du har det godt!

Din elektriker gir deg ikke bare tilgang til fagfolk som profesjonelt utfører oppdrag som er gitt. Med våre hyggelige medarbeidere kan du alltid slå en prat. Både på arbeidsplassen og i ditt hjem sørger vi for å skape en hyggelig stemning. Derfor har vi til og med satt opp alminnelig og hyggelig oppførsel som et kriterium som alle medarbeidere vurderes etter i vår interne database.

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Finn en elekriker