Finn den beste elektrikeren med døgnvakt eleketrikerservice i Oslo og omegn

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett

Se siste innlegg

Haster det med å få hjelp av en faglært elektriker i Lillestrøm? Våre elektrikere-partnere er nøyaktige, presise og utfører jobben etter høy standard.

Ved behov kan vi skaffe elektriker på kort varsel.

Vi kobler deg direkte opp mot en elektriker med lang erfaring. Tjenestene vi tilbyr er også tilgjengelige i helger og andre helligdager. Våre dyktige elektrikere setter kundenes behov høyt, og er i stand til å yte øyeblikkelig hjelp ved behov. Din trygghet er veldig viktig for oss. Derfor sørger vi for at du får hjelp 24 timer i døgnet, og at du får oppfølging etter den gjennomførte “redningsaksjonen”.

Hvilke tjenester vi tilbyr i Lillestrøm

Våre elektriker-partnere er godt rustet med erfaring innen både elektroinstallasjon og vedlikehold med elektriske applikasjoner i ordinære hjem. Vi garanterer et trygt og effektivt tilbud. Våre elektrikere har høy kompetanse, og kan utføre alle type oppdrag.

Nederst kan du se et utvalg av de mest populære tjenestene vi utfører i Lillestrøm:

 • Oppgradering/Bytte av sikringsskap
 • Installasjon av varmekabler
 • Montering av annen elektronikk (taklamper, ovn, varmepumper, elbil ladere, stikkontakter)
 • Rehabilitering av hele ditt elektriske anlegg
 • Rutinesjekk i forhold til brannforebyggende tiltak
 • Elektrisk installasjon (avansert) - komfyr, brannvarsling, porttelefon, adgangskontroll, utstyr til belysning og styresystemer
 • Utbedring av Jordfeil (kan forårsake at du får strøm når du bruker elektrisk utstyr)
 • Reparasjon av feil eller dårlig stikkontakt som kan være svært farlig for små barn

Vi formidler elektrikere som har døgnvakt i Lillestrøm

Din Elektriker er alltid klar til å sørge for at hjemmet ditt er trygt, enten det er midt på natten eller første påskedag. Problemer med elektrisk utstyr oppstår gjerne når man ikke forventer det. Derfor er våre elektriker-partnere tilgjengelige når andre holder stengt, også på kvelds- og nattestid, og ikke minst på helligdager.

Tilgjengelige også når uhellet er ute!

Tjenestene som tilbys gjennom våre elektriker-partnere, kan benyttes både ved akutte og ikke-akutte problemer. En av de vanligste henvendelsene vi får er uventede strømbrudd eller mistanke om en alvorlig feil eller mangel. Ved ikke-akutte oppdrag tilbyr vi hjelp av en erfaren elektriker som kommer til deg etter avtalt tid.

Vi formidler på bakgrunn av tilbakemelding og erfaring

Alle våre elektrikere er fagfolk med solid erfaring og positive tilbakemeldinger. Medarbeidere vi engasjerer har all sertifiseringen på plass, og for din sikkerhet har de ett år eller mer med releant erfaring.

Vi har et poeng-system med 5 parametre som vi bruker til vurdering, og som hjelper oss med å koble deg opp mot det beste elektrikerfirma som finnes til ditt prosjekt i Lillestrøm. Vi skaffer deg kun våre vettede “klar-for-oppdrag”-elektrikere på bakgrunn av gode tilbakemeldinger og fravær av feil.

Den beste elektrikeren i Lillestrøm til deg!

Det er to måter å sjekke om jobben er tilfredsstillende utført. Først og fremst indikerer fravær av feil eller mangler at oppdraget er utført i henhold til vår standard, og i tillegg til det lytter vi nøye til tilbakemeldingene fra våre kunder.

Vi mottar gjerne positive, men også konstruktiv kritikk fordi det hjelper oss å vurdere hvem som innehar de rette egenskapene som trengs for å oppfylle dine behov. Vi gjør derfor vårt beste for at alle våre kunder legger igjen en tilbakemelding på internett i etterkant av den gjennomførte jobben. På den måten skaper vi et godt grunnlag for andre som er på jakt etter en elektriker de kan stole på.

Både kvalitet og behag

Vi sørger for at våre medarbeidere er hyggelige og omgjengelige. Hos oss er det slett ikke bare det faglige som teller. Vi er opptatt av å skape et positivt og hyggelig miljø, både i ditt hjem og på arbeidsplassen. Derfor velger vi å koble deg med en elektriker som følger god skikk, oppfører seg hyggelig og er omtenksom.

Få bedre priser på elektriker i Lillestrøm med rammeavtale

Du kan sikre deg tjenester som passer best for deg med vårt rammeavtale-system. Bruker du generelt mye elektriske tjenester? Da er rammeavtale noe for deg. Vi skaffer deg en elektriker gjennom våre elektriker-partnere. Gjennom rammeavtalen får i tillegg tilgang til en rekke tjenester til redusert pris.

Andre fordeler med rammeavtale

Først og fremst får du en av våre medarbeidere du kan henvende deg til. I tillegg skal vår elektriker-partner vite nøyaktig hvordan det elektriske anlegget er satt opp i akkurat ditt område og nabolag. Sist, men ikke minst får du våre tjenester til redusert pris sammen med andre spesialtilbud inkludert i rammeavtalen.

Har du behov for elektroinstallatør i Lillestrøm?

Elektroinstallatører er fagarbeidere som implementerer elektriske anlegg eller andre installasjoner, som for eksempel sikringsskap. Våre mest populære tjenester som tilbys i Lillestrøm-område er følgende:

Regelmessig el-sjekk av bolig i Lillestrøm

Grunner til at regelmessig el-sjekk bør utføres er mange. Sikringsskap er på en måte husets hjerte. Blir det utdatert, er det viktig å få tatt en overhaling.

Strømnettverket vil fra tid ti annen oppdateres, men sikkerhet er ikke den eneste grunnen til å holde oppsyn med det elektriske anlegget. Også på grunn av lavere kostnader i forbindelse med forsikring, er det lurt å gjennomføre en rutine-sjekk av det elektriske-anlegget i ditt hjem hvert 5. år. Her er noen avvik som kan være et tegn på at det er på tide med en sjekk:

 • At stikkontakter, sikringer og støpsler er så varme at det er vanskelig å holde på dem
 • Du får øye på skade eller misfarge på ledninger, stikkontakter og brytere

Oppdager du noe av dette, bør du ta kontakt med oss så fort som mulig. Vi sjekker potensielle farer i ditt hjem, undersøker om noe må byttes, rehabiliteres eller oppgraderes.

Installasjon av el-bil lader i Lillestrøm

Vil du gjøre livet ditt enklere ved å installere ladestasjon i ditt eget hjem? Vi kan hjelpe deg med det! Hvis du lurer på noe i forbindelse med å sette opp ladestasjon i ditt hjem, kommer vi til deg på befaring. Kanskje du lurer på hva slags utstyr du trenger for å montere el-bil laderen? Våre elektriker-partnere i Lillestrøm-område kan hjelpe deg med å finne beste løsningen for installasjon av ladestasjonen i din bolig.

Det er noen ting som du må ha i minne før du får installert ladestasjon i ditt hjem:

 • Vanlig stikkontakt er ikke egnet til elbil-lading; vi installerer dedikert ladeuttak som er tryggere og som i tillegg forlenger bilens batteri
 • Før vi installerer hjemmeladestasjon i boligen din, gjør vi en rutinesjekk for din trygghet
 • Vår anbefaling vil alltid være at du bruker laderobot til ladeboksen

Smarthus - Tenk før du renoverer eller bygger nytt

Drømmer du om å eie et hus du enkelt kan kontrollere, men er usikker om du skal renovere? Kanskje også du tenker på å bygge nytt hus eller totalrenovere i Lillestrøm? Vi anbefaler å vurdere en smarthusløsning i tillegg til det tradisjonelle el-anlegget du allerede har. Det er flere fordeler med det, og vi innehar den kunnskapen som trengs for å skaffe deg:

 • Bedre komfort og praktiske løsninger i akkurat ditt hjem
 • Mer kontroll over ditt energiforbruk
 • Høyere grad av sikkerhet
 • Informasjon om hvordan du kan kontrollere ventilasjon, kamera, ytterdør, garasjeport og annet via mobiltelefon eller PC

Uavhengig om du er interessert i åpne eller lukkede systemer for ditt smarthjem, har vårt team av erfarne og dyktige elektrikere løsning for deg.

Glemte vi noe?

Du er alltid velkommen til å ringe oss og prate med en omgjengelige og hyggelig elektriker-partner som er klar for å rykke ut til deg og hjelpe med det du trenger. Vi tilbyr assistanse ved en rekke problemer, og du kan være sikker på at alle våre elektriker-partnere har all nødvendig autorisasjon. Våre medarbeidere jobber i samsvar med regler, lover og retningslinjer og har fagbrev innenfor elektrofag. Vi har ansvar for å skaffe den perfekte elektrikeren for at du kan føle seg trygg i eget hjem. Vi garanterer at du får den beste tilgjengelig hjelpen i Lillestrøm-område.

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Finn en elektriker