Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Vi skaffer deg en sertifisert elektriker på Lørenskog når det virkelig trengs! Kvalitet og presisjon er verdier som settes høyt hos oss i Din Elektriker, og gjennom våre elektriker-partnere får du hjelpen du trenger på kort varsel.

Ettersom vi prioriterer våre kunder høyt, gjør vi vår ytterste for å sikre deg en dyktig og erfaren elektriker, samt god oppfølging i etterkant av utført oppdrag. Vårt samarbeid med elektriker-partnere på Lørenskog sikrer deg en rekke elektriker-tjenester for ordinære boliger innen elektrisk vedlikehold og elektroinstallasjoner.

Tjenestene kan du benytte deg av 24 timer i døgnet, 7 dager i uka. Vi står til disposisjon også i helger og på helligdager, og tilbyr umiddelbar utrykning dersom du har behov for det.

Din Elektriker sender deg kun fagfolk som har all nødvendig kompetanse og erfaring for å gjennomføre alle typer el-oppdrag i ditt hjem. Med oss kan du være trygg på at problemer som har oppstått i det elektriske anlegget hjemme, blir tatt på alvor.

På Lørenskog tilbys følgende tjenester

Her er noen eksempler på henvendelser våre kunder har på Lørenskog:

Elektriker vakt på Lørenskog – Vi er der når det haster mest

Om det er midt på den kaldeste vinternatta eller første juledag spiller liten rolle med Din Elektrikers vakt-service. Vi vet at problemer med strøm kan forekomme når du minst forventer det. Ved mistanke om brann, overledning, eller et annet problem med det elektriske anlegget, kan du ta kontakt, og vi rykker ut til deg straks.

Før eller siden opplever de fleste av oss at det skjer noe uventet med strømmen i boligen. For å unngå større farer er det vesentlig at vi reagerer fort. Derfor yter vi våre tjenester for alle på Lørenskog, uansett tid og sted.

Hva er elektriker døgnvakt?

En tjeneste som sikrer ditt hjem for farer 24 timer i døgnet kalles for en elektriker døgnvakt eller elektriker «nød-tjeneste». Våre elektrikere er alltid klare for å ordne opp og ta på seg alle typer oppdrag innen sterkstrøm og el-installasjoner.

Har du ikke behov for øyeblikkelig hjelp, men vil likevel at fagfolk kommer til deg for å undersøke potensielle farer? Da kan du avtale tid på forhånd med en av våre elektriker-partnere. Slik kan du sikre deg en ekstra hyggelig pris.

Tilbakemelding og erfaring - Viktige kriterier

Vårt utvalg av kompetente elektrikerfirmaet som utfører oppdrag hos deg er langt fra tilfeldig. Din Elektriker har tatt på seg et stort ansvar for å skaffe deg den mest kvalifiserte hjelpen tilgjengelig på Lørenskog. Derfor har vi utviklet et internt poeng-system som gjør det lettere å sammenligne prestasjoner og erfaring hos elektrikerne vi samarbeider med. Dette baner vei for at kundene våre får en elektriker de kan stole på, uansett hvilken type oppdrag det er snakk om.

Kun rom for de beste elektrikere på Lørenskog og omegn

Er du kjent med vår definisjon av en god elektriker? Vi synes at det er grunnleggende å fremlegge sertifisering for utdannelse, autorisasjon og gjennomført praksis. I tillegg må vi nevne at alle våre fagfolk utfører arbeidet i samsvar med håndverkertjenesteloven. Videre må el-virksomheten være registrert i Elvirksomhetsregisteret.

Til vurdering av de best kvalifiserte elektrikere bruker vi vårt eget interne system som består av 5 parametere. Gjennom dem kan vi sikre deg elektriker tjenester fra elektrikere som nøye har blitt vettet og vurdert.

Lørenskog – Elektriker med god tilbakemelding og erfaring!

Din Elektriker jobber hardt for å lage en oversikt over hvilke krav som må oppfylles for at du kan være trygg på å få tilstrekkelig hjelp av våre elektriker-partnere. Vi sjekker om jobben er utført etter vår standard ved å gjennomføre en kvalitetssjekk etter det ferdigstilte oppdraget. I tillegg er det du mener om våre tjenester kjempeviktig for oss! Vi tar tilbakemelding seriøst.

Både positive og negative tilbakemeldinger kan vi lære mye av. Av den grunn har vi bestemt oss å lytte nøye til hva våre kunder har å si, og vi vil derfor at også du legger igjen en tilbakemelding når jobben er gjort. På den måten kan vi sikre at alle framtidige kunder blir garantert et godt tilbud.

Erfaring og fullført utdanning

For at du skal føle deg trygg har alle våre elektrikere utdanning i elektrofag. I tillegg sørger vi for å finne en elektriker som har en minimumserfaring på et år innen yrket og som med høypresisjon kan utføre alle relevante oppdrag.

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet