Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Bor du i Nannestad og trenger en elektriker. Da behøver du ikke lete lenger! Din elektriker har hjulpet mange i ditt nær-område med å finne gode elektriske løsninger for ordinære boliger. Vår database med lokale elektrikere gjør det enkelt for deg å finne den elektrikeren som passer perfekt til dine behov.

Din Elektriker har vi som mål å knytte deg opp mot den beste elektrikern til din oppgave slik at du trygt kan bruke tiden din på andre ting. Alle våre elektriker-partnere er høyt kvalifiserte fagmenn med fartstid i bransjen. Vi finner raskt en god medarbeider til deg – vanligvis samme dag, eller når det passer best for deg.

Våre partnere prioriterer alltid kundeservice og er klare til å svare på akutte forespørsler umiddelbart.


Hva våre elektriker-partnere i Nannestad gjør for deg

Våre samarbeidspartnere er eksperter på alle typer elektriske oppgaver i hjemmet, fra de enkleste til de mest kompliserte. Hvis du bruker vår tjeneste, kan du være sikker på at problemet ditt blir løst raskt og effektivt.

Her er for eksempel noen av elektrikertjenestene som vi tilbyr nettopp i Nannestad:

La oss si litt mer om en av de aller viktigste tjenestene, enten det er i Nannestad eller andre steder i landet.

Elektrisk ettersyn

Huseiere bør planlegge elektriske inspeksjoner av flere grunner. Over tid er det vanlig å oppleve at boligens strømbehov har vokst utover forbruket som var aktuelt da den var ny. Sikringsskapene blir ofte utdaterte etter hvert som husene blir eldre.

Men det er mer enn bare et spørsmål om sikkerhet: Du kan spare penger ved å sørge for at hjemmet ditt har en strømforsyning som oppfyller kravene. Faktisk tilbyr de fleste forsikringsselskaper rabatter til huseiere som regelmessig sender inn rapporter om boligens tilstand. Her er noen tegn på at det kan være på tide å sjekke hjemmets elektriske situasjon:


Hvis noen av disse tingene skjer hjemme hos deg, bør du kontakte oss umiddelbart. Vi har et team med kvalifiserte elektrikere som kan vurdere mulige farer i ditt hjem. De vil avgi en rapport på sine funn og anbefalinger for hva som må gjøres (hvis noe må gjøres). Men til syvende og sist er det opp til deg å bestemme hva du skal gjøre og når du skal gjøre det.


Hvor mye koster en elektriker i Nannestad?

Prisen du betaler for en elektriker avhenger først og fremst av arbeidet elektrikeren utfører. Den enkelte elektrofagarbeideren kan selv velge å få lønn per time eller gjennom fastpris.

Timelønnen for elektrikere i Nannestad kan ligge på mellom 700 og 1100 kr. Det er imidlertid noen som tar mer eller mindre enn dette beløpet.


Noen eksempler på priser for elektrikere i Nannestad:


Vi gjør oppmerksom på at prisene kan endre seg over tid.


Få bedre priser for elektrikere i Nannestad med rammeavtale

Bruker du våre tjenester kan du dra nytte av redusert pris fra en av våre elektriker-partnere. Denne avtalen kan enkelt tilpasses for å passe dine behov best mulig. Hva er viktigst for deg? Uansett hva du ønsker, vil vi gjøre alt vi kan for å imøtekomme det DU trenger!


Vår rammeavtale gir deg fordeler

Det er mange fordeler med å ha en rammeavtale med en av våre verdsatte samarbeidspartnere. Videre kjenner denne elektrikeren deg godt, noe som skaper tillit og forståelse mellom begge parter. Til slutt, ved å signere denne avtalen har du rett til volum-rabatter og andre tilbud som ikke er tilgjengelige for ordinære kunder.


Elektrikere jobber 24 timer i døgnet i Nannestad

Her i Nannestad har vi elektrikere på vakt hele døgnet, så du trenger aldri å bekymre deg for strømproblemer i hjemmet. Enten det er midt i en ferie eller midt på natten, er vi her for å hjelpe deg så fort som mulig. Vi vet at strømproblemer noen ganger kan oppstå når det er minst praktisk for deg, og vi vil sørge for at hjemmet ditt alltid er trygt og komfortabelt.

Mange trenger elektriker utenom tradisjonell arbeidstid. Vi får ofte spørsmål om alvorlige strømbrudd eller andre betydelige problemer av elektrisk art.


Når du trenger hjelp, ta kontakt!

Din elektriker er mer enn bare en nødtjeneste. Hvis du har et problem eller trenger hjelp med en ikke-akutt utfordring, vil en erfaren elektriker ta seg av det på et tidspunkt som passer begge parter. Når du ikke trenger noe med en gang, kan du forvente en svært gunstig pris.


Vi finner den beste elektrikeren i Nannestad for deg

Våre elektrikere er høyt respektert og har alle nødvendige lisenser, for eksempel er alle registrert i Elvirksomhetsregisteret. Videre er alle innforstått med at de er underlagt håndverktjenesteloven.

Vi bruker et internt system med 5 faktorer for å vurdere elektrikerferdigheter. Disse parameterne hjelper oss med å identifisere kvalifiserte elektrikere som er "jobbklare", eller klare for arbeidsoppdrag i vårt datasystem.


Erfarne og kvalifiserte elektrikere

For å sikre at boligen din er i trygge hender, ansetter vi kun elektrikere som er fagutdannet og har jobbet minst ett år på ulike elektrikeroppdrag.


Trenger du hjelp med noe som ikke var oppført?


Hvis du trenger hjelp, er vårt team av partnere mer enn kvalifisert til å hjelpe deg. De er godt trent og har den nødvendige kompetansen til å følge lover, regler og retningslinjer.


Fortsatt ikke overbevist? Du er velkommen til å legge igjen kontaktinformasjonen din nederst på denne siden slik at en av våre elektriker-partnere kan kontakte deg direkte. Vi svarer gjerne på alle dine spørsmål og bekymringer.

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet