Finn den beste elektrikeren med døgnvakt eleketrikerservice i Oslo og omegn

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett

Se siste innlegg

Har du behov for en elektriker på Alna? Da kan du benytte deg av oss i Din-Elektriker. Våre elektriker-partnere stilles til disposisjon, enten det gjelder umiddelbar uttrykning eller prosjekter som ikke haster i like stor grad. Våre elektrikere utfører alle typer oppdrag med høy standard og god kvalitet.

Din Elektriker gir deg elektriker når det haster aller mest.

Vår unike tjeneste fungerer slik at vi kobler deg opp mot den best egnede fagmannen i ditt nærområde. Vi er vant til å ta oppdrag på kort varsel og rykker ut både i helger og andre helligdager.

Med oss kan du være trygg på at du får den servicen du fortjener til enhver tid, og jobben utføres av sertifiserte fagfolk med erfaring og fartstid i bransjen. Dessuten følger vi opp jobben etter ferdigstillelse. Slik sikrer vi fornøyde kunder.

Hva må jeg gjøre for å komme igang?

Alt du gjør for å komme i gang er å skrive nummeret ditt i feltet du finner i header eller footer. I løpet av kort tid vil du bli koblet opp mot en elektriker-partner. Du kan velge å sette opp en avtale allerede i dag. Du kan til og med motta hjelpen umiddelbart ved hjelp av vår nød-tjeneste.

Hvilke tjenester utfører vi på Alna?

Din Elektrikers partnere har både erfaringen og kompetansen som trengs for å gjøre alle typer jobber som typisk trengs i leilighet, rekkehus eller fritidsbolig.

Her ser du noen av de vanligste tjenestene vi leverer på Alna:

 • Sikringsskap som må byttes, rehabiliteres eller oppgraderes
 • Installasjon av varmekabler
 • Montering av diverse elektronikk som for eksempel, varmepumpe eller taklampe
 • Feilsøking eller overhaling av det elektriske anlegget
 • Rutinesjekk (el-sjekk) med tanke på brannsikkerhet
 • Installasjon av mer krevende applikasjoner (komfyrvakt, brannvarsling, calling-system eller smart-hus-løsninger, solcellepanel eller el-bil-lader)
 • Sjekke eller fikse jordfeil i boligen
 • Utbedre stikkontakter med dårlig kontakt

Elektriker-vakt på Alna

Din Elektriker tilbyr elektriker-vakt, noe som sikrer deg en elektriker ved akutte tilfeller 24/7-365. Vi er her for din sikkerhet! Som vi alle vet hender ulykker gjerne når man minst venter det. I løpet av et liv vil de aller fleste oppleve situasjoner der det er nødvendig med øyeblikkelig hjelp. Når uhellet er ute, er det ikke alltid praktisk eller mulig å vente en dag eller to frem til vanlige elektriker kontor åpner. Da er det hendig å kunne motta en telefon fra fagkyndig hjelp slik at du får den bistanden du trenger umiddelbart. De mest vanlige tilfellene er strømbrudd i vinterkulda og der det mistenkes alvorlige feil i det elektriske anlegget.

Hva gjør en elektriker døgnvakt?

En elektriker døgnvakt eksisterer for at de som trenger uventet hjelp midt på natta eller på helligdager skal kunne løse alvorlige problemer umiddelbart. Hjelpen skal være tilgjengelig 24/7/365.

Vil du ha hjelp av den beste elektrikeren på Alna?

Alle våre samarbeidedspartnere må forholde seg til håndverkertjenesteloven og har de sertifiseringer som trengs.

I vårt interne system der vi kontinuerlig evaluerer medarbeidere legger vi føringer for hvilke elektrikere vi velger å gi oppdrag til.

Her kan du lese om de fem parameterne:

Tilbakemelding og feilfrekvens

Det at en jobb utføres uten feil er et godt tegn på at vi har gjort noe riktig. Dette er noe vi legger til grunn når vi konkluderer med at en jobb er utført tilfredsstillende.

I tillegg journalfører vi de tilbakemeldingene vi får på elektrikerne fra hver enkelt kunde. Selv om vi nesten utelukkende mottar positiv tilbakemelding, føres den ned på lik linje med negativ tilbakemelding. Dermed har vi et arkiv vi kan analysere. Derfor er det viktig for oss at du som kunde gir en tilbakemelding når jobben er fullført.

Elektrikere med fagbrev og erfaring

Vi jobber kun med elektrikere som har de formelle papirene i orden. I tillegg har vi bestemt at vi kun jobber med elektrikere som har tatt elektriker-oppdrag i minimum ett år. Likevel har de aller fleste av våre partnere holde på i mange år allerede.

Humøret teller

Humøret til elektrikeren preger både arbeidsplassen og ditt hjem. Derfor har vi valgt å kun jobbe med elektrikere som klarer å holde en normal hyggelig og høflig tone. En måte vi gjør dette på er å ha nulltoleranse for «sure» elektrikere.

Spar med rammeavtaler

Våre rammeavtaler kan spare deg for tusenvis av kroner i året. Når du blir kunde av Din Elektriker kan du sikre deg en rammeavtale med en elektriker-partner. Denne avtalen gir deg følgende fordeler:

 • Tjenester til redusert pris
 • Garanti på responstid
 • Faste priser på tjenester
 • Spesielle tilbud som kun gis til våre faste kunder

Elektroinstallatør på Alna

En elektroinstallatør er en fagmann som bistår deg med installasjon/vedlikehold av elektriske apparater. Eksempler kan være lamper i boligen, el-bil-lader osv.

Befaring av det elektriske anlegget

Det er lurt å gjennomføre en kontroll av det elektriske anlegget fra tid til annen. Strømbruket til den gjennomsnittlige husstanden går opp med tiden. Om ditt elektriske anlegg, eller deler av det, er 15-30 år, er det ekstra viktig. Eldre elektriske installasjoner er sjelden tilpasset dagens strømforbruk.

I tillegg vil du kunne spare en del penger på bedre rutiner i forhold til sikkerhet. De fleste forsikringsselskaper gir rabatter hvis de mottar tilstandsrapporter med et visst intervall. Sjekk disse punktene for å se om du trenger å gjennomføre en el-sjekk i boligen. Har du:

 • Sikringer som går ofte eller blir særdeles varme?
 • Støpsler og stikkontakter som blir varmere enn normalt?
 • Stikkontakter, brytere, panelovner og ledninger som er skadet eller misfarget?

Det er stor grunn til å kontakt elektriker hvis du oppdager noen av disse manglene. Vi vil vurdere farene i hvert enkelt tilfelle og gi deg en anbefaling om videre fremgang.

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Finn en elektriker