Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Ă…pent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Du trenger elektriker på Bjerke? Med vår elektriker-partnere får du den kvalifiserte hjelpen du trenger øyeblikkelig. Vi tar deg som kunde på alvor og utfører alle jobber effektivt og grundig.

Din Elektriker skaffer elektriker døgnet rundt, både sent og tidlig.

Slik fungerer vĂĄr tjeneste:

  1. Du legger igjen ditt telefonnummer i feltet ovenfor eller nedenfor.
  2. Du blir satt i kontakt med elektriker etter en kort stund
  3. Du avtaler med elektriker når du ønsker jobben gjort
  4. Vi følger opp når jobben er gjort for å forsikre om oss at alle dine ønsker ble tatt hensyn til

Etter samtalen med en elektriker-partner rykker vi ut til deg om deg om det trengs, 24 timer i døgnet.

VĂĄre tjenester pĂĄ Bjerke

Vi håndterer alle jobber relatert til elektrikeryrket for hjemmet. Her er noen av de vanligste jobbene vi utfører på Bjerke:

Døgnvakten på Bjerke er et tastetrykk unna

Definisjon på elektriker døgnvakt

Hva er en elektriker døgnvakt? Svaret ligger i navnet. Det er en vakttjeneste vi har etablert for våre kunder. Medarbeiderne som sitter på vakttelefon har en eneste jobb: Å svare når du ringer. Heldigvis for deg har vi alltid noen som sitter parat på vakt slik at de kan hjelpe til når uhellet er ute.

Din Elektrikers vakttjeneste tilbyr elektriker øyeblikkelig, uansett tidspunkt. Vi vet godt at problemer oppstår når man minst venter det. Derfor har vi etablert en tjeneste som sørger for at du aldri bli stående uten hjelp når det trengs. De aller fleste vil en eller annen gang ha behov for krisehjelp i form av en elektriker på nattestid, helligdager eller når andre holder stengt.

Bedre priser pĂĄ Bjerke-elektriker med rammeavtaler

Som takk for at du blir vår kunde, tilbyr vi unike rammeavtaler som settes opp med en av våre elektriker-partnere. Dette bringer med seg flere fordeler. For det første får du en del tjenester til redusert pris.

For det andre kan du oppnĂĄ fastpris pĂĄ de tjenestene som har blitt rullet ut med den muligheten.

For det tredje vil du få tilbud om kampanjer som tilbys ovenfor våre faste premium-kunder. Som fast kunde vil vi strekke oss ekstra langt for å gjøre deg tilfreds slik at du får den forutsigbarheten du fortjener.

Andre fordeler med rammeavtaler

Det er ikke bare den hyggelige prisen som frister vĂĄre fremtidige kunder. Eksempelvis fĂĄr du en person som du kan forholde deg til hver eneste gang. Dette betyr at elektrofagarbeideren vil ha en intim kjennskap til ditt omrĂĄde og din bolig.

Vi skaffer deg en elektroinstallatør på Bjerke

Elektroinstallatør er en elektrofagarbeider som spesialiserer seg på installasjoner av elektrisk utstyr som el-bil-lader, porttelefon osv. Sikringsskap bistår vi også ofte med. Her er noen av de vanligste installasjonene vi foretar på Bjerke:

Installasjon av el-bil-lader

Er installasjonen av laderen til el-bilen satt på vent hos deg? Det kan vi ordne ved hjelp av våre elektroinstallatør-partnere. El-bil lader hjemme blir mer og mer vanlig, og vi har dyktige fagfolk med den kompetansen som trengs for å få jobben gjort. Ikke vent til i morgen når du kan spare penger i dag!

Det er noen ting du bør være oppmerksom på i forbindelse med installasjon av lader til elektrisk bil:

Din Elektrikers partnere kan hjelpe deg med å finne alt som en slik installasjon innebærer.

Skal du bygge nytt hus?

Om du skal bygge et helt nytt hus, eller totalrenovere inventaret, er det lurt å planlegge allerede før du begynner arbeidet. Nå har du muligheten til å realisere smarthuset du har drømt om. Med en skreddersydd smarthus-løsning fra Din Elektriker kan du:

Trenger du hjelp til noe annet?

Alle vĂĄre elektriker-partnere er dyktige fagfolk som bĂĄde har formelle krav og solid erfaring som et fundament. Din Elektriker gir deg den beste elektrikeren til ditt prosjekt pĂĄ Bjerke til enhver tid.

Hvis du er usikker pĂĄ om vi kan hjelpe deg, kan du likevel egge igjen nummeret nederst pĂĄ siden.

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet