Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du akutt behov for en autorisert elektriker på Frogner? Våre elektrikerpartnere utfører alt arbeid med høy presisjon og til den tiden DU trenger.

Vi setter deg i kontakt med en elektriker umiddelbart!

Din Elektriker kobler deg opp mot en samarbeidspartner med erfaring. Tjenesten vår strekker seg også til helger og andre helligdager. Våre kvalifiserte elektrikere setter kundeservice først og rykker ut umiddelbart ved behov. Med vårt kontaktnettverk kan du være sikker på at tjenestene som tilbys er av høyeste kvalitet, 24 timer i døgnet, med god oppfølgning når arbeidet er gjennomført.

Tjenester våre elektrikere tilbyr på Frogner

Våre elektriker-partnere har nødvendig erfaring og kunnskap for å utføre alle oppgaver innen elektriske tjenester for ordinære boliger. Ved å bruke vår eksklusive tjeneste kan du være sikker på at problemet ditt blir håndtert effektivt. Her er et utvalg fra vår katalog over tjenester på Frogner:

24-timers elektriker-vakt på Frogner

En elektriker-vakt er en tjeneste som garanterer alle våre kunder en umiddelbar bistand i nødsituasjoner, 24 timer i døgnet. Det gjelder om det er midt på natten eller på nyttårsaften. Din Elektriker er alltid klar til å sørge for at hjemmet ditt er trygt.

Vår elektriker-vakt på Frogner gir deg øyeblikkelig tilgang til våre tjenester, både i og utenfor normal arbeidstid. Dessverre oppstår elektriske problemer i hjemmet døgnet rundt. Når vinterkulden er på sitt verste, eller hjemmet er utrygt på grunn av brannfare, er det viktig å få det fikset så raskt som mulig. De fleste har før eller siden behov for elektriker på kvelden/natten eller på ettermiddagen når andre holder stengt.

Få hjelp akkurat når du trenger det!

Det er opp til deg å definere hva som haster, men noen av de vanligste henvendelsene vi får er knyttet til uventede strømbrudd eller mistenktanke om alvorlige elektriske systemfeil.

Husk også at Din Elektriker ikke bare er en "nødtjeneste". Har du et problem eller trenger hjelp til et prosjekt som ikke haster, vil det bli tatt hånd om av en erfaren elektriker etter avtalt tid med deg. I de tilfellene du ikke trenger hjelp umiddelbart, kan du vente deg en veldig god pris.

Frogner-baserte elektrikere anbefalt basert på erfaring og tilbakemelding

Uansett hvilken tjeneste du trenger, kan du være sikker på at du får kvalifisert hjelp. Vår anbefaling av en kompetent og utdannet elektriker er ikke tilfeldig. La oss snakke om hvordan vi finner en god elektriker. Vi jobber kun med fagfolk som har solid erfaring, gode tilbakemeldinger fra kunder og som er hyggelige å ha med å gjøre.

Ved hjelp av vårt eget vurderingssystem har vi alle elektrikere under oppsyn i en database der vi vurderer alle elektrikerne opp mot mange forskjellige parametre.

Vi setter deg i kontakt med den beste elektrikeren på Frogner.

Hva forbinder du med "den beste elektrikeren"? La oss gi deg våre vurderingskriterier. Alle våre ansatte er underlagt loven om håndverkertjenester og har de nødvendige sertifikatene samt tilstrekkelig autorisasjon for jobben som skal gjøres.

I vårt interne system vurderer vi medarbeidere ved hjelp av fem parametere. Disse faktorene evalueres fortløpende og gir veiledning om hva vi anser som en kvalifisert elektriker i vår database med betegnelsen "klar for oppdrag."

Positiv tilbakemelding og mangel på feil

Det er to måter å avgjøre om en jobb ble utført på en tilfredsstillende måte. Dersom det ikke oppdages mangler etter endt oppdrag, konkluderer vi normalt med at jobben er utført tilfredsstillende.

Videre tar vi hensyn til forbrukernes innspill. Vi får mange positive tilbakemeldinger, men vi logger også og tar med kritikk. Videre gjør vi vårt beste for å garantere at våre kunder skriver kommentarer på plattformer for omtale, noe som gir et utmerket grunnlag for andre til å oppdage en pålitelig elektrikertjeneste.

Erfarne og dyktige elektrikere

Det er kun plass til elektrikere med utdannelse innen faget og som har vært hos ulike kunder i ett år eller lenger hos oss. Dette gjøres for å sikre at kun de beste elektrikere sikrer hjemmet ditt mot mulige trusler.

Hyggelige elektrikere

Det er ikke bare selve jobben som er viktig for oss. Vi har dedikert oss til å etablere et positivt miljø både på kontoret vårt og i hjemmet ditt. Som et resultat synes vi det er viktig at våre partnere har en hyggelig adferd.

Bruk rammeavtale for å få bedre priser på elektrikere på Frogner.

Velger du å benytte våre tjenester, kan du skaffe deg en unik rammeavtale med våre elektrikerpartnere. Ordningen gir deg rabattert tilgang til en rekke tjenester. Du kan bruke de enkelte tjenestene sammen eller hver for seg som det måtte passe. Er det kritisk for deg å sette fast timepris for elektrikertjenester? Kanskje du har andre rammer som er viktige for deg. Vi vil gjøre alt for å innfri dine forventninger til forutsigbarhet i samarbeidet.

Fordelene ved vår rammeavtale

Det er mange fordeler ved å inngå en rammeavtale med en av våre pålitelige partnere. Først og fremst trenger du noen du kan henvende deg til.

For det andre vil elektrofagarbeideren bli kjent med deg og ditt borettslag, inkludert hvordan det elektriske anlegget er konfigurert.

For det tredje vil du få rabatterte tjenester og varer. Ikke bare det, men du vil få tilgang til noen eksepsjonelle tilbud som kun er tilgjengelig gjennom våre rammeavtaler.

Sett i gang allerede i dag. Alt du må gjøre er å skrive telefonnummeret ditt nederst på siden.

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet