Finn den beste elektrikeren med døgnvakt eleketrikerservice i Oslo og omegn

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett

Se siste innlegg

Trenger du en godkjent elektriker i Gamle Oslo? Alt arbeid utføres med stor presisjon av våre kvalitetssikrede elektrikerpartnere.

Din Elektriker kobler deg raskt opp mot en kompetent og godt utdannet elektriker. Vår tjeneste er også tilgjengelig i helger og andre helligdager.

Våre dyktige elektrikere prioriterer kundebehandling og reagerer raskt når de blir tilkalt. Med våre samarbeidspartnere kan du være trygg på at tjenestene som tilbys er av høyeste kvalitet 24 timer i døgnet, med utmerket oppfølging når arbeidet er fullført.

24-timers elektrikervakt i Gamle Oslo

Vår elektriker-vakttjeneste i Gamle Oslo gir deg tilgang til elektriker samme dag, uansett om det er helligdag eller ferie. Dessverre er det ikke alltid slik at det oppstår problemer med elektrisitet når det er beleilig. Når den norske vinteren er på sitt verste eller det har oppstått brannfaret i hjemmet ditt, er det avgjørende å få det ordnet så raskt som mulig. De fleste vil en eller annen gang ha behov for elektriker-tjenester om natten eller når andre holder stengt.

Tjenestene våre (Gamle Oslo)

De elektrikerne vi formidler har nødvendig erfaring og kunnskap for å utføre alle oppgaver innen sterkstrøminstallasjoner og vedlikehold for ordinære boliger. Ved bruk av vår tjeneste kan du være sikker på at problemet ditt blir håndtert effektivt. Her er noen av tjenestene vi tilbyr på Frogner:

 • Oppgradering eller bytte av sikringsskap
 • Varmekabler i gulv (reparasjon, vedlikehold eller installasjon)
 • Installasjon av elektroniske applikasjoner (Taklys, stikkontakter, stekeovn, varmepumpe og billadere)
 • Feilsøking for å håndtere feil i det elektriske anlegget
 • Rutinekontroller for bedre brannsikkerhet
 • Avanserte elektriske installasjoner (komfyrsikring, brannalarm, porttelefon, adgangskontroll, lysanlegg og systemstyring)
 • Utbedring av jordfeil (støt ved berøring med produkter)
 • Dårlig stikkontakt (veldig kritisk for små barn)
 • Elektriske løsninger som smarthus, billadestasjoner og solcellepaneler
 • Elektriske reparasjoner av enhver art

Positive tilbakemeldinger

Det er to måter å avgjøre om et prosjekt ble vellykket utført. Hvis det ikke identifiseres mangler etter fullført oppdrag, konkluderer vi normalt med at jobben ble tilfredsstillende gjennomført.

Videre tar vi hensyn til forbrukernes innspill. Vi får mange positive tilbakemeldinger, men vi registrerer og tar også med negative innspill. Videre gjør vi vårt ytterste for å sikre at kunder som deg sender inn anmeldelser / omtaler, noe som legger grunnlaget for at andre kan finne en pålitelig elektrikertjeneste.

Kvalifiserte elektrikere med erfaring

Kun de elektrikere som har vært på ulike elektrikeroppdrag i ett år eller mer er kvalifisert til å jobbe hos oss. Dette er for å sikre at kun de beste elektrikerne beskytter hjemmet ditt mot potensielle farer.

El-kontroll av Gamle Oslo-boliger

Det er ulike grunner til å foreta en elektrisk inspeksjon av huset med jevne mellomrom. Mange huseiere vil over tid oppdage at deres elektriske system ikke er dimensjonert for deres reelle strømbehov. En annen sak er at sikringsskapet, som er husets elektriske hjerte, begynner å bli utdatert.

Men det er ikke bare sikkerhetsproblemer som er relvant i denne forbindelse. De som sørger for at hjemmets elektriske system fungerer som det skal, vil spare penger. De fleste forsikringsselskaper tilbyr rabatter til huseiere som sender inn tilstandsrapport hvert femte år. Her er noen indikatorer på at det er på tide å utføre en rutinesjekk av hjemmets elektriske system:

 • Sikringer utløses ofte eller blir ekstremt varme.
 • Støpsler og stikkontakter blir varmere enn vanlig.
 • Skadede eller misfargede stikkontakter, brytere, kabler eller panelvarmere.

Hvis du oppdager en eller flere av disse uregelmessighetene, vennligst informer oss så snart som mulig. Vi har etablert en ordning med en av våre eksperter innen el-kontroll slik at du kan få en undersøkelse av potensielle farer i huset ditt så snart du vil.

I etterkant av befaringen kan det være vesentlig å skifte eller fikse sikringsskap, samt oppgradere andre mindre komponenter som inngår i husets elektriske anlegg.

Det er viktig å huske på at det er du bestemmer hva du vil utføre avhengig av fagpersonens anbefalinger. Samtidig er det du som er anvarlig for den tekniske standen i boligen.

Installer elbil-lader i Gamle Oslo

Ønsker du å installere en elbillader? Bor du i Gamle Oslo eller nærområdet, kan våre elektro-partnere hjelpe deg med å finne den beste løsningen.

Når du installerer en ladestasjon hjemme, er de fleste uvitende om en del ting. Her er noen av dem:

 • En husholdningskontakt (vanlig stikkontakt) egner seg ikke for bruk som bil-lader.
 • Før du installerer en bil-lader, bør sikringsskapet kvalitetstestes.
 • En laderobot for ladeboksen anbefales for best resultat med ladingen.

Hvis du benytter deg av vår tjeneste, kan elektrikerpartneren bistå deg med alt fra å finne den beste plasseringen for ladestasjonen til å bestemme hvilken type utstyr som kreves, helt frem til den endelige installasjonen av ladesystemet.

Bør jeg bygge nytt hus eller pusse opp? – Smarte hus

Hvis du planlegger å bygge et nytt hjem eller totalrenovere et eksisterende, bør du vurdere en «smartløsning» allerede før byggingen eller oppussingen starter. Vi kan hjelpe deg en skreddersydd løsning der vi:

 • Forbedrer energiforbrukskontroll
 • Øker komfort
 • Etablerer mer praktiske hjemmeløsninger
 • Legger til rette for større hjemmesikkerhet

Enten du ønsker åpne eller lukkede systemer for ditt smarthus, har våre samarbeidspartnere erfaringen og kunnskapen til å realisere dette.

Bruk rammeavtale for bedre priser på elektrikere i Gamle Oslo.

Velger du å benytte deg av våre tjenester, kan du få en unik rammeavtale med våre elektro-partnere. Ordningen gir deg rabattert tilgang til en rekke tjenester. Du kan bruke de enkelte tjenestene sammen eller hver for seg. Er det viktig for deg å etablere en forhåndsbestemt timepris for elektrikertjenester? Kanskje du har andre rammer som er viktige for deg? Vi vil gjøre alt vi kan for å møte dine forventninger til forutsigbarhet i vårt samarbeid.

Fordelene ved vår rammeavtale

Å inngå en rammeavtale med en av våre dyktige samarbeidspartnere har ulike fordeler. Først og fremst har du kanskje behov for en dedikert person du kan henvende deg til når det virkelig gjelder. Dette sikrer avtalen.

Fordel nummer to er at elektrikeren vil bli kjent med hvordan ditt elektriske anlegg er satt opp.

For det tredje vil du få rabatterte tjenester og varer, samt tilgang til noen eksklusive tilbud.

Trenger du hjelp til noe som ikke er nevnt?

Vi kan fortsatt hjelpe deg!

Alle våre elektrikerpartnere er dyktige, autoriserte og overholder alle gjeldende lover, regler og normer. Derfor sikrer de deg den best tilgjengelige bistanden i Gamle Oslo. Hvis du fortsatt er usikker på om vi kan hjelpe deg eller bistå med din henvendelse, kan du alltid ringe oss for å snakke med en vennlig elektrikerpartner som gjerne vil høre fra deg. Sett i gang allerede nå ved å legge igjen telefonnummeret ditt i nederst på siden.

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Finn en elektriker