Finn den beste elektrikeren med døgnvakt eleketrikerservice i Oslo og omegn

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett

Se siste innlegg

Trenger du en utdannet elektriker i bydelen Grünerløkka umiddelbart? Hos Din Elektriker utføres alt arbeid med høy nøyaktighet og anerkjent merkekvalitet av våre kvalitetssikrede elektropartnere. Vi finner en elektriker til deg samme dag.
Din Elektriker vil raskt knytte deg opp mot en elektropartner som både er kunnskapsrik og godt trent. I tillegg er vi tilgjengelige for å hjelpe deg i helger og andre høytider.
Våre kvalifiserte elektrikere prioriterer utmerket kundeservice. Du kan være sikker på at tjenestene vi tilbyr er av høyeste kvalitet til enhver tid, 24 timer i døgnet, og at vi vil gi deg nok oppfølging etter at jobben er fullført, takket være ekspertisen i vårt team.

El-tjenester på Grünerløkka

Våre elektrikere har kompetansen og erfaringen som trengs for å utføre alle jobber knyttet til elektriske og sterkstrøm-installasjoner. Ved å bruke vår enestående tjeneste kan du være sikker på at problemet ditt løses raskt og effektivt.
Følgende er bare noen av de elektriske tjenestene vi tilbyr på Grünerløkka:

  • Installere varmekabler
  • Installere elektronikk (uttak, stekeovn, varmepumpe og elbillader)
  • Reparasjon av elektrisk infrastruktur
  • Feilsøking av elektriske systemer for å oppdage og rette opp problemer
  • Inspeksjoner for brannforebygging med jevne mellomrom
  • Tekniske installasjoner (komfyrbeskytter, brannalarm, intercom, adgangskontroll, lysutstyr og kontrollsystemer)
  • Feil i jordingen (støt ved berøring av applikasjoner i hjemmet)

Feil i stikkontakt (særdeles viktig om du har små barn)
Avanserte elektriske systemer, som solcellepaneler, smarthus og ladestasjoner for elbiler

Som du kan se finnes det svært mange tjenester, og vi kan ikke skrive om alle her. Derfor har vi valgt ut en tjeneste for å redegjøre litt mer for den.

Kontroll av husets strømforsyning

DLE er et myndighetsorgan som har til oppgave å utføre "elektriske punktinspeksjoner" for å vurdere om hjemmet eller bedriften din utgjør en elektrisk fare. Er det gratis med kontroll? Mange har feiloppfatninger rundt dette. Statens forvaltningsorgan (DLE) utfører denne kontrollen uten kostnad for kunden, men den erstatter ikke kontroll fra kvalifiserte elektrikerleverandører.

Videre kan det ta mange år før en slik kontroll kommer frem til din eiendom. Det er derfor viktig å foreta en omfattende kontroll av ditt elektriske system hvis du vil redusere sjansene for at det oppstår brann i huset ditt.

Hva er "elektrisk kontroll" for bolig?

En elektrisk kontroll er en omfattende undersøkelse av hjemmets elektriske system samt dets ulike elektriske komponenter. For typiske norske boliger er NEK 405-2-Elkontroll standarden den som er mest anerkjent. Dette er et strengt krav som garanterer at den mest kompetente bistanden gis til deg som kunde. For å kunne utføre disse tjenestene må et firma ha lisens som kontrollselskap og ta det fulle faglige ansvaret for elektrotermografi.

Å fylle ut skjemaet helt øverst eller nederst på denne siden med telefonnummeret ditt vil føre til at en elektrikerpartner tar kontakt med deg slik at de kan hjelpe deg med din elektriske kontroll umiddelbart ved behov.

Hvor ofte bør du sjekke det elektriske anlegget i huset?

Det er mange grunner til å gjennomføre en elektrisk kontroll hyppig. Det er ganske rimelig i forhold til å ha et hus fullstendig ødelagt av brann. I tillegg, hvis du fullfører sjekken hvert femte år, vil mange forsikringsleverandører gi deg rabatt på forsikringspremiene.

En av grunnene til å gjøre periodiske inspeksjoner er ikke bare besparelsene som de medfører. Du er også juridisk ansvarlig for at det elektriske anleggets tilstand er tilfredsstillende. Dersom det skulle oppstå en brann i huset ditt på grunn av manglede kontroll, er det kjipt om den skulle spre seg til nabotomtene.

Noe du sikkert har hørt før er at mange av brannene som oppstår i hus i Norge er på grunn av elektriske feil. Og det er ikke uten mål og mening. Nærmere halvparten av alle branner i norske hjem oppstår nettopp på grunn av dette. Merk at de faktiske tallene varierer fra år til år.

H2: Kunder på Grünerløkka kan bruke rammeavtaler

De av dere som velger å benytte våre tjenester vil kunne opprette en unik rammeavtale med våre elektrikere. Som en konsekvens av planen vil du kunne bruke en rekke tjenester til en lavere kostnad. Du kan bruke de ulike tjenestene samtidig eller individuelt. Er det viktig for deg å ha en garantert responstid? Er det viktig for deg å sette en fast timepris for elektrotjenester? Kanskje det er andre ting som er viktige for akkurat deg? Vi skal gjøre alt vi kan for å sikre at arbeidsforholdet er så forutsigbart som mulig.

Vårt motto: Positive tilbakemeldinger og få feil

I de fleste tilfeller vil vi vurdere et arbeid som ferdig etter at det er gjort og det ikke er funnet feil.
I tillegg tar vi hensyn til våre kunders kommentarer. Selv om vi får mange gode tilbakemeldinger, tar vi også hensyn til eventuelle negative tilbakemeldinger og registrerer dem. I tillegg gjør vi alt i vår makt for å garantere at kunder som legger ut evalueringer på Internett gir et solid grunnlag for andre personer som leter etter en elektrikertjeneste de kan stole på.

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Finn en elekriker