Finn den beste elektrikeren med døgnvakt eleketrikerservice i Oslo og omegn

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett

Se siste innlegg

Trenger du godkjent elektriker på Nordstrand? Vi sender deg en elektriker med en gang!

Din Elektriker knytter deg raskt opp mot en kompetent og godt rustet elektrikerpartner. Vår tjeneste er også tilgjengelig i helger og andre helligdager.

Våre dyktige elektrikerpartnere prioriterer kundebehandling og håndterer saken raskt om nødvendig. Du kan være trygg på at tjenestene som tilbys av våre partnere av utdannede fagmenn er av høyeste kvalitet 24 timer i døgnet, med god oppfølging når arbeidet er overstått.

Døgnvakt på Nordstrand og store deler av Norge

Ikke bare får du tilgang til en elektriker samme dag. Vår døgnvakt på Nordstrand gjelder også på helligdager. Ofte oppstår det problemer i husets elektriske system som ikke kan vente. Enten strømmen går på grunn av dårlig vær, eller det oppstår brannfare, er det viktig å få disse problemene fikset snarest.

Før eller senere kommer de fleste til å trenge en elektriker på nattestid eller når de fleste elektrikere ikke er på arbeidet.

Tjenester levert av våre elektrikere på Nordstrand

Våre elektrikerpartnere har kunnskapen og erfaringen som kreves for å utføre alle oppgaver som involverer elektriske installasjoner for boliger. Hvis du bruker vår enestående tjeneste, kan du være trygg på at problemet ditt vil bli løst raskt.

Her er eksempler på de elektriske tjenestene vi leverer på Nordstrand:

 • Bytte eller skifte ut sikringsskapet
 • Installere varmekabler samt taklamper, stikkontakter, stekeovn, varmepumpe og lader for elbil
 • Rehabilitering av elektriske anlegg
 • Feilsøking for å oppdage elektriske systemfeil
 • Regelmessige brannsikkerhetsinspeksjoner
 • Avanserte elektriske installasjoner
  (komfyrvakt, brannalarm, intercom, adgangskontroll, lysutstyr, kontrollsystemer)
 • Defekte/dårlige stikkontakter
 • Mer avanserte elektriske installasjoner, inkludert smarthus, ladestasjoner for biler og solcellepaneler

La oss se litt nærmere på et par av de aller mest benyttede tjenestene slik at du ser eksempler på hva slags tjenester andre fra Nordstrand benytter seg av.Installere elbillader på Nordstrand

Ønsker du en elbillader i hjemmet ditt? Bor du på Nordstrand kan våre elektropartnere hjelpe deg med å finne det ideelle alternativet.
Når du installerer en ladestasjon hjemme, er de fleste uvitende om et par ting. Her er en huskeliste:

 • En husholdningskontakt (vanlig stikkontakt) egner seg ikke for bruk som ladestasjon. En dedikert ladekontakt er tryggere og gir overlegen batterilading.
 • Før du installerer en ladestasjon, må sikringsskapet kvalitetstestes.
 • En laderobot for ladeboksen anbefales for best resultat.

Hvis du benytter deg av vår tjeneste, kan elektrikerpartneren bistå deg med alt fra å finne den beste plasseringen for ladestasjonen til å bestemme hvilken type utstyr som kreves, helt frem til den endelige installasjonen av ladesystemet.

El-kontroll av Nordstrand-bolig

Det er ulike grunner til å foreta en elektrisk sjekk i huset med jevne mellomrom. Mange huseiere kan over tid oppdage at deres elektriske system ikke er dimensjonert for deres reelle strømbehov. En annen sak er at sikringsskapet, som er husets elektriske hjerte, begynner å bli utdatert. Strømnettet oppgraderes for eksempel med jevne mellomrom.


Men det er ikke bare et sikkerhetsspørsmål. De som sørger for at hjemmets elektriske system fungerer som det skal, kan spare penger. De fleste forsikringsselskaper gir rabatter til huseiere som sender inn tilstandsrapport med jevne mellomrom. Her er noen indikatorer på at det er på tide å utføre en rutinesjekk av hjemmets elektriske system:

 • Sikringer utløses ofte eller blir ekstremt varme.
 • Støpsler og stikkontakter blir varmere enn vanlig.
 • Skadede eller misfargede stikkontakter, brytere, kabler og panelovner.

Hvis du ser en eller flere av disse uregelmessighetene; vennligst ta kontakt så snart som mulig. Vi har etablert en ordning med våre eksperter innen elektro, slik at du kan få en undersøkelse av mulige farer i huset ditt så snart du vil. I etterkant av befaringen kan det være vesentlig å skifte eller rehabilitere sikringsskap, samt utbedre andre mindre komponenter som inngår i husets elektriske anlegg. Du må imidlertid selv alltid bestemme hva du vil utføre basert på fagpersonens råd.


Elektrikeranbefaling på Nordstrand

Uansett hvilken tjeneste du ønsker, kan du være sikker på at vi formidler dyktig assistanse i form av en profesjonell og utdannet elektriker eller el-installatør. La oss snakke om hvordan du finner en kompetent elektrofagarbeider. Vi jobber kun med spesialister som har tilstrekkelig erfaring, positive kundeanmeldelser og som er hyggelige å jobbe med. Vi overser alle elektrikerpartnere ved hjelp av vårt interne poengsystem for å sikre at du er koblet til et topp elektrikerfirma på Nordstrand.

Få hjelp når du trenger det!

Hvis du opplever alvorlige problemer med elektrisk strøm, kan du bruke vår elektrikervakt. Det dreier seg gjerne om ting som ikke kan vente. Det er opp til deg å avgjøre hva som er mest kritisk, men noen av de vanligste henvendelsene vi mottar gjelder uventede strømbrudd eller mistanker om betydelige elektriske systemfeil.

Din elektriker er mer enn bare en "nødelektriker". Har du et problem eller trenger bistand til en ikke-hastende tjeneste, vil en profesjonell elektriker ta seg av det etter avtalt tid med deg som kunde. I situasjoner hvor du ikke ønsker rask utrykning, kan du forvente å få en svært rimelig pris.

Medgjørlige elektrikere

Det er ikke bare selve arbeidet som er viktig for oss. Vi er dedikerte til å etablere et positivt miljø både på kontoret vårt og i hjemmet ditt. Som et resultat er vi fokuserte på at våre partnere oppfører seg profesjonelt.

Positive kommentarer og fravær av feil

Det er to tilnærminger som kan tas for å evaluere kvaliteten på et ferdig produkt. I de fleste tilfeller kan vi fastslå at jobben ble utført riktig dersom det ikke er funnet feil etter at oppdraget er utført.

I tillegg tar vi hensyn til tilbakemeldingene fra kundene. Selv om vi får mange gode tilbakemeldinger, tar vi også hensyn til og sporer eventuell kritikk fra kunder. I tillegg gjør vi alt som står i vår makt for at fornøyde kunder skal gi tilbakemeldinger på online, noe som legger et solid grunnlag for at andre kan finne en el-tjeneste man kan stole på.

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Finn en elektriker