Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du akutt en autorisert elektriker i Oslo? Vår kvalitetssikrede elektriker-partnere utfører alle jobber med høy presisjon og varemerket kvalitet.

Vi skaffer deg elektriker på dagen!

Din Elektriker kobler deg direkte opp mot en erfaren og solid utdannet elektriker-partner i løpet av kort tid. Vår tjeneste strekker seg også til helger og andre andre helligdager.

Våre dyktige samarbeidspartnere setter kundeservice høyt på prioriteringslisten, og rykker ut øyeblikkelig dersom det er behov for det. Med våre faglærte medarbeidere kan du være trygg på at tjenestene som leveres er av ypperste kvalitet 24 timer i døgnet, med god oppfølgning i etterkant av den ferdigstilte jobben.

Tjenester våre elektrikere utfører i Oslo

Elektrikerne våre har kompetansen samt erfaringen som behøves for å utføre alle oppdrag innen elektroinstallasjoner, elektriske vedlikehold og kontroll. Tar du i bruk vår unike tjeneste, kan du være sikker på at ditt problem blir håndtert effektivt.

Her er et utvalg fra vår katalog med elektriker-service utført i Oslo:

Elektriker døgnvakt i Oslo og store deler av Norge

Vår elektriker-vakt i gir deg tilgang til en elektriker på dagen i Oslo, om det er helligdag eller ikke. Det er dessverre slik at problemer med strømmen hjemme oppstår når man minst venter det. Når vinterkulda står på som verst, eller hjemmet på en eller annen måte er usikret for brann, overledning eller annet, er det kritisk å få utført elektrisk arbeid så fort som mulig. Før eller siden vil de aller fleste ha behov for en elektriker på natt- eller kveldstid når andre holder stengt.

Hva er en elektriker døgnvakt?

En elektriker døgnvakt er en tjeneste som sikrer alle våre kunder umiddelbar utrykning dersom uhellet skulle være ute. Det spiller ingen rolle om det er midt på natten eller første juledag. Din Elektriker er alltid parat til å sørge for at hjemmet ditt er trygt.

Vår elektriker-vakt kan benyttes hvis du opplever akutte problemer forbundet med den elektriske strømmen. Ofte er det snakk om feil og mangler som ikke kan vente. Det er opp til deg å definere hva som haster, men noen av de vanligste henvendelsene vi får dreier seg om uventede strømbrudd eller mistanker om alvorlige feil i det elektriske anlegget.

Når uhellet er ute er våre elektriker-partnere klare for å hjelpe.

Din Elektriker er ikke bare en «nød-elektriker»-tjeneste. Om du har et problem, eller trenger bistand til en tjeneste som ikke er akutt, vil dette bli tatt hånd om av en erfaren elektriker etter avtalt tid med deg som kunde. I de tilfellene du ikke har behov for umiddelbar utrykning kan du regne med å nyte godt av en veldig hyggelig pris.

Anbefaling av elektrikere i Oslo basert på erfaring og tilbakemelding

Uansett hvilken av tjenestene ovenfor du trenger, kan du være trygg på å motta kvalifisert hjelp. Vår anbefaling av en kompetent og dyktig elektriker, er ikke tilfeldig. La oss si noe om hvordan vi finner en god elektriker? Vi jobber kun med de fagfolkene som har solid erfaring, god tilbakemelding fra kunder og som er hyggelige å ha med å gjøre. Ved hjelp av vårt interne poeng-system holder vi øye med alle elektriker-partnere slik at vi kobler deg opp mot det beste elektrikerfirmaet i Oslo.

Vi skaffer deg den beste elektrikeren i Oslo

Hva vil du regne som den beste elektrikeren? La oss gi deg vår definisjon. Men først det grunnleggende: Alle våre medarbeidere er underlagt håndverkertjenesteloven og har det som trengs av sertifiseringer og autorisasjon på plass

I vårt interne system bruker vi 5 parametere i vår vurdering. Disse parameterne vurderes kontinuerlig og legger føringer på hva vi regner som en kvalifisert elektriker med status «klar for oppdrag» i vår database.

Gode tilbakemeldinger og fravær av feil

Det finnes to muligheter for å sjekke om en jobb er utført tilfredsstillende. Dersom ingen feil blir avdekket i etterkant av et ferdigstilt oppdrag, konkluderer vi som regel med at jobben er utført tilfredsstillende.

I tillegg lytter vi på tilbakemelding fra kunden. Positiv tilbakemelding får vi mye av, men negativ tilbakemelding blir også loggført og tatt med i beregningen. I tillegg forsøker vi å gjøre vårt ytterste at kunder som deg legger igjen en tilbakemelding på Trustpilot, og dermed gir et godt grunnlag for andre å finne en elektriker-tjeneste de kan være trygg på.

Faglærte elektrikere med erfaring

Hos oss er det kun rom for de elektrikerne som har utdannelse innen faget og har vært på diverse elektriker-oppdag et år eller mer. Det er for å sikre at kun de beste elektrikerne sikrer ditt hjem for farer.

Hyggelige elektrikere

Ja, du leste riktig. Hos oss er det ikke bare selvs jobben som teller. Vi er opptatt av å skape et godt miljø på vår arbeidsplass og i ditt hjem. Derfor er vi opptatt av at våre partnere følger god skikk for normal og hyggelig adferd.

Oppnå bedre priser på elektriker i Oslo med rammeavtale

For deg som velger å benytte deg av våre tjenester, kan du sikre deg en unik rammeavtale med våre elektriker-partnere. Avtalen gir deg tilgang til en rekke tjenester til redusert pris. Du kan benytte de enkelte tjeneste samlet eller hver for seg i det tempoet som passer for deg. Er det viktig for deg å sette en fast pris per time for elektriker-tjenester? Eller er det kanskje andre rammer som er viktige for deg? Vi vil gjøre vårt ytterste for å imøtekomme dine forespørsler om forutsigbarhet i samarbeidet.

Fordeler med vår rammeavtale

Det er flere fordeler med å inngå en rammeavtale med en av våre solide partnere. For det første vil du ha en person du kan henvende deg til. For det andre vil denne elektrofagarbeideren ha lokal kjennskap til deg og ditt borrettslag, dvs. hvordan det elektriske anlegget er satt opp.

For det tredje vil du motta tjenester og varer til reduserte priser. Ikke nok med det, du vil også få tilgang til noen spesialtilbud som kun ligger i våre rammeavtaler.

Trenger du en elektroinstallatør i Oslo?

Elektroinstallatører bistår med vedlikehold og installasjon av elektriske applikasjoner, som for eksempel et sikringsskap. Nedenfor ser du noen av de mest populære tjenestene vi leverer til Oslo-området.

El-sjekk av bolig i Oslo

Det er flere grunner til å gjennomføre en el-kontroll av boligen regelmessig. Over tid vil mange husstander oppleve at det elektriske anlegget ikke er dimensjonert for det faktiske strømbruket. Et annet problem er at sikringsskapet, som er husets hjerte med tanke på elektrisitet, blir utdatert. Blant annet blir strømnettverket oppdatert fra tid til annen.

Men det er ikke bare et spørsmål om trygghet. Det er penger å spare for den som passer på at hjemmets elektriske anlegg fungerer optimalt. De fleste forsikringsselskaper gir nemlig rabatt til de husstandene som leverer inn en tilstandsrapport med jevne mellomrom. Her er noen tegn på at det kan være på tide å gjennomføre en rutine-sjekk av det elektriske anlegget i hjemmet:

Dersom du oppdager en eller flere slike abnormaliteter bør du ta kontakt med oss så fort som mulig. Vi setter opp en avtale med en av våre dyktige elektriker-partnere slik at du kan få en gjennomgang av potensielle farer i hjemmet så fort du ønsker. I etterkant av sjekken vil det i noen tilfeller være nødvendig å bytte eller rehabilitere sikringsskap eller oppgradere andre mindre enheter som er en del av husets elektriske anlegg. Men det er hele tiden du som bestemmer hva du vil gjennomføre, basert på fagmannens anbefalinger.

Installere el-bil-lader i Oslo

Går du med taker om å installere lader til el-bil hjemme? Om du befinner deg i Oslo og omegn kan våre elektriker-partnere finne den løsningen som passer best for deg.

Det er nemlig noen ting de fleste kanskje ikke er oppmerksomme på i forbindelse med installasjon av ladestasjon hjemme. Her er noen ting du bør tenke på:

  1. Husholdningskontakt (vanlig stikkontakt) egner seg ikke til bruk for ladestasjon
  2. Dedikert ladeuttak er sikrere og gir bedre oppladning av bilens batteri
  3. Sikringsskapet må kvalitetssjekkes forut for installasjon av hjemmeladestasjon
  4. For best resultat anbefales en laderobot til ladeboksen

Tar du i bruk vår tjeneste, kan elektriker-partneren hjelpe deg med alt fra å finne best egnet sted for ladestasjonen, hva slags utstyr som trengs og helt frem til den endelige monteringen av lade-systemet er på plass.

Bygge nytt hus eller totalrenovere? – Gå for smarthus

Om du skal bygge nytt hus eller totalrenovere boligen i dag, er det veldig lurt å tenke ut en smarthus-løsning i tillegg til tradisjonell elektroinstallasjon allerede før du begynner arbeidet med byggingen / renoveringen. Med en skreddersydd løsning kan vi hjelpe deg å:

  1. Få bedre kontroll på energiforbruket
  2. Bedre komfort
  3. Mer praktiske løsninger i hjemmet
  4. Høyere grad av sikkerhet i boligen
  5. Kontroll gjennom mobil / PC for strømforbruk, persienner, garasjeport, ytterdør, kamera, ventilasjon, lyd og bild med mer.

Uansett om du interessert i åpne eller lukkede systemer for ditt smarthjem, har være elektroinstallatør-partnere den erfaringen og kunnskapen som skal til for å gjøre drømmeboligen ferdig.

Har du behov for assistanse med noe som ikke er nevnt?

Vi kan likevel hjelpe deg!

Alle våre elektrofag-partnere er dyktige, har nødvendig autorisasjon samt følger lover, regler og retningslinjer slik at du alltid kan være trygg på at du får den beste tilgjengelig hjelpen i Oslo.

Om du allikevel er usikker på om vi kan rykke ut til deg og hjelpe med din henvendelse, kan du alltid ringe oss å prate med en hyggelig elektriker-partner som er klar for å ta imot din henvendelse.

I disse bydelene tilbyr vi Oslo-elektriker:

Alna

Bjerke

Frogner

Gamle Oslo

Grorud

Grünerløkka

Nordre Aker

Nordstrand

Sagene

St. Hanshaugen

Stovner

Søndre Nordstrand

Ullern

Vestre Aker

Østensjø

Definisjoner og begreper

Elektriker: En elektrofagarbeider som arbeider med vedlikehold og bygging anlegget til elektrisk lavspenning

elektroreparatør: En elektrofagarbeider som reparerer og vedlikeholder apparater og utstyr.

Elektroinstallatør: En yrkesutøver med autorisasjon til generelt å forestå utførelse av elektriske anlegg, installasjoner med mer.

Håndverksloven: Den som bygger og vedlikeholder elektriske anlegg, skal ha fagbrev innenfor elektrofag som er relevant for de aktuelle arbeidsoppgavene.

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet