Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en elektriker på Østensjø umiddelbart? Alt arbeid utføres med høy presisjon og merkekvalitet ved hjelp av våre elektrikerpartnere. Vi finner en god elektriker allerede samme dag.

Din Elektriker setter deg raskt i kontakt med en elektrikerpartner som er både erfaren og godt trent. Vi tilbyr også service i helger og andre høytider.

Våre kvalifiserte samarbeidspartnere setter kundeservice først og er klare til å rykke ut med en gang dersom det er behov.

Hva våre elektrikere på Østensjø kan gjøre for deg

Våre samarbeidspartnere vet hvordan de skal utføre alle slags jobber innen elektrisk sterkstrøm for boliger fordi de har kunnskapen og erfaringen. Hvis du bruker vår enestående tjeneste, kan du være sikker på at problemet ditt løses raskt.

Her er noen eksempler på elektrikertjenestene vi tilbyr på Østensjø:

Elektrisk ettersyn av hus på Østensjø

En vanlig elektrisk inspeksjon i hjemmet er viktig av mer enn én grunn. Over tid opplever mange huseiere at deres elektriske system er for lite i forhold til hvor mye strøm de faktisk bruker. Et annet problem er at sikringsskapet, som kontrollerer strømmen i huset, begynner å bli gammelt i forhold til de generell oppdateringene på el-nettet.

Men det er ikke bare et spørsmål om sikkerhet. Du kan spare penger hvis du sørger for at strømmen i hjemmet fungerer bra. De fleste forsikringsselskaper gir nemlig rabatter til boliger som sender inn regelmessige rapporter om tilstanden. Her er noen tegn på at det kan være på tide å sjekke hjemmets strømsituasjon:

Finner du en eller flere av disse tingene, bør du ta kontakt med oss så snart du kan. Vi legger opp en plan med en av våre kvalifiserte elektrikerpartnere slik at du kan få en gjennomgang av mulige farer i hjemmet når du måtte ønske det. Noen hjem må bytte ut eller utbedre sikringsskap eller oppgradere andre underordnede deler av det elektriske systemet etter inspeksjonen. Men det er alltid opp til deg å bestemme hva du skal gjøre og når du vil gjøre det.

Få bedre priser på elektriker på Østensjø med en rammeavtale

Om du velger å bruke vår tjeneste, har du muligheten til å dra nytte av en rammeavtale med en av våre elektrikerpartnere. Denne rammeavtalen gir deg tilgang til en rekke ulike tjenester til redusert pris. Rammeavtalen kan enkelt tilpasses til deg og dine behov. Er kanskje timepris det viktigste for deg, eller er det å finne en elektriker du kan bruke hver eneste gang? Uansett hva du måtte ønsker, strekker vi oss så langt vi kan for å imøtekomme dine behov.

Hva vår rammeavtale gir deg

Å ha en rammeavtale med en av våre dyktige partnere har en rekke fordeler. Først har du noen å ta kontakt med. For det andre vil denne elektrikeren kjenne deg og borettslaget ditt, noe som betyr at han eller hun vet hvordan det elektriske systemet er satt opp.

For det tredje vil du få varer og tjenester til lavere priser. Du vil også kunne benytte deg av noen spesialtilbud som kun er tilgjengelig gjennom våre rammeavtaler.

Elektrikere jobber 24 timer i døgnet på Østensjø

Uansett om det er ferie eller ikke, får du tilgang til en elektriker når som helst gjennom vår vakttjeneste på Østensjø. Dessverre er det ikke alltid slik at problemer med strømmen oppstår når det passer best for deg. Om vinterkulden er på sitt kaldeste eller hjemmet ditt er utrygt på grunn av brannfare, er det viktig å fikse disse problemene så snart som mulig. De fleste vil en eller annen gang trenge en elektriker om natten eller på ettermiddagen, når de fleste andre virksomheter holder stengt. Noen av de vanligste spørsmålene vi får handler om plutselige strømbrudd eller alvorlige problemer med det elektriske anlegget.

Når du trenger hjelp, ta kontakt!

Din elektriker er mer enn bare en tjeneste bestående av "nødelektrikere". Har du et problem eller trenger hjelp til en tjeneste som ikke haster, vil en erfaren elektriker ta seg av det på tidspunktet du og elektrikeren har blitt enige om. Når du ikke trenger å få gjort noe med umiddelbart, kan du forvente en veldig hyggelig pris.

Vi finner den beste elektrikeren på Østensjø for deg

Håndverkertjenesteloven overholdes av alle våre medarbeidere, og de har alle de nødvendige lisensene og autorisasjonen, som oppføring i Elvirksomhetsregisteret.

I vårt interne system er det 5 faktorer som vi bruker for å bedømme ferdighetene til en elektriker. Disse parameterne blir alltid sett på og hjelper oss med å avgjøre hvem i databasen vi anser som en kvalifisert elektriker som er "oppdragsklar".

Erfarne og kvalifiserte elektrikere

Hos oss ansetter vi kun elektrikere som er utdannet innen faget og har jobbet i ulike elektrikerjobber i minst ett år. Dette gjøres slik at det er de beste elektrikerne ender opp med å beskytte hjemmet ditt mot farer.

Trenger du hjelp med noe som ikke var oppført?

Vi kan likevel hjelpe deg!

Alle våre partnere er godt opplært, har de riktige lisensene og følger lover, regler og retningslinjer, slik at du alltid kan være sikker på at du får den beste hjelpen på Østensjø.

Er du fortsatt usikker på om vi kan nå deg og hjelpe deg med spørsmålet ditt, kan du alltid legge igjen nummeret helt nederst i på denne siden slik at en av våre elektrikerpartnere vil ta kontakt med deg sporenstreks.

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet