Finn den beste elektrikeren med døgnvakt eleketrikerservice i Oslo og omegn

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett

Se siste innlegg

Trenger du en elektriker på Østensjø umiddelbart? Alt arbeid utføres med høy presisjon og merkekvalitet ved hjelp av våre elektrikerpartnere. Vi finner en god elektriker allerede samme dag.

Din Elektriker setter deg raskt i kontakt med en elektrikerpartner som er både erfaren og godt trent. Vi tilbyr også service i helger og andre høytider.

Våre kvalifiserte elektrikerpartnere setter kundeservice først og er klare til å rykke ut med en gang dersom det er behov. Med våre medarbeidere kan du være sikker på at tjenestene du får er av høyeste kvalitet 24 timer i døgnet, med god oppfølging etter at jobben er gjort.

Hva våre elektrikere på Østensjø kan gjøre for deg

Våre elektrikerpartnere vet hvordan de skal utføre alle slags jobber innen elektriske og sterkstrømsinstallasjoner fordi de har kunnskapen og erfaringen. Hvis du bruker vår enestående tjeneste, kan du være sikker på at problemet ditt løses raskt.

Her er noen eksempler på elektrikertjenestene vi tilbyr på Østensjø. Husk på at dette kun er et utvalg:

 • Bytte/oppgradere sikringsskapet
 • Legge ned varmekabler
 • Installere elektronikk (taklampe, stikkontakter, stekeovn, varmepumpe, elbillader)
 • Utbedring av strømanlegget
 • Feilsøking for å finne problemer i det elektriske systemet
 • Brannsikkerhetskontroller
 • Avanserte installasjoner (komfyrbeskytter, brannalarm, intercom, adgangskontroll, lysutstyr, kontrollsystemer)
 • Jordfeil (du får støt ved å berøre husholdningsapparater)
 • Dårlige eller ødelagte støpsler (svært kritisk for små barn)
 • Spesielle elektriske installasjoner som smarthus, billadestasjoner og solcellepaneler

Elektrisk ettersyn av hus på Østensjø

En vanlig elektrisk inspeksjon i hjemmet er viktig av mer enn én grunn. Over tid opplever mange huseiere at deres elektriske systemer er for små i forhold til hvor mye strøm de faktisk bruker. Et annet problem er at sikringsskapet, som kontrollerer strømmen i huset, begynner å bli gammelt i forhold til de generell oppdateringene på el-nettet.

Men det er ikke bare et spørsmål om sikkerhet. Du kan spare penger hvis du sørger for at strømmen i hjemmet fungerer bra. De fleste forsikringsselskaper gir rabatter til boliger som sender inn regelmessige rapporter om tilstanden. Her er noen tegn på at det kan være på tide å sjekke hjemmets strømsituasjon:

 • Sikringer går ofte eller blir veldig varme
 • Stikkontakter og støpsler blir varmere enn vanlig
 • Det er ødelagte eller misfargede plugger, brytere, ledninger og panelvarmere

Finner du en eller flere av disse tingene, bør du ta kontakt med oss så snart du kan. Vi legger opp en plan med en av våre kvalifiserte elektrikerpartnere slik at du kan få en gjennomgang av mulige farer i hjemmet når du måtte ønske det. Noen hjem må bytte ut eller fikse opp sikringsskap eller oppgradere andre mindre deler av det elektriske systemet etter inspeksjonen. Men det er alltid opp til deg å bestemme hva du skal gjøre, basert på hva elektrikeren ber deg gjøre.

Få bedre priser på elektriker på Østensjø med en rammeavtale

Om du velger å bruke vår tjeneste, har du muligheten til å dra nytte av en rammeavtale med en av våre elektrikerpartnere. Denne rammeavtalen gir deg tilgang til en rekke ulike tjenester til redusert pris. Rammeavtalen kan enkelt tilpasses til deg og dine behov. Har du behov for en garanti på responstiden? Eller er det kanskje timepris som er det viktigste for deg? Uansett hva du måtte ønsker, strekker vi oss så langt vi kan for å imøtekomme dine behov.

Hva vår rammeavtale gir deg

Å ha en rammeavtale med en av våre dyktige partnere har en rekke fordeler. Først har du noen å ta kontakt med. For det andre vil denne elektrikeren kjenne deg og borettslaget ditt, noe som betyr at han eller hun vet hvordan det elektriske systemet er satt opp.

For det tredje vil du få varer og tjenester til lavere priser. Du vil også kunne benytte deg av noen spesialtilbud som kun er tilgjengelig gjennom våre rammeavtaler.

Elektrikere jobber 24 timer i døgnet på Østensjø

Uansett om det er ferie eller ikke, gir vår vaktelektriker på Østensjø deg tilgang til en elektriker når som helst. Dessverre er det ikke alltid slik at problemer med strømmen hjemme oppstår når det passer best for deg. Når det er som kaldest om vinteren eller hjemmet ditt er utrygt på grunn av brannfare, er det viktig å fikse disse problemene så snart som mulig. De fleste vil en eller annen gang trenge en elektriker om natten eller på ettermiddagen, når de fleste andre virksomheter holder stengt.

Når du trenger hjelp, ta kontakt!

Hvis du har alvorlige problemer med elektrisiteten i hjemmet, kan du bruke vår elektrikervakt. Det dreier seg ofte om feil og problemer som kunden behov for å fikse med en gang. Du bestemmer selv hva som haster, men noen av de vanligste spørsmålene vi får handler om plutselige strømbrudd eller alvorlige problemer med det elektriske anlegget.

Din elektriker er mer enn bare en tjeneste bestående av "nødelektrikere". Har du et problem eller trenger hjelp til en tjeneste som ikke haster, vil en erfaren elektriker ta seg av det på tidspunktet du og elektrikeren har blitt enige om. Når du ikke trenger å få gjort noe med umiddelbart, kan du forvente en veldig hyggelig pris.

Vi finner den beste elektrikeren på Østensjø for deg

Håndverkertjenesteloven gjelder for alle våre arbeidere, og de har alle de nødvendige lisensene (som Sentral Godkjenning og VVS-spesialist og oppføring i Elvirksomhetsregisteret)

I vårt interne system er det 5 faktorer som vi bruker for å bedømme ferdighetene til en elektriker. Disse parameterne blir alltid sett på og hjelper oss med å avgjøre hvem i databasen vi anser som en kvalifisert elektriker som er "oppdragsklar".

Erfarne og kvalifiserte elektrikere

Hos oss ansetter vi kun elektrikere som er utdannet innen faget og har jobbet i ulike elektrikerjobber i minst ett år. Dette gjøres slik at det er de beste elektrikerne ender opp med å beskytte hjemmet ditt mot farer.

Trenger du hjelp med noe som ikke var oppført?

Vi kan likevel hjelpe deg!

Alle våre partnere er godt opplært, har de riktige lisensene og følger lover, regler og retningslinjer, slik at du alltid kan være sikker på at du får den beste hjelpen på Østensjø.

Er du fortsatt usikker på om vi kan nå deg og hjelpe deg med spørsmålet ditt, kan du alltid legge igjen nummeret helt nederst i på denne siden og en av våre elektrikerpartnere vil ta kontakt med deg sporenstreks.

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Finn en elekriker