Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Ă…pent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Har du et umiddelbart behov for en elektriker på Søndre Nordstrand? Våre kvalitetssikrede elektro-partnere utfører alt arbeidet med høy nøyaktighet og gjenkjennelig kvalitet. Vi skaffer deg en elektriker samme dag.

I løpet av kort tid vil Din Elektriker sette deg i kontakt med en samarbeidspartner som både er erfaren og godt trent innen elektrofaget. I tillegg er vi her for å betjene deg i helgene og under andre høytider.

Våre elektriker-partnere har høyt fokus på å yte god service til deg som kunde, og er klare til å rykke ut på kort varsel dersom dette skulle bli nødvendig. På grunn av ekspertisen til vår arbeidsstyrke kan du være sikker på å få nok oppfølging selv etter jobben er gjort.

Tjenester som utføres av elektrikere på Søndre Nordstrand

Våre elektriker har kunnskapen og erfaringen for å utføre alle oppgaver innen sterkstrømsinstallasjoner og elektrisk vedlikehold for ordinære hjem. Hvis du drar nytte av vår enestående tjeneste, kan du være sikker på at problemet ditt løses raskt og effektivt.

Følgende er et utvalg fra den omfattende listen over elektriske tjenester som vi tilbyr på Søndre Nordstrand:

Tjenester fra en elektro-installatør på Søndre Nordstrand?

Installatører av elektriske systemer bistår med vedlikehold og installasjon av ulike elektriske applikasjoner, som sikringsskap, kompfyrvakt, porttelefon etc. Nedenfor finner du litt mer detaljer om noen utvalgte og etterspurte tjenester som vi leverer til våre kunder på Søndre Nordstrand.

Installere ladestasjoner for elbiler på Søndre Nordstrand

Har du vært inne på tanken om å installere lader for elbiler hjemme? Våre elektroentreprenør-partnere kan gi deg svar som er skreddersydd for dine behov, enten du befinner deg på Søndre Nordstrand eller i omegn.

I forhold til ĂĄ sette opp ladestasjon for hjem, er det et par ting som de fleste ikke er klar over:

Benytter du deg av vår tjeneste, vil elektriker-partneren kunne hjelpe deg med alt fra å finne den mest hensiktsmessige plasseringen for ladestasjonen til å fastslå hvilke type utstyr som er nødvendig og helt frem til ladesystemet er installert i sin helhet.

Vi skaffer deg den beste elektrikeren på Søndre Nordstrand

Hva mener du definerer den beste elektrikeren? La oss definere det slik vi tenker. Først og fremest er alle våre elektriker-partnere underlagt håndverkertjenesteloven og har alle sertifiseringer og autorisasjon som trengs.

I tillegg har vi et indre system hvor vi bruker fem parametere for å vurdere om en elektriker er «klar for oppdrag» i vår database. Sist men ikke minst skal selskapene være registrert i Elvirksomhetsregisteret.

Videre kommer noen av de fem parameterne vi vurderer:

Positive kommentarer og mangel pĂĄ feil

Når det skal avgjøres om et oppdrag er tilfredsstillende utført eller ikke, er det to tilnærminger som kan brukes. Etter at oppgaven er fullført, kan vi med rimelighet antyde at arbeidet er utført i henhold til våre standarder dersom vi ikke får melding om noen mangler.

I tillegg tar vi hensyn til våre kunders kommentarer. Selv om vi får mange gode tilbakemeldinger, blir også eventuelle negative tilbakemeldinger dokumentert og tatt med i beregningene. I tillegg gjør vi alt i vår makt for å garantere at fornøyde kunder skriver en tilbakemelding på internett. Ved å gjøre det legger vi et solid grunnlag for at andre kan finne en elektrotjeneste de kan ha tro på.

Elektroeksperter med lang erfaring og kompetanse

Kun elektrikere som har gjennomført formell opplæring i faget og som har minst ett års erfaring fra en eller flere elektrikerfirmaer vil bli vurdert for ansettelse hos oss. Dette gjøres for at kun de mest kvalifiserte elektrikerne skal beskytte eiendommen din mot eventuelle farer.

FĂĄ de beste elektrikerprisene med en rammeavtale!

Dersom du skulle ønske å ta i bruk våre tjenester, lønner deg seg å skaffe en unik rammeavtale. Avtalen gir deg reduserte priser på en rekke ulike tjenester og kan enkelt skreddersys til akkurat deg. Er du opptatt av at elektrikeren alltid skal respondere raskt til deg? Eller er det kanskje prisen du setter høyest på lista? Uansett hva det skulle være, vil vi kunne lage en avtale som passer til deg og dine behov.

Fordeler med vĂĄr rammeavtale

Etableringen av en rammeavtale med en av våre pålitelige partnere medfører en rekke potensielle fordeler. Din første prioritet bør være å finne en elektriker som har lokalkunnskap om deg og borettslaget ditt, spesielt om konfigurasjonen av det elektriske systemet.

For det tredje vil du kunne kjøpe produkter og tjenester til priser som er lavere enn normalt. I tillegg til dette vil du få muligheten til å benytte deg av enkelte unike avtaler som kun er tilgjengelige via våre rammeavtaler.

Trenger du hjelp med noe som ikke er nevnt?

Det er fortsatt god mulighet for at vi kan være til hjelp.

For å sikre at du alltid får den mest pålitelige assistansen mulig på Søndre Nordstrand, har hver av våre partnere innen elektroteknikk relevant ekspertisenivå, er i besittelse av riktig autorisasjon og overholder alle gjeldende lover, forskrifter og standarder.

Hvis du fortsatt er usikker på om vi vil være i stand til å hjelpe deg med forespørselen din, er du mer enn velkommen til å legg igjen nummeret ditt helt nederst på siden. Da ringer vi deg straks opp og du kan snakke med en vennlig elektrisk partner som er ivrig etter å ekspedere henvendelsen din.

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet