Finn den beste elektrikeren med døgnvakt eleketrikerservice i Oslo og omegn

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett

Se siste innlegg

Har du et umiddelbart behov for en elektriker på Søndre Nordstrand? Våre kvalitetssikrede elektro-partnere utfører alt arbeidet med høy nøyaktighet og gjenkjennelig kvalitet. Vi skaffer deg en elektriker samme dag.

I løpet av kort tid vil Din Elektriker sette deg i kontakt med en samarbeidspartner som både er erfaren og godt trent innen elektrofaget. I tillegg er vi her for å betjene deg i helgene og under andre høytider.

Våre elektriker-partnere har høyt fokus på å yte god service til deg som kunde, og er klare til å rykke ut på kort varsel dersom dette skulle bli nødvendig. På grunn av ekspertisen til vår arbeidsstyrke kan du være sikker på å få nok oppfølging selv etter jobben er gjort.

Tjenester som utføres av elektrikere på Søndre Nordstrand

Våre elektriker har kunnskapen og erfaringen for å utføre alle oppgaver innen sterkstrømsinstallasjoner og elektrisk vedlikehold for ordinære hjem. Hvis du drar nytte av vår enestående tjeneste, kan du være sikker på at problemet ditt løses raskt og effektivt.

Følgende er et utvalg fra den omfattende listen over elektriske tjenester som vi tilbyr på Søndre Nordstrand:

 • Bytte / oppgradere sikringsskapet
 • Installere varmekabler
 • Installere elektronikk (taklampe, stikkontakter, stekeovn, varmepumpe, lader for elbil)
 • Reparasjoner av strømnettets elektriske infrastruktur
 • Feilsøking av elektriske anlegg med mål om å identifisere og reparere feil
 • Regelmessige tilsyn med hensyn til forebygging av brann
 • Avanserte elektriske installasjonsteknikker (komfyrvakt, brannalarm, intercom, adgangskontroll, lysutstyr, kontrollsystemer)
 • Feil i jording (Du får støt når du tar på applikasjoner i hjemmet)
 • Reparere en defekt eller skadet stikkontakt (svært kritisk for små barn)
 • Tekniske elektriske installasjoner som solcellepaneler, smarthus og ladestasjoner for elektriske kjøretøy

Tjenester fra en elektro-installatør på Søndre Nordstrand?

Installatører av elektriske systemer bistår med vedlikehold og installasjon av ulike elektriske applikasjoner, som sikringsskap, kompfyrvakt, porttelefon etc. Nedenfor finner du litt mer detaljer om noen utvalgte og etterspurte tjenester som vi leverer til våre kunder på Søndre Nordstrand.

Installere ladestasjoner for elbiler på Søndre Nordstrand

Har du vært inne på tanken om å installere lader for elbiler hjemme? Våre elektroentreprenør-partnere kan gi deg svar som er skreddersydd for dine behov, enten du befinner deg på Søndre Nordstrand eller i omegn.

I forhold til å sette opp ladestasjon for hjem, er det et par ting som de fleste ikke er klar over:

 • En standard veggkontakt, også kjent som en husholdningskontakt, er ikke egnet for bruk som ladestasjon.
 • En dedikert ladekontakt er sikrere og gir en bedre ladning av kjøretøyets batteri.
 • Før du installerer en hjemmeladestasjon, må sikringsskapet inspiseres for å sikre at det er i god stand.
 • En laderobot til ladeboksen anbefales brukt dersom du ønsker best mulig utfall.

Benytter du deg av vår tjeneste, vil elektriker-partneren kunne hjelpe deg med alt fra å finne den mest hensiktsmessige plasseringen for ladestasjonen til å fastslå hvilke type utstyr som er nødvendig og helt frem til ladesystemet er installert i sin helhet.

Vi skaffer deg den beste elektrikeren på Søndre Nordstrand

Hva mener du definerer den beste elektrikeren? La oss definere det slik vi tenker. Først og fremest er alle våre elektriker-partnere underlagt håndverkertjenesteloven og har alle sertifiseringer og autorisasjon som trengs.

I tillegg har vi et indre system hvor vi bruker fem parametere for å vurdere om en elektriker er «klar for oppdrag» i vår database. Sist men ikke minst skal selskapene være registrert i Elvirksomhetsregisteret.

Videre kommer noen av de fem parameterne vi vurderer:

Positive kommentarer og mangel på feil

Når det skal avgjøres om et oppdrag er tilfredsstillende utført eller ikke, er det to tilnærminger som kan brukes. Etter at oppgaven er fullført, kan vi med rimelighet antyde at arbeidet er utført i henhold til våre standarder dersom vi ikke får melding om noen mangler.

I tillegg tar vi hensyn til våre kunders kommentarer. Selv om vi får mange gode tilbakemeldinger, blir også eventuelle negative tilbakemeldinger dokumentert og tatt med i beregningene. I tillegg gjør vi alt i vår makt for å garantere at fornøyde kunder skriver en tilbakemelding på internett. Ved å gjøre det legger vi et solid grunnlag for at andre kan finne en elektrotjeneste de kan ha tro på.

Elektroeksperter med lang erfaring og kompetanse

Kun elektrikere som har gjennomført formell opplæring i faget og som har minst ett års erfaring fra en eller flere elektrikerfirmaer vil bli vurdert for ansettelse hos oss. Dette gjøres for at kun de mest kvalifiserte elektrikerne skal beskytte eiendommen din mot eventuelle farer.

Få de beste elektrikerprisene med en rammeavtale!

Dersom du skulle ønske å ta i bruk våre tjenester, lønner deg seg å skaffe en unik rammeavtale. Avtalen gir deg reduserte priser på en rekke ulike tjenester og kan enkelt skreddersys til akkurat deg. Er du opptatt av at elektrikeren alltid skal respondere raskt til deg? Eller er det kanskje prisen du setter høyest på lista? Uansett hva det skulle være, vil vi kunne lage en avtale som passer til deg og dine behov.

Fordeler med vår rammeavtale

Etableringen av en rammeavtale med en av våre pålitelige partnere medfører en rekke potensielle fordeler. Din første prioritet bør være å finne en elektriker som har lokalkunnskap om deg og borettslaget ditt, spesielt om konfigurasjonen av det elektriske systemet.

For det tredje vil du kunne kjøpe produkter og tjenester til priser som er lavere enn normalt. I tillegg til dette vil du få muligheten til å benytte deg av enkelte unike avtaler som kun er tilgjengelige via våre rammeavtaler.

Trenger du hjelp med noe som ikke er nevnt?

Det er fortsatt god mulighet for at vi kan være til hjelp.

For å sikre at du alltid får den mest pålitelige assistansen mulig på Søndre Nordstrand, har hver av våre partnere innen elektroteknikk relevant ekspertisenivå, er i besittelse av riktig autorisasjon og overholder alle gjeldende lover, forskrifter og standarder.

Hvis du fortsatt er usikker på om vi vil være i stand til å hjelpe deg med forespørselen din, er du mer enn velkommen til å legg igjen nummeret ditt helt nederst på siden. Da ringer vi deg straks opp og du kan snakke med en vennlig elektrisk partner som er ivrig etter å ekspedere henvendelsen din.

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Finn en elektriker