Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du behov for en kvalifisert elektriker i St. Hanshaugen-området? Våre kvalitetssikrede elektropartnere utfører alt arbeid med høy nøyaktighet. Vi finner en elektriker til deg samme dag.


I løpet av kort tid vil Din Elektriker sette deg i kontakt med en partner som både er erfaren og godt trent innen elektrofaget, og våre tjenester strekker seg til helger og andre høytider da de fleste andre leverandører holder stengt.


Våre velutdannede elektrikere legger høyt fokus på å yte god service, og er klare til å dra på kort varsel dersom dette skulle bli nødvendig. På grunn av ekspertisen til vår arbeidsstyrke kan du være sikker på at tjenestene vi tilbyr er av høyeste kvalitet til enhver tid, 24 timer i døgnet, og at vi vil gi nok oppfølging når jobben er gjort.

Vi finner den mest kvalifiserte elektrikeren på St. Hanshaugen

Hvem vil du si er den mest kvalifiserte elektrikeren i området?

Hver enkelt av våre arbeidere er pålagt å overholde håndverkertjenesteloven, og de har alle nødvendige sertifiseringer på plass. Alle selskaper skal også være registrert i Elvirksomhetsregisteret.


I tillegg bruker vårt interne system fem parametere i evalueringen av elektrikere. Disse faktorene blir kontinuerlig vurdert og ligger til grunnlag for hva vi anser som en kvalifisert elektriker i vår database med status "klar for oppdrag."

I tilfelle du oppdager alvorlige problemer med den elektriske strømmen, er vår elektrikervakt tilgjengelig. I boligen opplever man med jevne mellomrom mangler som ikke kan vente. Det er selvsagt du som må avgjøre hva som er en nødsituasjon for deg. De fleste spørsmålene vi får handler om plutselig strømbrudd eller mistanke om alvorlige feil i det elektriske systemet.

Din Elektriker er mer enn bare en "nødelektriker"-tjeneste. Dersom du har et problem eller trenger hjelp til et oppdrag som ikke haster, vil dette bli håndtert av en kyndig elektriker etter den tid som er avtalt med deg. I situasjoner der du ikke trenger umiddelbar utrykning, kan du forvente en utmerket pris.

Hyggelige elektrikere

Ja, det stemmer. Hos oss er det ikke bare selve oppdraget som teller. Vi er interessert i å etablere en hyggelig atmosfære på kontoret vårt og hjemme hos deg. Derfor er vi opptatt av at våre partnere følger utmerket praksis for normal og hyggelig oppførsel.

Positive kommentarer og fravær av feil

Når det skal avgjøres om en oppgave er riktig utført eller ikke, er det to tilnærminger som kan brukes. Etter at oppgaven er fullført, hvis ingen mangler foreligger, kan vi med rimelighet anta at arbeidet er utført i henhold til våre standarder.

I tillegg tar vi hensyn til våre kunders kommentarer. Selv om vi får mange gode tilbakemeldinger, blir også eventuelle negative tilbakemeldinger dokumentert og brukt i beregningene. I tillegg gjør vi alt i vår makt for å garantere at fornøyde kunder skriver en tilbakemelding. Ved å gjøre alt dette, legger vi et solid grunnlag for at andre kan finne en elektrotjeneste de kan ha tro på.

Trenger du en elektriker på St. Hanshaugen for å installere noe?

Installatører av elektriske systemer bistår med vedlikehold og selve installasjonen av de ulike elektriske applikasjonene, som sikringer og sikringsskap. Nedenfor finner du et eksempel på de mest etterspurte tjenestene som vi leverer til kunder på St. Hanshaugen.

Elektroeksperter med lang erfaring og god kompetanse

Kun elektrikere som har fagbrev, og som har minst ett års erfaring fra et eller flere elektrikerfirmaer, vil bli vurdert for samarbeid hos oss. Dette gjøres for at kun de mest kvalifiserte elektrikerne skal ivareta eiendommen din mot elektriske farer.

Installere ladestasjoner for elbiler på St. Hanshaugen

Har du vurdert å installere en lader hjemme for elbilen? Våre elektroentreprenør-partnere kan gi deg en løsing som er skreddersydd for dine behov, enten du befinner deg på St. Hanshaugen eller i omegn. I forhold til å sette opp en ladestasjon i huset, er det et par ting som mange ikke er klar over. Følgende er noen faktorer som bør huskes:

Benytter du deg av vår tjeneste, vil elektrikerpartneren kunne hjelpe deg med alt fra å finne den mest hensiktsmessige plasseringen for ladestasjonen til å bestemme hvilke type utstyr som er nødvendig og helt frem til det punktet hvor ladesystemet er endelig installert i sin helhet.

Bygge nytt hus eller totalrenovere? – Gå for smarte hus

Hvis du planlegger å bygge et nytt hus eller bygge om boligen totalt i dag, er det ekstremt lurt å tenke på en smarthusløsning i tillegg til konvensjonell elektrisk installasjon allerede før du starte arbeidet med byggingen / renoveringen. Med en skreddersydd løsning kan vi hjelpe deg med:

Enten du er interessert i åpne eller lukkede systemer for ditt smarthus, har elektroinstallasjonspartnerne ferdighetene og kunnskapene som kreves for å fullføre drømmehuset.

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet