Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du elektriker på Stovner umiddelbart? Våre kvalitetssikrede elektrikerpartnere utfører alle oppgaver med stor nøyaktighet, og vi sikrer deg en elektriker den samme dagen som du tar kontakt.

Din Elektriker knytter deg raskt opp til en erfaren og høyt kvalifisert elektrikerpartner. I tillegg har vi åpent for service i helger og andre helligdager.

Våre dyktige elektrikerpartnere setter kundetilfredshet øverst på listen over prioriteringer og vil handle raskt om nødvendig. Du kan være sikker på at tjenestene som gis er av høyeste kvalitet 24 timer i døgnet, syv dager i uken, med utmerket oppfølging etter at oppdraget er fullført.

24-timers elektrikervakt på Stovner

Vår vakt-service på Stovner gir deg umiddelbar tilgang til en elektriker, uansett om det er ferie eller ikke. Dessverre oppstår problemer med strømmen hjemme når vi minst venter det. Når vinterkulden er på sitt verste eller boligen er utsatt for brannfare eller ulykker, er det viktig å få den reparert umiddelbart. Før eller siden vil de fleste trenge tjenester fra en elektriker om natten eller på ettermiddagen når andre holder stengt.

Hva er en 24-timers elektriker-service?

En 24-timers elektriker-service er en tjeneste som garanterer alle våre kunder rask beredskap i tilfelle en ulykke eller unsket situasjon skulle oppstå. Det spiller ingen rolle når du blir oppmerksom på mangelen. Din Elektriker er hele tiden forberedt for å ivareta sikkerheten til din eiendom.

Vi finner den beste elektrikeren på Stovner

Hva kan man anse som den beste elektrikeren? Alt vårt personell er underlagt håndverkstjenesteloven og har de nødvendige sertifikatene som trengs for å arbeide med sterkstrøminstallasjoner i boliger. I tillegg jobber vi kun med bedrifter som står oppført i Elvirksomhetsregisteret.

I vår interne vurdering bruker vi fem parametere. Disse faktorene vurderes jevnlig og gir en retning for hva vi anser som en "oppdragsklar" og kvalifisert elektriker i vår database.

Positive kommentarer og mangel på feil

Det er to måter å avgjøre om et oppdrag er godt utført. Hvis ingen mangler blir identifisert etter at oppdraget er fullført, antas det vanligvis at arbeidet ble gjennomført med suksess.

I tillegg vurderer vi forbrukerkommentarer. Vi får en betydelig mengde gode tilbakemeldinger, men negative innspill blir også loggført og tatt med. I tillegg jobber vi hardt for at forbrukere som deg skal skrive evalueringer på internett, noe som gir et solid grunnlag for andre til å velge en anerkjent elektrikertjeneste.

Trenger du en elektriker på Stovner?

Elektrikere jobber med alt fra vedlikehold til installasjon av elektriske apparater i hjemmet. Nedenfor ser du to eksempler på noen av de mest populære tjenestene som vi leverer på Stovner.

Installere el-billader

Ønsker du å sette inn en elbillader hjemme hos deg? Hvis du befinner deg i eller i nærheten av Stovner, kan våre elektrikerpartnere finne den optimale løsningen for deg.

Når du installerer en ladestasjon hjemme, er det noen få faktorer som de fleste kan overse. Her er noen viktige ting man burde ta hensyn til:

Benytter du deg av tjenesten vår, kan elektrikerpartneren hjelpe deg med å finne den optimale plasseringen for ladestasjonen, montere nødvendig utstyr og fullføre installasjonen av ladesystemet.

Elektrisk inspeksjon av eiendom på Stovner

Det er flere grunner til å gjøre en rutinemessig elektrisk sjekk av en eiendom. Mange boligeiere kan over tid oppdage at deres elektriske systemer er utilstrekkelig dimensjonert for deres faktiske elektriske behov. En annen sak er at sikringsskapet gjerne forfaller over tid.

I tillegg oppgraderes det elektriske nettet med jevne mellomrom som igjen kan resultere i at sikringsskapet og andre elektriske komponenter i hjemmet blir utdatert.

Dette er imidlertid ikke bare et sikkerhetsproblem. Det er penger å spare for folk som sørger for at hjemmets elektriske system fungerer effektivt. De fleste forsikringsselskaper gir rabatt til husholdninger som leverer en tilstandsrapport med jevne mellomrom. Her er noen tegn på at det kan være på tide å foreta en regelmessig sjekk av hjemmets elektriske system:

Hvis du oppdager en eller flere av disse uregelmessighetene, vennligst informer oss umiddelbart. Vi har avtaler på plass med våre erfarne elektrikerpartnere slik at du kan få en vurdering av eventuelle farer i hjemmet når det passer deg. Etter inspeksjonen kan det bli nødvendig å skifte ut eller rehabilitere sikringsskapet eller oppdatere andre mindre komponenter i boligens elektriske anlegg. Men avhengig av fagmannens råd er det alltid du som bestemmer hva du skal utføre og i hvilket tempo.

Vær oppmerksom på at dette kun var et lite utdrag av tjenester. Din Elektriker gjør alt innen elektroinstallasjoner, kontoll, samt andre elektriker-tjenester for boliger.

Bruk rammeavtale – bedre takst på elektrikere

Dersom du velger å benytte deg våre tjenester kan du enkelt skaffe en eksklusiv rammeavtale med våre elektropartnere. Ordningen gir deg rabattert tilgang til en rekke tjenester. Du kan bruke de forskjellige tjenestene sammen eller individuelt, basert på dine preferanser. Er det viktig for deg med en fast timepris for elektriske tjenester? Eller kanskje det er andre alternative rammer du setter pris på? Vi skal prøve vårt ytterste å møte dine behov for forutsigbarhet i partnerskapet.

Trenger du hjelp med noe som ikke er oppført?

Vi kan fortsatt være til tjeneste!

Alle våre elektropartnere på Stovner er opplært, lisensiert og overholder lover, regler og forskrifter, slik at du kan være sikker på at du alltid vil få best mulig assistanse.

Hvis du fortsatt er usikker på om vi kan nå deg og hjelpe deg med spørsmålet ditt, kan du alltid ringe oss for å snakke med en kvalifisert elektriker som er klar til å ta imot forespørselen din.

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet