Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Har du et umiddelbart behov for en kvalifisert elektriker i Ullern-området? Våre kvalitetssikrede elektro-partnere utfører alt arbeid med høy presisjon og gjenkjennelig merkekvarekvalitet.

I løpet av samme dag vil Din Elektriker sette deg i kontakt med en partner som er erfaren og godt trent innen elektrofaget. I tillegg er vi her for å betjene deg i helger og andre høytider.

Våre utdannede elektrikere er veldig fokuserte på å yte utmerket kundeservice og er klare til å reise på oppdrag straks behovet melder seg. På grunn av fartstiden til våre ansatte, kan du være sikker på at tjenestene vi tilbyr er av ypperste kvalitet til enhver tid, 24 timer i døgnet. I tillegg gir vi deg tilstrekkelig oppfølging når arbeidet er ferdig.

Tjenester på Ullern utført av våre elektrikerpartnere

Våre elektriker-partnere har kompetansen, ekspertisen og erfaringen som er nødvendig for å utføre alle jobber som er knyttet til sterkstrøm-installasjoner, reparasjoner og kontroller for ordinære hjem. Hvis du benytter deg av vår enestående tjeneste, kan du være sikker på at problemet ditt løses raskt.

Følgende er et utvalg fra den omfattende listen over el tjenester som tilbys på Ullern:


Installere ladestasjon for elbil på Ullern

Vil du installere en lader for elbil i hjemmet ditt? Våre elektroentreprenør-partnere kan gi deg svaret som passer best for dine behov, enten du er på Ullern eller i omegn.

Når det gjelder installasjon av ladestasjon i hjemmet ditt, er det et par ting som de fleste ikke er klar over. Følgende er noen faktorer som bør vurderes:

Benytter du tjenesten vår, vil elektrikerpartneren kunne hjelpe deg med alt fra å finne det best egnede stedet for ladestasjonen til å bestemme hva slags utstyr som kreves og helt frem til ladesystemet er ferdig installert.

Anbefaling av elektrikere på Ullern (basert på erfaringer og tilbakemeldinger fra tidligere kunder)

Du kan være sikker på at du vil få kvalifisert assistanse uansett hvilke av tjenestene ovenfor du trenger.

Vi samarbeider kun med spesialister som har betydelig erfaring fra tidligere, har fått positive tilbakemeldinger fra tidligere kunder og som er enkle å kontakte. Vi holder styr på alle våre elektrikerpartnere ved hjelp av vårt eget interne poengsystem slik at vi kan knytte deg til den mest anerkjente elektrikerbedriften på Ullern.

Blide elektrikere

Du leste den setningen riktig. Når du jobber med oss, er det ikke bare selve arbeidet som betyr noe. Vi er dedikerte til å dyrke et hyggelig miljø både på arbeidsplassen og i ditt private hjem. Som et resultat er vi opptatt av den utmerkede praksisen som våre medlemmer følger for å opprettholde en hyggelig og normal oppførsel.

Eksperter på elektrisitet med stor erfaring og mye kunnskap

Kun elektrikere som har formell kompetanse innen faget og har minst ett års erfaring fra flere ulike oppdrag vil bli vurdert for samarbeid med oss. Dette gjøres for at kun de mest kvalifiserte elektrikerne utfører arbeid på eiendommen din.

Døgnvakt tilgjengelig på Ullern og andre deler av Norge

Uansett om det er en helligdag eller ikke, gir vår elektrikervakt på Ullern deg tilgang til en elektriker når som helst på døgnet. Dessverre er det ikke alltid slik at strømproblemer i hjemmene våre oppstår på de mest passende tidspunktene. Når vinterkulden er på sitt verste eller når boligen på en eller annen måte er utrygg på grunn av brannfare eller annet, er det virkelig behov for å få rettet opp ting så raskt som mulig. Når alle andre har gått hjem for dagen eller lagt seg, vil de aller fleste før eller siden ha behov for tjenester fra en elektrikervakt.

Hva vil det egentlig si med en 24-timers vakt?

En 24-timers elektrikervakt er en tjeneste som, i tilfelle en ulykke, garanterer alle våre kunder en rask respons på nødstilfeller. Uansett hva klokken er, enten det er midt på natten eller første juledag, forblir svaret det samme. Din elektriker er hele tiden forberedt på å garantere sikkerheten til hjemmet ditt i enhver situasjon som måtte oppstå.

Når du trenger hjelp, ta kontakt!

I tilfelle du opplever alvorlige problemer med den elektriske strømmen hjemme, er vår elektrikertjeneste tilgjengelig. Du er den beste personen til å avgjøre hva som utgjør en nødsituasjon, men de fleste spørsmålene vi mottar handler om plutselig strømbrudd eller bekymring for at det kan være alvorlig elektrisk systemfeil.

Din Elektriker er mer enn bare en tjeneste som fungerer som en "nødelektriker". Har du et problem eller trenger hjelp til en ikke-hastende tjeneste, vil det bli tatt hånd om av en kvalifisert elektriker til en tid som er avtalt med deg som kunde. I situasjoner der du ikke trenger umiddelbar utrykning, kan du forvente å dra nytte av en virkelig god pris.

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet