Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Trenger du en autorisert elektriker på Vestre Aker umiddelbart? Våre elektrikerpartnere har bestått kvalitetstester, og de utfører arbeid med høy presisjon og en profesjonalitet du ikke glemmer.


Vi skaffer deg elektriker på dagen. Din Elektriker vil raskt sette deg i kontakt med en elektriker-partner som er dyktig. Vår tjeneste er også tilgjengelig i helger og andre helligdager.

Kundeservice er et viktigst moment for våre kvalifiserte elektrikere, og de er alltid klare til å bistå deg med en gang. Med våre dyktige medarbeidere kan du være sikker på at tjenestene du får er av høyeste kvalitet 24 timer i døgnet, med god oppfølging etter at arbeidet er utført.Hva kan våre elektrikere på Vestre Aker gjøre for deg?

Våre elektriker-partnere kan alt som er å vite om strøm og elektriske installasjoner for boliger.

Her er noen eksempler på elektriker-tjenester vi tilbyr på Vestre Aker:

Sett opp eget sted for å lade elbiler på Vestre Aker!


Ønsker du å få satt inn en lader til elbil hjemme hos deg selv? Bor du i eller rundt Vestre Aker, kan våre elektrikerpartnere hjelpe deg med å finne den beste løsningen.

Her er noen ting du bør tenke på før du setter igang med å bygge ladestasjonen:

Når du bruker tjenesten vår, kan vår elektro-partner hjelpe deg med alt fra å finne den beste plassen for ladestasjonen til å skaffe riktig verktøy til å installere ladesystemet. Selvsagt kan vi også gjennomføre hele installasjonen for deg.El-sjekk av hus på Vestre Aker


Elektriske inspeksjoner bør gjøres regelmessig av en rekke årsaker. Mange hjem vil over tid finne ut at strømsystemet deres ikke er satt opp for mengden strøm de faktisk bruker. Et annet problem er at husets elektriske hjerte, sikringsskapet, kan vise sin alder i form av økte problemer med det elektriske anlegget i hjemmet. Strømnettet oppdateres fra tid til annen, og derfor kan anlegget bli utdatert over tid.

Det handler imidlertid ikke bare om sikkerhet. Du kan spare penger ved å sørge for at husets elektriske system fungerer bra. De fleste forsikringsselskaper gir rabatt til husholdninger som sender inn tilstandsrapporter ved jevne mellomrom. Her er noen tegn på at det kan være på tide å sjekke hjemmets elektriske system regelmessig:

Hvis du avdekker en eller flere av disse faresignalene, bør du ta kontakt med oss så snart du kan. Når problemet er identifisert, kan det være nødvendig å skifte ut eller overhale sikringsskapet eller oppgradere andre mindre deler av hjemmets elektriske anlegg. Men du bestemmer alltid hva du skal gjøre basert på hva vår fagperson foreslår.

Råd: valg av elektrikere på Vestre Aker

Uansett hvilke av de ovennevnte tjenestene du trenger, kan du være sikker på å få god hjelp. Det er ikke tilfeldig at vi anbefaler en dyktig og erfaren elektriker. La oss snakke om hvordan du kan finne en god elektriker som du kan bli fornøyd med. Vi samarbeider kun med fagfolk som har tilstrekkelig erfaring, får gode anmeldelser fra sine kunder, og som er enkle å samarbeide med. Vi holder styr på alle våre elektrikerpartnere ved hjelp av et internt poengsystem slik at vi kan koble deg til det beste elektrikerfirmaet på Vestre Aker.


Vi kobler deg sammen med den beste elektrikeren på Vestre Aker

Hvilken elektriker er best for deg? Her er noen ting å tenke på. Håndverkerloven gjelder for alle våre medarbeidere, og de har alle nødvendigheter i orden (for eksempel registrering i Elvirksomhetsregisteret)

I vårt interne system evaluerer vi ut fra fem faktorer. Disse parameterne blir alltid sett på og viser hva vi tenker på som kvalifiserte elektrikere som er "klare til å jobbe" i databasen vår.


Hyggelige elektrikere

Vi bryr oss om faktorer som går utover selve jobben. Vi forplikter oss til å gjøre arbeidsplassen vår og hjemmet ditt til et godt sted å være. Derfor sørger vi for at våre partnere opptrer på en hyggelig måte.Våre elektrikere på Vestre Aker jobber 24 timer i døgnet


På Vestre Aker kan du få hjelp av en elektriker hver dag, også i ferier. Problemer med strømmen i hjemmene våre oppstår ikke alltid når vi ønsker det. Når vinterkulden er på sitt verste eller hjemmet på en eller annen måte er utrygt grunnet brannfare eller noe annet, er det viktig å fikse disse problemene så fort som mulig. De fleste vil en eller annen gang trenge en elektriker om natten, når de fleste andre virksomheter er stengt.Hva er en 24 timers elektriker?


En 24-timers elektrikervakt er en tjeneste som sørger for at alle våre kunder kan få hjelp med en gang hvis noe går galt. Det spiller ingen rolle om det er midt på natten eller julaften. Din Elektriker er alltid klar til å sjekke sikkerheten i hjemmet ditt.

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet