Finn den beste elektrikeren med døgnvakt eleketrikerservice i Oslo og omegn

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett

Se siste innlegg

Er du på jakt etter en elektriker som kan inspisere hjemmet ditt når det haster som mest? Gjennom våre elektriker-partnere får du en kvalifisert elektriker du kan stole på. Våre tjenester kan du bestille når du trenger øyeblikkelig hjelp!

Din Elektriker i Sandvika gir deg tilgang på en rekke tjenester døgnet rundt, i løpet av kort tid. Gjennom våre elektriker-partnere kan vi garantere at du får en erfaren og solid utdannet elektriker som utfører alle typer oppdrag av ypperste kvalitet. Våre tjenester kan du benytte deg av både i helger og ikke minst på helligdager. De faglærte medarbeiderne rykker ut umiddelbart for å holde hjemmet ditt trygt og i god forfatning.

Fagarbeiderne våre har all sertifisering på plass, samt ett eller flere år erfaring med oppdrag innen elektroinstallasjoner eller elektrisk vedlikehold i ordinære boliger. Velger du å samarbeide med oss, kan du alltid være trygg på at du mottar kvalifisert hjelp.

Hvilke oppdrag vi utfører i Sandvika

Vi kan bidra med alt innen elektronikk og strømforsyning i hjemmet. Dette er noen av de tjenestene som er vanligst i Sandvika:

 • Vi hjelper deg med bytte eller oppgradere sikringsskapet
 • Legger varmekabler
 • Monterer forskjellige typer elektronikk (taklamper, ovner, stikkontakter, varmepumper, ladere for el-bil)
 • Feilsøking med hensikt til å kartlegge eventuelle feil i det elektriske anlegget
 • Vi setter i gang rutinesjekk i forhold til brannsikkerhet
 • Montering av avansert elektronisk utstyr som belysningsutstyr, styringssystemer, komfyrvakt, porttelefon, adgangskontroll, brannvarsling eller annet
 • Feil eller isolasjonssvikt i det elektriske anlegget (jordfeil) som kan føre til at du får støt
 • Hjelp med feil eller dårlig kontakt i stikkontakt
 • Vi monterer alle spesielle elektroinstallasjoner fra smarthus, ladestasjon til elbil og solcellepanel

Vår elektriker vakt i Sandvika og Norge ellers

Har du mistanke om at huset ditt står i fare for brann eller overledning? Har du kanskje andre problemer som du tenker kan relateres til elektrisiteten i huset? Din Elektriker er der for deg til og med på de mest ubeleilige tidspunktene. Med vår spesielle tjeneste – elektriker vakt.

Vårt unike tilbud strekker seg til både helger og helligdager. Av og til kan problemer med strøm inntreffe, og det skjer gjerne når det passer dårlig. Derfor har elektrikerne våre vakt døgnet rundt, på natt- eller kveldstid, og når det haster aller mest for deg som kunde! Vi gir deg tilgang til en dyktig elektriker på minuttet.


Vår elektriker vakt kan anvendes hvis du opplever ulike brudd knyttet med feil og mangler i det elektriske anlegget. En av de vanligste er uventede strømbrudd. Dersom vi oppdager feil eller mangler i ditt elektriske anlegg, anbefaler vi videre fremdrift, men det er alltid du som avgjør hva som skal utføres og i hvilket tempo.

Ordinære el-tjenester til gode priser

Din Elektriker er mer enn en “nød-elektriker”-tjeneste.

Du kan komme til oss med både akutte og ikke akutte henvendelser. Velger du å benytte våre tjenester når det ikke haster, får du et helt annet sett med priser som følger tjenester utført under ordinære forhold. Vi setter da opp en time som passer for begge parter.

Vi anbefaler kun de beste elektrikerne i Sandvika!

Alle henvendelser vi får fra kunder går gjennom vårt interne system med kundemotagelse, journalføring, tildeling av partner og oppfølging. Derfor kan du være sikker på at du med oss kun får kvalifisert hjelp ved alle typer oppdrag og tjenester. Under vurdering av hvilken elektriker som passer best for deg bruker vi vårt eget interne poeng-system. Det hjelper oss med å få en oversikt over hvilke elektrikerfirmaer i Sandvika som har medarbeidere med de egenskapene som trengs. Kriteriene baseres blant annet på positiv tilbakemelding fra kunder, solid erfaring og ikke minst det at elektrikeren er vennlig og hyggelig.

Vi skaffer deg kun “klar for oppdrag” elektrikere i Sandvika

For å skaffe deg den beste elektrikeren bruker vi vårt egne interne system med 5 parametere. Vi vurderer elektrikerne i forhold til parameterne regelmessig, og kobler deg opp mot de mest kvalifiserte elektrikere i forhold til din situasjon.

Hva kjennetegner en elektriker med status “klar for oppdrag” i vår database? I tillegg til det interne systemet vårt er vi opptatt av at alle medarbeiderne våre er fagfolk som har all sertifisering på plass. Det vil si at de blant annet har sertifikater som Sentral Godkjenning. Din Elektrikers partnere forstår at de er underlagt håndverktjenesteloven, og alle partnere kommer fra en el-virksomhet som er godkjent av Elvirksomhetsregisteret.

Positive tilbakemeldinger og ingen feil i etterkant


Elektriker-partnerne våre sørger for at du kun får elektrikere med god tilbakemelding fra våre kunder. I tillegg er vi opptatt av å sikre deg tjenester som blir utført med høy presisjon. Derfor favoriserer vi partnere med lav feilfrekvens i vårt interne system. Dersom jobben er utført og ingen feil blir avslørt etter den ferdigstilte jobben, er dette et godt tegn.

Positiv tilbakemelding får vi ganske mye av. Likevel er vi også interessert i å finne ut hva som kan forbedres. Derfor tar vi også negativ tilbakemelding med i betraktning slik at tjenesten kan bli enda bedre. Vi vil gjerne at du også legger igjen en tilbakemelding etter at du har brukt våre tjenester, sånn at vi kan skape et godt grunnlag for at andre kunder også får den hjelpen de trenger.

Fagfolk med både erfaring og utdanning

Hos oss er det kun rom for de som har utøvd elektrikeryrke i minst ett eller flere år. Det er også viktig for oss at elektrikerne tidligere har vært med på diverse oppdrag innen sterkstrøm og elektroinstallasjoner. Velger du å benytte våre tjenester er det ingen mulighet til å ende opp med en elektriker uten fartstid.

God skikk er viktig!

Din elektriker yter ekstra innsats for å finne medarbeidere som følger god skikk og er omgjengelige. Vi legger vekt på disse verdiene både på arbeidsplassen og i ditt hjem. Med oss kan du være sikker på at du får både kvalitet og en behagelig opplevelse.

Rammeavtale - vi imøtekommer dine behov

Tenker du at det kan være lurt å sette en fast timepris på elektrikertjeneste? Eller vil du ha garanti på responstid? Alt dette og mye annet er mulig med vår rammeavtale. Med elektriker-partnerne våre kan du gjennom rammeavtaler velge tempoet som passer deg, og i tillegg få tjenester til redusert pris. Du kan bruke de unike tjenestene hver for seg eller samlet, og på den måten sikre deg forutsigbarhet i samarbeidet.

Bedre priser og spesielle tilbud med vår rammeavtale

Det er flere fordeler med rammeavtale. Først og fremst kan skaffe deg en dyktig elektriker-partner som du kan henvende deg til hver eneste gang du støter på en utfodring eller et problem. Da vil elektrikeren opparbeide seg kunnskap om det elektriske anlegget i akkurat ditt borettslag, noe som garanterer fort og effektiv vurdering av eventuelle feil.

For det andre vil oppnå bedre priser på en rekke tjenester vi tilbyr, samt tilgang til enestående spesialtilbud reservert for våre mest lojale kunder.

Er du på jakt etter en erfaren elektroinstallatør i Sandvika?

Elektroinstallatører forestår installasjon og feilsøking av elektriske applikasjoner, som for eksempel sikringsskap. Nedenfor kan du ta en titt på hvilke tjenester som tilbys i Sandvika. Dette er et utvalg av de mest populære tjenestene og representerer på ingen måte den fulle listen med tjenester som ytes.

El-kontroll av el-anlegget i din bolig

Slitasje på det elektriske anlegget kan over tid utvikle seg til alvorlige feil i systemet. Dette er en god grunn til at vi anbefaler regelmessig el-kontroll. Først og fremst er det lurt at du får utført sjekken for din trygghets skyld.

I tillegg er det lurt å innlevere tilstandsrapport med jevne mellomrom til forsikringsselskapet, siden de fleste gir rabatt.

En rekke husstander opplever før eller siden at sikringsskapet blir utdatert, eller at det elektriske anlegget ikke er dimensjonert i samsvar med det faktiske strømforbruket. Det kan føre til at du merker noen avvik du bør ta alvorlig. Kontakte oss gjerne hvis du ser at:

 • Sikringer går ofte eller blir for varme
 • Du ser tegn på misfargethet eller skade på panelovner, ledninger eller stikkontakter
 • Støpsler og stikkontakter blir varmere enn normalt

Dette er vanlige tegn på at noe er galt med den elektriske installasjoner i hjemmet.

Etter at du har kontaktet oss, setter vi opp en avtale, og du får en gjennomgang av alle potensielle farer i ditt hjem når det passer for deg. Elektrikeren vil som regel anbefale hva som skal byttes, repareres eller oppgraderes, men du bestemmer selv hva du vil prioritere.

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Finn en elekriker