Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

Åpent 24/7/365

Uforpliktende tilbud

Alltid gode priser

HASTER DET?

HASTER DET? RING OSS

48 91 24 64

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Ønsker du et pristilbud?

Detaljer om jobben

Haster det få fikset problemer knyttet til strømforsyningen i ditt hjem? Med varemerket kvalitet garanterer vi full leveranse av ønskede elektriker-tjenester til rekordtid. Din Elektriker har et nettverk av samarbeidspartnere i Ski slik at vi kan kartlegge det beste alternativet for nettopp deg.

Trenger du umiddelbar utrykning? Vi er klare døgnet rundt.

Har du mistanke om en eller flere alvorlige feil i det elektriske anlegget? En av våre dyktige medarbeidere er alltid parat for å oppsøke deg for deretter å løse problemet. I samarbeid med en rekke el-virksomheter gir Din Elektriker i Ski deg bistand til alle tjenester 24/7. Kundeservice er noe vi setter høyt, og derfor sørger vi for at du også får tilfredsstillende oppfølging etter at jobben er utført.

Vi samarbeider med fagfolk som tar hånd om alle typer akutte og ikke-akutte oppdrag knyttet til sterkstrøm og elektroinstallasjoner. Med oss kan du være sikker på at du kun blir koblet opp mot de beste elektrikerne i Ski.

Sniktitt: Elektriker-oppdrag du kan bestille i Ski

Her ser du et utvalg av de tjenestene du kan bestille i Ski. Dersom listen ikke dekker ditt behov, kan du likevel kontakte oss. Dette er kun en pekepinn på hva vi kan bistå med:


Våre elektrikere har vakt i Ski og store deler av Norge

Med vår spesielle tjeneste, elektriker vakt, skaffer vi deg hjelp når det haster som mest. Vi forstår at problemer med strøm kan komme uventet, og at det er viktig med en rask og effektiv håndtering. Derfor har vi muligheten til å rykke ut til deg umiddelbart. Tjenestene som våre elektriker-partnere utfører er tilgjengelige døgnet rundt, i helger og på helligdager. Når andre holder stengt, kan du være trygg på at du får ordnet strømproblemet så fort som overhode mulig. Du kan kontakte oss både på kvelds- og nattestid. Indikasjoner på brannfare eller overledning er eksempler på situasjoner der det kan være viktig å reagere raskt.

Elektriker døgnvakt? Hva betyr det?

I Ski-område og på tvers av landet har våre elektrikere vakt 24 timer i døgnet. Dersom uhellet skulle være ute, kobler vi deg opp mot en dyktig og erfaren elektriker som rykker ut øyeblikkelig. Alt du trenger å gjøre er å skrive ditt nummer i feltet du ser på denne siden, så kontakter vi deg. Hjelpen kan du benytte deg av om det skulle være første juledag eller annen høytid, med elektriker døgnvakt får du umiddelbar hjelp når du trenger det.

Din Elektriker – Mer enn en «elektriker-nød-tjeneste»

Vårt tilbud innebærer mer enn bare en vakt-tjeneste. Vi tar også alminnelige henvendelser og behandler da din forespørsel når det passer for deg og elektrikeren. Ta en prat med våre hyggelige elektriker-partnere og skaff deg høyt kvalifiserte fagfolk som kommer for å løse eventuelle feil etter avtalt tid. I de tilfellene der du ikke tar kontakt på grunn av et "haste prosjekt" kan du forvente en ekstra hyggelig pris.

Erfaring og tilbakemelding er alfa og omega

Du kan alltid være trygg på at vi samarbeider med de beste elektrikerfirmaene i Ski. En måte vi lykkes med å kartlegge våre elektriker-partnere er å oppfordre våre kunder til å legge igjen tilbakemelding i etterkant av jobben. Dermed kan vi gjennom vårt interne poeng-system få en oversikt over de mest ettertraktede elektrikerne i området. Den andre metoden vi benytter er å knytte bånd med dyktige fagfolk som har lang erfaring i bransjen. Vår videreformidling av en elektriker-partner til deg er med andre ord ikke tilfeldig. Vi skaffer deg kun kompetente og dyktige elektrikere for alle typer oppdrag.

Vi finner bare de beste elektrikerne i Ski!

Hvordan tenker du en god elektriker skal være? Det grunnleggende er at all sertifisering er på plass, og at alle fagmenn er innforstått med at det er underlagt håndverkertjenesteloven. Dessuten skal elektrikervirksomheten være registrert i Elvirksomhetsregisteret.

Gjennom vårt interne system, som består av 5 parametere for vurdering, kan vi kontinuerlig holde øye med våre medarbeidere og deres evne til å gjøre en god jobb.

To viktige kriterier - positiv tilbakemelding og fravær av feil

Når vi skal finne den mest egnede elektrikeren til deg i Ski, tar vi to viktigste kriterier med i beregningen.

1. Tilbakemelding fra våre kunder
2. Fravær av feil og mangler i etterkant av leveransen.

Vi lytter nøye til kunder, og håper derfor at du også legger igjen en tilbakemelding på internett etter den ferdigstilte jobben. Gjennom positive, men også negative, tilbakemeldinger kan vi konkludere med hvilke elektrikere som egner seg best for oppdag i ditt nærområde. Din tilbakemelding gir et godt grunnlag for at også andre sikrer seg effektiv og kvalifisert hjelp.

En hyggelig elektriker på et hyggelig oppdrag

At du føler deg trygg og glad i ditt eget hjem mens du får reparert eller byttet noe i det elektriske anlegget er målet vårt. Derfor engasjerer vi kun elektriker-partnere som er hyggelige å samarbeide med, og som følger god skikk og atferd både på arbeidsplassen og i ditt hjem.

Flere fordeler med vår rammeavtale

Velger du å inngå en rammeavtale med våre elektriker-partnere, har vi et enestående tilbud til deg! Først av alt vil du få en hyggelig fagarbeider du kan henvende deg til med alle dine bekymringer. Elektrikeren vil opparbeide seg kunnskap om hvordan det elektriske anlegget er utbygd hos deg, noe som vil lette arbeidet og gjøre fremtidige jobber enklere å gjennomføre.

For det tredje får du tilgang til våre spesialtilbud, som kun tilgjengelig for kunder som har inngått rammeavtale med oss. Da sikrer du deg et stort antall tjenester til en rimelig pris.

Få den beste elektroinstallatøren i Ski

Elektroinstallatører implementerer og reparerer elektriske applikasjoner i hjemmet. Nedenfor kan du et lite utvalg av de tjenestene våre elektroinstallatører utfører i ditt nærområde.

Elektrisk kontroll av bolig i Ski

Gjennomføring av el-kontroll i boligen har flere fordeler. Det er viktig at kontrollen blir gjennomført regelmessig, slik at vi kan unngå potensielle farer i hjemmet.

Strømnettverket endres gjerne med tiden slik at det elektriske anlegget blir utdatert. I tillegg opplever mange husholdninger at deres anlegget er feildimensjonert for det reelle strømbruket. Alt dette kommer naturligvis i tillegg til normal slitasje.

Trygghet er dog ikke den eneste grunnen til at våre kunder tar kontakt med oss når de vil få utført en grundig sjekk av det elektriske anlegget. Det lønner seg nemlig også rent økonomisk å kontrollere anlegget med jevne mellomrom siden mange forsikringsselskap tilbyr rabatt til kunder som innleverer tilstandsrapport regelmessig. Her er noen tegn som kan indikere at det er på tiden med en kontroll:

For å unngå potensielle farer i hjemmet ditt, stilles vi til disposisjon for deg øyeblikkelig eller når du bestemmer det.

Når du har kontaktet oss settes det opp en avtale med en av våre dyktige elektriker-partnere. Vanligvis vil elektrikeren anbefale videre fremgang. Noen ganger bør sikringsskap eller andre mindre enheter i anlegget erstattes, oppgradert eller rehabilitert. Basert på våre fagmenns anbefalinger, kan du selv bestemme hva som blir utført og når det skal gjennomføres ettersom det er du selv som er juridisk ansvarlig for tilstanden til det elektriske anlegget i ditt hjem.

Egen el-bil lader hjemme? I Ski er det mulig!

Elektriker-partnerne våre finner løsningen som passer best for deg. Vi hjelper deg blant annet med å installere dedikert ladeuttak, finne best egnet sted for ladestasjonen, skaffe alt nødvendig utstyr og mye mer.

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet