Finn den beste elektrikeren med døgnvakt eleketrikerservice i Oslo og omegn

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett

Se siste innlegg

Din Elektriker på Strømmen er en tjeneste som kobler deg opp mot en av våre elektriker-partnere slik at du mottar umiddelbar hjelp ved kritiske situasjoner som kan oppstå med strømmen i ditt hjem. Vi videreformidler kun de dyktigste elektrikerne, alt for din trygghet.

Vi gjør vårt beste for å yte deg kundeservice av aller beste kvalitet. Derfor er tjenestene våre tilgjengelige døgnet rundt, sju dager i uka, og ikke minst på helligdager. Har du behov for øyeblikkelig elektriker-hjelp, er vi der for å tilby deg en rekke tjenester knyttet til alle behov innen sterkstrøm for boliger.

Du kan være sikker på at den anbefalte elektrikeren håndterer problemer med strøm i ditt hjem effektivt og presist. Vi engasjerer kun elektrikere som har relevant erfaring og sertifisering på plass.

Hva kan våre elektrikere hjelpe deg med på Strømmen?

På strømmen kan vi blant annet bistå med følende tjenester:

  • Vi skifter eller rehabiliterer ditt sikringsskap
  • Vi legger ut varmekabler
  • Monterer elektronikk for deg
  • Kartlegger feil som kan forekomme i det elektriske anlegget
  • Sjekker om krav til brannsikkerhet er ivaretatt og i samsvar med loven
  • Installerer kompleks elektronikk (styringssystemer, adgangskontroll, komfyrvakt, porttelefon, brannvarsling)
  • Reparerer jordfeil (som kan føre til at du får strøm av å berøre elektriske apparater)
  • Fikser feil i kontakt eller dårlig kontakt i stikkontakt - små barn står i fare for å bli skadet

Hva faller inn under elektriker døgnvakt?

På første juledag eller midt på natta, er elektrikerne våre klare til å rykke ut øyeblikkelig og ta hånd om eventuelle farer i ditt hjem. Din Elektriker på Strømmen har i oppgave å tilby deg elektriker tjenester når det haster mest. Vi sikrer deg et trygt hjem døgnet rundt.

Som oftest får vi henvendelser som dreier seg om uventede strømbrudd eller feil som ikke lar vente på seg. Opplever du noe slikt, er det bare å ta kontakt med oss, og vi sender en dyktig elektriker som kan anbefale relevante løsninger. Basert på ekspertens anbefalinger, kan du bestemme selv hva som skal prioriteres.

“Når uhellet er ute, kan du alltid ringe oss!”

Har det skjedd noe i det elektriske anlegget i ditt hus som du heller vil vente for å få fikset? Da kan du benytte deg av våre tjenester når det passer best for deg. Selv om mange vil at vi rykker ut umiddelbart, er dette selvsagt ikke et krav. Med våre parate elektriker-partnere kan du få hjelp på dagen eller bestille time på forhånd. Velger du å forhåndsbestille, kan vi tilby deg våre tjenester til en svært gunstig pris.

Anbefalinger, tilbakemelding og erfaring

Din elektriker bruker et internt poeng-system der vi lagrer alle tilbakemeldinger fra alle våre kunder. Disse tas med videre til vurdering. På den måte finner vi ut av hvilket firma som er best å koble deg opp mot. Vi anbefaler kun dyktige elektrikere som har vært på diverse oppdrag i ett år eller mer.

De beste elektrikerne i Strømmen-område

Våre elektriker-partnere er opptatt av å skaffe deg den beste elektrikerhjelpen. Derfor må vi forklare hva vi tar i betrakting når vi definerer en god elektriker. Først og fremst må en god elektriker ha fagbrev og all nødvendig sertifisering. Det er sertifikater som Sentral Godkjenning.

I tillegg må alle elektrikerne våre jobbe i samsvar med loven og bli underlagt håndverkertjenesteloven. Ikke minst skal elektrikerfirmaet være registrert i Elvirksomhetsregisteret.

Dessuten er vi opptatt av at du skal ha det hyggelige i ditt eget hjem mens vi undersøker og løser problemet med strøm. Derfor har Din Elektriker satt som et krav at medarbeideres som sendes ut på oppdrag ikke har noen negative anmerkninger i systemet.

I vår database er det kun de som er oppført som “klar for oppdrag” som sendes ut til deg. Vi bruker flere parametere til vurdering i et internt poeng-system som legges til runn for hele vår forretningsmodell. Vi vurderer dem kontinuerlig. Alt dette er for å kunne tilby deg et unikt tilbud.

Ingen feil, positiv tilbakemelding

Alle våre elektriker-partnere anbefales først og fremst på bakgrunn av kvalitet. Det betyr at vi undersøker om jobben er tilfredsstillende utført ved å ta kontakt med deg som kunde for en samtale i etterkant av ferdigstilt oppdrag. Finner vi at alt er utført etter kundens ønsker, kan vi konkludere med at jobben ga god verdi for deg.

For det andre er det også viktig for oss at du er fornøyd med våre tjenester. Det kan vi finne

ut av ved å lese tilbakemelding fra deg som kunde på Trustpilot eller andre tjenester for omtale av håndverkere. Derfor vil vi gjerne at du leverer inn en kommentar på plattformen for å hjelpe andre som forsøker å finne den riktige elektrikeren til sitt oppdrag.

Flere år med erfaring og utdannet fagfolk

Fagmenn våre partnere har i sin database har framstilt all nødvendig sertifisering og autorisasjon som kreves for å utøve elektrikeryrket. Da kan du være trygg på at du får den best kvalifiserte hjelpen tilgjengelig på Strømmen.

Erfaring er noe vi setter høyt. Medarbeiderne våre har vært i praksis ett eller flere år, og jobbet med diverse oppdrag innen sterkstrøm til bolig og elektroinstallasjoner.

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Finn en elekriker