Logo

Elektriker når det haster — Vi hjelper deg døgnet rundt

Kontakt oss for å komme til den beste elektrikeren nær deg. Vi har døgnvakt når det haster og utførerer alle type oppdrag!

HELE NORGE

RING OSS

48 91 24 64

Døgnvakt – Uforpliktende tilbud – Gode priser

BLI OPPRINGT AV OSS

Flere hundre fornøyde kunder!

Ola

Hurtig og utmerket service. Svært god kommunikasjon på oppdraget hele veien. Elektriker var profesjonell og utførte en fantastisk jobb. Anbefales!

Vanessa

Jeg brukte Din Elektriker hjemme, og de løste et problem med defekt gulvvarme på kort tid. Fantastisk service og prisgunstig.

Kjersti

Super fornøyd med denne tjenesten! Fikk elektriker fra Nesodden på døren etter kun 20 minutter, og de løste problemene raskt og effektivt! Tusen takk!

Gerd

Rask og god service. God informasjon om forventet fremmøtetid mm.

Anne

Super forståelsesfull og hyggelig dame som organiserte rask hjelp fra en lokal elektriker, selv om vi bor på landet. Jeg er svært fornøyd og kan trygt anbefale dem!

Jakob

En veldig hyggelig kar som fikset et elektrisk problem hos meg. Skal huske nummeret deres og bruke dem igjen neste gang!

David

Jeg har brukt elektriker herifra to ganger og ble strålende fornøyd hver gang. Profesjonelle og kunnskapsrike, som utfører jobben effektivt og rimelig. Anbefales!

Kjell

Alltid presis og kvalitetsarbeid utført av trivelige fagfolk. Anbefales på det sterkeste

Kristoffer

Flott jobb! A+++ De har den beste kundeservicen i Oslo. Supervennlige og fullførte oppdraget raskt. Jeg gir dem 5 stjerner for deres utmerkede og effektive arbeid.

Din Elektriker på Strømmen er en tjeneste som kobler deg opp mot en av våre elektriker-partnere. På den måten mottar du umiddelbar hjelp ved kritiske situasjoner som kan oppstå med strømmen i ditt hjem. Vi videreformidler kun de dyktigste elektrikerne, alt for din trygghet.

Vi gjør vårt beste for å yte deg kundeservice av aller beste kvalitet. Derfor er tjenestene våre tilgjengelige døgnet rundt, sju dager i uka, og ikke minst på helligdager. Har du behov for øyeblikkelig elektriker-hjelp, er vi der for å gjennomføre alle tjenester knyttet til sterkstrøm for boliger.

Du kan være sikker på at den anbefalte elektrikeren håndterer problemer med strøm i ditt hjem effektivt og presist. Vi engasjerer kun elektrikere som har relevant erfaring og sertifisering på plass.

Hva kan våre elektrikere hjelpe deg med på Strømmen?

På strømmen kan vi blant annet bistå med følgende tjenester:

Hva faller inn under elektriker døgnvakt?

På første juledag eller midt på natta, er elektrikerne våre klare til å rykke ut øyeblikkelig og ta hånd om eventuelle farer i ditt hjem. Din Elektriker på Strømmen har i oppgave å tilby deg elektrikertjenester når det haster som mest. Vi sikrer deg et trygt hjem døgnet rundt.

Som oftest får vi henvendelser som dreier seg om uventede strømbrudd eller feil som ikke kan vente. Opplever du noe slikt, kan du ta kontakt med oss. Da sender vi en dyktig elektriker som kan anbefale relevante løsninger. Basert på ekspertens anbefalinger, kan du selv bestemme hva som skal prioriteres.

Har det forekommet endringer i det elektriske anlegget i ditt hus som du heller vil vente med å fikse? Da kan du benytte deg av våre tjenester når det passer best for deg. Selv om mange vil at vi rykker ut umiddelbart, er dette selvsagt ikke et krav. Med våre parate elektriker-partnere kan du få hjelp på dagen eller bestille time på forhånd. Om du velger å forhåndsbestille, kan vi tilby deg våre tjenester til en svært gunstig pris.

Anbefalinger, tilbakemelding og erfaring

Din elektriker bruker et internt poeng-system der vi lagrer alle tilbakemeldinger fra alle våre kunder. Disse tas med videre til vurdering. På den måte finner vi ut av hvilket firma som er best å koble deg opp mot. Vi anbefaler kun dyktige elektrikere som har vært på diverse oppdrag i ett år eller mer.

De beste elektrikerne i Strømmen-område

Din Elektriker er opptatt av å skaffe deg den beste elektrikerhjelpen. Derfor må vi forklare hva vi legger i det. Først og fremst må fagbrev og all nødvendig sertifisering foreligge.

I tillegg må alle elektrikerne våre jobbe i samsvar med loven og være klar over at de er underlagt håndverkertjenesteloven. Ikke minst skal elektrikerfirmaet være registrert i Elvirksomhetsregisteret.

Dessuten er vi opptatt av at du skal ha det hyggelig i ditt eget hjem mens vi tar hĂĄnd om problemet. Derfor har Din Elektriker satt som et krav at medarbeideres som sendes ut pĂĄ oppdrag ikke har noen negative anmerkninger i systemet.

I vår database er det kun de som er oppført som “klar for oppdrag” som sendes ut til deg. Vi bruker flere parametere til vurdering i et internt poeng-system som legges til runn for hele vår forretningsmodell. Vi vurderer dem kontinuerlig. Alt dette er for å kunne tilby deg et unikt tilbud.

Ingen feil, positiv tilbakemelding

Alle våre elektriker-partnere anbefales først og fremst på bakgrunn av kvalitet. Det betyr at vi undersøker om jobben er tilfredsstillende utført ved å ta kontakt med deg som kunde for en samtale i etterkant av ferdigstilt oppdrag. Finner vi at alt er utført etter kundens ønsker, kan vi konkludere med at jobben ga god verdi for deg.

For det andre er det også viktig for oss at du er fornøyd med våre tjenester. Det kan vi finne ut av ved å lese tilbakemelding fra deg som kunde på plattformer der håndverkere omtales. Derfor vil vi gjerne at du leverer inn en kommentar på plattformen. Dette kan hjelpe andre som forsøker å finne den riktige elektrikeren til sitt oppdrag.

Flere ĂĄr med erfaring og utdannet fagfolk

Fagmenn våre partnere har i sin database har framstilt all nødvendig sertifisering og autorisasjon som kreves for å utøve elektrikeryrket. Da kan du være trygg på at du får den best kvalifiserte hjelpen tilgjengelig på Strømmen.

Erfaring er noe vi setter høyt. Medarbeiderne våre har vært i praksis ett eller flere år, og jobbet med diverse oppdrag innen sterkstrøm til bolig og elektroinstallasjoner.

Ta kontakt nĂĄ ved ĂĄ legge igjen ditt telefonnummer i feltet nedenfor, sĂĄ er du allerede i gang.

Andre lokasjoner vi dekker

Tips og triks til hjemmet