Finn den beste elektrikeren med døgnvakt eleketrikerservice i Oslo og omegn

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Sertifiserte elektrikere hjelper deg å løse dine utfordringer uavhengig av kompleksitet
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Finn den beste elektrikeren med gode priser som hjelper deg 24/7-365 dager i året
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett
Rask utrykning med hjelp 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Få hjelper du trenger, uansett klokkeslett

Se siste innlegg

Din Elektriker er der for deg når du opplever problemer med elektrisiteten i boligen. Både ved akutte og ikke-akutte situasjoner bistår vi på Vinterbro og i store deler av landet. Om du velger å benytte våre tjenester, kan du være sikker på at du får en kvalifisert og erfaren elektriker gjennom vårt samarbeid med elektriker-partnere.

Tjenestene våre leveres i løpet av timer hvis det er behov for det.

Vårt elektriker-tilbud strekker seg til både helger og helligdager, og via våre velutdannede elektriker-partnere får du tilgang til en dyktig medarbeider i løpet av kort tid. Våre elektriker-tjenester kan du anvende døgnet rundt, sju dager i uka, og du kan være sikker på at du får den beste elektrikerhjelpen på Vinterbro! Alle våre kunder kan forvente god oppfølging i etterkant av den gjennomførte jobben.

Elektriker-partnerne våre er plukket ut på bakgrunn av kompetanse og erfaring. Derfor kan du være sikker på at problemet blir løst på en effektiv måte. Fagfolkene vi sender til deg, har høy kompetanse innen sitt felt, og minst ett år erfaring innen elektriske installasjoner eller reparasjoner for boliger.

Våre partnere på Vinterbro hjelper deg med alt

Nedenfor ser du noen vanlige forespørsler våre kunder kommer med, men Din Elektriker kan ta hånd om alle typer oppdrag:

  • Vi skifter ut ditt sikringsskap eller oppgraderer det
  • Vi monterer varmekabler for deg
  • Vi monterer elektronisk utstyr (stikkontakter, taklampe, varmepumpe, lader for el-bil, ovn osv)
  • Vi etterforsker feil ved det elektriske anlegget eller tar en el-kontroll
  • Vi kontrollerer brannsikkerhet i ditt hjem
  • Vi utfører komplekse installasjoner som styringssystemer, komfyrvakt, porttelefon, brannvarsling, adgangskontroll, belysningsutstyr
  • Vi ordner Jordfeil - Oppstår det feil i det elektriske anlegget, kan det resultere i at du får støt
  • Vi fikser feil eller dårlig kontakt i stikkontakt (kan få alvorlige konsekvenser for de yngre)
  • Vi hjelper med montering av spesielle elektroinstallasjoner som smarthus eller solcellepanel

På Vinterbro kan du benytte deg av elektriker vakt

Problemer med strøm kan oppstå når vi minst forventer dem, men med vår elektriker vakt kan du være trygg på at hjemmet ditt igjen blir sikret når uventede farer oppstår. Av den grunn har våre elektrikere vakt også på kvelds- og nattetid. Vi tilbyr deg øyeblikkelig hjelp døgnet rundt, i helger, på helligdager og når andre har stengt. Alt fordi vi prioriterer våre kunders trygghet.

Hva betyr elektriker døgnvakt?

En elektrikervakt er en tjeneste du kan ta kontakt med når det elektriske anlegget i hjemmet ditt krever umiddelbar oppmerksomhet. På samme måte som du ringer brannvesenet når det er brann, kan du ringe vår elektrikervakt når noe er galt med strømmen.

Når du trenger hjelp, er Din Elektriker alltid parat

De vanligste henvendelsene vi får er knyttet til uventede strømbrudd eller mistanker om alvorlige feil i det elektriske anlegget. Her er det ofte snakk om akutte mangler som ikke kan vente. Våre dyktige fagfolk gir deg anbefaling i forhold til eventuelle utbedringer, men det er opp til deg hva som skal prioriteres.

Internt poeng-system hjelper med rekruteringen

Tilbakemelding fra våre kunder er noe vi tar veldig seriøst. Det er fordi vi er opptatt av å finne det beste elektrikerfirmaet til deg. Med oss kan du alltid være sikker på at du får en hyggelig elektriker som gjennomfører alle typer oppdrag med høy presisjon. Gjennom vårt interne poeng-system setter vi i gang en seleksjonsprosess der vi engasjerer elektrikere med ett eller flere års erfaring i tillegg til at de innehar all nødvendig utdanning. Nedenfor ser du flere vurderingskriterier vi går etter.

Ingen avdekkede feil i etterkant og positiv tilbakemelding fra kunder

Dette er to kriterier som vi tar med i beregning når vi sjekker om jobben er tilfredsstillende utført. Siden vi tilbyr oppfølging etter den ferdigstilte jobben får vi en pekepinn på om alt gikk som planlagt eller ikke.

I tillegg til den grundige undersøkelsen av ferdigstilte oppdrag, er vi opptatt av våre kunders oppfatning av vår prestasjon. Vi vil gjerne at kunder som deg legger igjen tilbakemelding på internett etter at du har fått besøk av en av våre fagfolk. På den måten sikrer vi at flere kan få god elektrikerhjelp på Vinterbro.

God stemning og normal atferd

For at vi skal kunne gi den beste servicen overhodet mulig, er det ikke nok at jobben utføres tilfredsstillende. Elektriker-partnere du møter fra Din Elektriker skal være høflige og ved godt humør. Derfor har vi til og med tatt med dette i den interne vurderingen.

Engasjer den beste elektrikeren på Vinterbro!

Visste du at alle våre medarbeidere er underlagt håndverkertjenesteloven når de utfører sine tjenester? På den måten skaper vi en god grobunn for at du får den mest kvalifiserte elektrikerhjelpen på Vinterbro.

Vår rammeavtale gir bedre priser og mer frihet

Gjennom Elektriker-partnerne våre tilbyr vi en rammeavtale som gir tilgang til en rekke tjenester til redusert pris, samt frihet til å benytte tjenestene i det tempoet som passer deg best. Rammeavtalen kan innebære alt fra garanti på responstid til fastsatt timepris for diverse elektrikertjenester. Dessuten har vi nå og da tilbud som kun er tilgjengelige for våre trofaste kunder med rammeavtaler.

Finn en dyktig elektriker når du trenger det

Din elektriker er en tjeneste som knytter privatpersoner opp mot kvalitetsikrede elektrikere - helt gratis.

Skriv inn nummeret ditt

Ring elektrikeren

Tjenesten er 100% gratis. Ved å trykke på knappen samtykker du til våre retningslinjer

Finn en elektriker